19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Teşekkür ederim tavsiyelerin için hemen uygulacam :) Sigara da kullanmiyo zaten eşim o konuda sıkıntı yok yani
sigara kullanmıyosa bayram et sen kuzum benim karnım çatlıyo azalttırmak için ama sen hepsini dene bak çakşir suyu ile kürü acayip yararlı keçiboynuzu kürüde çok yararlı ne bozuyon morelini kıızzzzz hayat kısa eşin çok şükür yanında sağlıklısınız daha ne istersin ki bi bebek onuda rabbim zaten hayırlısı ise verir takma sakın biraz önce bi topiğe baktım kadının çocuğu olmamış olmamış en sonunda oolmuş keseyi görmüşler aynı gece eşi beyin kanaması geçirmiş ve hayatını kaybetmiş dua ederken rabbim bi bebek verde ne olursa olsun deme sakın rabbim hayırlısı ise bizim için sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip eyle eğer yaptığımız dualar hayırsız ise hayırlıya cevirde nasip et bize ve isteyen herkese.... hakkımızdan hayırlısı değilse çocuk eşime bana aileme sağlıklı sıhhatli ömürler ver rabbimmm amiinnn de kuzum

Ne güzel dua ettin . Amiinn

İçimi ferahlattin valla çok sağol

İçimi ferahlattin valla çok sağol
sen bunaldıkça gel buraya kuzum hiç sıkma canını rabbim neyi ne zaman herde vereceğini iyi bilir gerisi hikaye hem ne yapalım olmazsa hayatımızın sonu değil ya demekki hayırlısı böyleymiş deyip hayatımıza bakarız sen kafanı dağıt kendinle ilgilen yenilikler yap pasta yap kek yap iş bul çalış kocan kızmazsa yani baska seyler düşün hayat çok güzel sevdiğin adamda yanındaysa dahada güzel çok sükür boşşşşveeerrrrr gerisi hikaye

neyse cancanlar ben pilav yapmaya kalkıyorum :) muahhh muahhhh öpüldünüz sonra hemen giremem bi hasret gideriyim kocişimle allaha emanet olunn

Demi ya aynen öyle valla kafa dağıtacak bisey buluyum ben en iyisi

Demi ya aynen öyle valla kafa dağıtacak bisey buluyum ben en iyisi
ben örgü örüyooommm lif örüyoommmm temizlik yapıyooommmm durup durup makyaj yapıyooommmm maske yapıyoommm basvuru yaptım işe baslayacam anaokulunda abla olarak ne yapak yani ölek mi :) hadi kuzum ben pilav yapmaya kalkıyom muahh muahhhh

Hiç güzel haberlerle dönemedim her ay boşuna kendimi umutlandırıyomuşum. Benim hamile kalmam neredeyse imkansız gibi bisey
hemen gemileri yakma kuzum dur bakalım. dert çok dermansız değil ama. tıp o kadar ilerledi ki erkekler gebe kalacak neredeyse. sıkılmak yokkkkkkk.

Tüp bebek olmama ihtimali de var
kuzum dur bakalım daha belli değilmiş olup olmayacağı kötüsünü düşünceğimize iyisi için dua edelim. eşinde canlı bir tek tane sperm bulup geliştirebiliyorlar böylellikle taa 22 yıl evvel amcamla yengem çocuk sahibi olduar kiii seneye kızları avukat olcak üstelik yıllar evvel tıpta üç ay önce bile çok eski sayılırken.

Deryaaktk kuzucum bak stres spermi de öldürür, yumurtaya da zarar verir. bibrbirinie aşık olduğunuzu htırlayıp yeniden birbirinize karşı ilgi gösterin. sağlıklı beslenmeye çalışın. eşin sıcak suyla duş almasın. alkol sigara yok sanırım ki bu harika. enerji veren besinler de sperm kalistesini arttıır. brokoli. yerli muz, keçi boynuzu, badem, fındık, incir ceviz, bal bunlar da enerji verir ve sperm üretimini olumlu etkiler. asitli içeceklerden düzensiz uykudan uzak dursun. bol bol su içir bebeğim eşine idrar yolu temiz olsun çünkü meninin önemli bir kısmı prostattan üretilir. kötü düşünmeyin. bol bol sohbet edin, yürüyüş yapın, ağır kaldırmayın, gülümseyin. allaha şükür yanyanayız deyin. ferahlatın birbirinizi. siz birbirinize aşık olduğunuzda bebek yoktu, vakti gelince olur inşallah!

Çok doğru söylüyosun ya herşeyin bi vakti zamanı vardır elbet Rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok buna da şükür en azından kısırlık falan yok ortada olmama ihtimali kadar olma ihtimali de var bekleyip görecez bakalım inşallah bizimde bi bebeğimiz olur

Bravo kuzum, sen mutlu ol eşinle mutlu olun inşallah bebek de gelir inşallah.

kızzzz bizim bebekler aynı ya senle anamm aynı günlerde gideriz belki doğumada Allahım nasip etsin inşaallahh bizimkide 5+3. senin adet tarihin neydi en son

Kuzum yanlis hatirlamiyorsam sat ayniydi bizim yaa 26 mayis benim :) bugun 5+4 benim, hakkaten bir gidiyoruz o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…