19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ben bu kazayla hamile kalanları hiç anlamıyorum ya biz bir sürü uğraşıyoruz olmuyo millet kazayla hamile kalıyo bizde mi kazayla yapsak acaba :KK48:

Bnde anlamıyorum. Rabbm hyrlisiyla versin ins. Evlat acısı yasatmasn ins. Bnm 3 5 ay once adet gecismesi oldu normalde olmz. Kan testi yaptırdım. 9.96 ckti şüpheli dedi doktor. Snra adet oldum :-(

Bnde anlamıyorum. Rabbm hyrlisiyla versin ins. Evlat acısı yasatmasn ins. Bnm 3 5 ay once adet gecismesi oldu normalde olmz. Kan testi yaptırdım. 9.96 ckti şüpheli dedi doktor. Snra adet oldum :-(
Buna sevinmelisin kuzum demek ki gebelik oluşabiliyor sende çok şükür!
Inşallah Bebeğin bedenine de tutunur.

Neyse biz yine de moralimizi bozmayalım bizim de olacak inşallah ben inanıyorum bizde yazacaz buraya bizde hamileyiz diye

Aynıları bizdede oluyordu canım ya ben bi basım döndü bi midem bulandi desem demesem bile adet olana kadar hamileymisim gbi davraniyodu
Valla kuzum bu ay hiç de umrumda olmayacak inanıyorum kendime. Olursa Allah'ın nimeti, olmazsa demek ki vakti vardır. Tabi her bişeyi bırakalım demiyorum vakti gelince doktora da kontrole de gideceğim ama artık adet Olduğum için çok şükür bildiğim kadarıyla bir üreme sıkıntım olmadığı için mutluyum.

Ya bisey sorcam ben şimdi hastaneye gidecem ya ultrason istemişti doktor bunu alttan mı çekiyolar acaba yoksa normal ultrason mudur ki bi bilginiz var mı?

Cok tatlisin kuzum :)

Incir yemedim kuzum unuttum ben onu

amin ins cnm darisi isteyen herkese ins
Zeyzeyiiiimmmmm biricikkk ogretmeenimmmm :-* cooook tebrik ederim nasıl sevindigimi bilemezsinnnn çok mutlu oldum vallahi çok sukur Allahima yaa Yüce Rabbimm mucize yemin ediyorum çok hayırlı bi ortam acmisimm gerçekten iki ay icinde kaç Hamişimiz oldu :)
Nasilsin cnm

Back