- 30 Ocak 2015
- 18.567
- 19.467
- 498
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel haberlerle gelrsn insallah :)Kızlaar hastanedeyim dua edin ..
Haydi Hayırlısı kuzum, kuzun gelmiştir inşallah.Kizlar dun testibeklemis idrarla yaptm geckmenin 4. Gunune gore 7. Gunde dahada netlesti yarn doktora gidicez insllh hayrli hanerler alirim bnde Rabbm hepinizin gönlune gore versin hayrli evlatlar versin vatanimiza milletimize insllh
Maşallah kuzum , oh iyi haberlerle bize Neşe katıyorsunz.kızlarrr ben geldimm hastaneye gtttim bugün kalp atışlarını duyduk şükürr :))
Canımmmm haydi güzel haberlerinizi bekliyoruz. Inşallah. Gönlünü ferah tut.Kızlaar hastanedeyim dua edin ..
Nasılmış yeğenImiz ilknurum?kızlarrr ben geldimm hastaneye gtttim bugün kalp atışlarını duyduk şükürr :))
İyi bitanem bi sorun yok smdilik 1 hafta gerideyms sadece oda sorun olmaz dediNasılmış yeğenImiz ilknurum?
Buyrunn :))hu huuuu![]()
taze annecik ne yapıyon nasılsınBuyrunn :))
İyi canım uzandm öyle sen napiyosun:))taze annecik ne yapıyon nasılsın![]()
ne yapıyım oturuyom bende yemek yapmaya kalkacamda eriniyorum ne yapsam bilemedim aklıma da bişey gelmiyoİyi canım uzandm öyle sen napiyosun:))
kızlarrr ben geldimm hastaneye gtttim bugün kalp atışlarını duyduk şükürr :))
Hiç güzel haberlerle dönemedim her ay boşuna kendimi umutlandırıyomuşum. Benim hamile kalmam neredeyse imkansız gibi bisey![]()
neden imkansızHiç güzel haberlerle dönemedim her ay boşuna kendimi umutlandırıyomuşum. Benim hamile kalmam neredeyse imkansız gibi bisey![]()
Bgn benm yemek derdm yok Allahtan :))ne yapıyım oturuyom bende yemek yapmaya kalkacamda eriniyorum ne yapsam bilemedim aklıma da bişey gelmiyo
Sağol bebegm sıra snde cok beklemzsn inşallah :))Canim ya cok sevindim hadi gozunuz aydin :))
niye kız kocan yemeğemi götürüyo seni :)Bgn benm yemek derdm yok Allahtan :))
Nye imkânsız canım öyle kötü dsnmeHiç güzel haberlerle dönemedim her ay boşuna kendimi umutlandırıyomuşum. Benim hamile kalmam neredeyse imkansız gibi bisey![]()