- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.494
- 488
- 29
amin canım ya inşallah :))amin insallah canım darısı sizlern basına :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım ya inşallah :))amin insallah canım darısı sizlern basına :))
doğru söylüyorsun canim da ne bileyim sanki hiç olmayacak gibi taktım :))Kuzum Kafanı taktıkları stresten olacağı varsa da olmuyor, iyi ediyorsun canım beslenme, düzenli uyku, stressiz hayat, alkol-sigarasız hayat ve Mutluluğu önemseyip aşk için birbirinizle olmak faydalı olur elbet. Eşine de yedir içir, kendin de faydalan. Dua et Allah hayırlısıyla sana da evlat versin, fakat daha genceciksin, aceleye de gerek yok canım benim.
Benimde yirmi bes mayis ay cok.guzel rabbim herkese nasip etsin insaallah saglikla sihhatle kucagimiza aldigimizida gorelim .Kuzum yanlis hatirlamiyorsam sat ayniydi bizim yaa 26 mayis benim :) bugun 5+4 benim, hakkaten bir gidiyoruz o zaman :)
Tamam canım cevabın için teşekkürlerAdetin geciktiren sonra hemen yapabilirsin canım, iki üç gün sonra hatta bazen adete iki üç gün kala bile çıkıyor.
merhaba canım bende aynen 10 aylık evliyim korunmasız bebek sahibi olamadık maalesef bende 20 yasındayımCanım hiç korunmadim hoş buldum![]()
Testten bizi de haberdar et.Tama canimTE="Kilim ve tohum
Tamam canım cevabın için teşekkürler
bende pco var tedavi görüyorumm :)bu ay klomen artı çatlatma iğnesi vurundum ssnuç bekliyoruzzz :)Ayy canimm sende ben gibisin ya sen neler yapiyosn :))
Canım haberlerini bekliyoruz.11GUN VE HALA ADET DGLM YRN TEKRAR TEST YPCM
ben bitkisel halletmeye çalışıyorum canım ya bilmem nolur :))bende pco var tedavi görüyorumm :)bu ay klomen artı çatlatma iğnesi vurundum ssnuç bekliyoruzzz :)
Sagol cnm ne gatif gormekten korkuyorum yaCanım haberlerini bekliyoruz.
bence kendince halletme canım bi doktora görün ve tek taraflı değil eşinde muayene olsun tedbir amaçlıben bitkisel halletmeye çalışıyorum canım ya bilmem nolur :))
Hayırlısı olsun kuzum öncelikle böyle dua edelim, ama elbette negatif olursa diye korkup endişeleniyoruz, bu da çok normal canım. Hem kötüsüne hem iyisine hazırlıklı olalım. İnşallah gönlümüzden geçen gibidir.Sagol cnm ne gatif gormekten korkuyorum ya
Bence de kuzum doktora görün hem sen hem eşin arkadaşa katılıyorum.bence kendince halletme canım bi doktora görün ve tek taraflı değil eşinde muayene olsun tedbir amaçlı
Insallah allah herkese nasip etsinHayırlısı olsun kuzum öncelikle böyle dua edelim, ama elbette negatif olursa diye korkup endişeleniyoruz, bu da çok normal canım. Hem kötüsüne hem iyisine hazırlıklı olalım. İnşallah gönlümüzden geçen gibidir.
Âmin kuzum âmin.Insallah allah herkese nasip etsin
Aslında ovulasyonun üstünden 10 gün geçmiş oluyor iyi bir süre ama istersen bir kaç gün daha bekle. Inşallah Meleğin seninledir.ya benm iğnenim 10. günü sabah test yapsam bi sonuç alırmıyım kızlar ?