- 30 Ocak 2015
- 18.574
- 19.546
- 498
- 29
İnşallah bebegmAz kaldı geçecek inş bulantılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bebegmAz kaldı geçecek inş bulantılar
Evet tatlm kimyasal gebelik gecrmssn doktorlar o yüzden adet 1 hafta geçmeden test ypmayin diyorlar aynısı bende de olduBeta hcg yuksek ckti. Gebelik olmasa ckmazdi o kadar.doktor da şüpheli dedi. Araştırdm .5 yuksek olmasi gebelik icinms. Ama.bn kimyasal gebelik geçirdim:-(
Hadi ya tüh be olsun kuzum demek gebe kalabiliyorsunBeta hcg yuksek ckti. Gebelik olmasa ckmazdi o kadar.doktor da şüpheli dedi. Araştırdm .5 yuksek olmasi gebelik icinms. Ama.bn kimyasal gebelik geçirdim:-(
Senin ne zaman olmuştu böyle kimyasal gebelikEvet tatlm kimyasal gebelik gecrmssn doktorlar o yüzden adet 1 hafta geçmeden test ypmayin diyorlar aynısı bende de oldu
Evet canimSuan hamilmesn?
Ben Değilim canımSuan hamilmesn?
Ocak ayında canimSenin ne zaman olmuştu böyle kimyasal gebelik
Yok bebeğimBebeğin varmi peki. Bu sonuca göre bnm hamile kalmama gibi sorunum yok değil mi... Rabbime emanet olun. Sahuru hazırlicm. Hee bidr cok konusmaynokuyamiyorm
![]()
Hamile kalmama sıkıntın yok tabi olacaksın inşallah, hayırlı sahurlar.Yok bebeğim
Amn cnm ya insHamile kalmama sıkıntın yok tabi olacaksın inşallah, hayırlı sahurlar.
Aminnnnnnnnnn. İnsallahhhInss. Rabbm isteyen herkese nasip eder. Amnn inssss..
Bnde hazirladm ama esime arkadss olayım bnde yicmKızlar ben yatiyorum sahuru hazrladm bitti benim isim :)) size iyi geceler
Cnm eger sadece kahverengi pembmsi gibi lekeyse ins. Gebesndir birde bi hafta önce olman ustune gorme olayı olabilir.istersen bir test yapSelam kizlar daha onceki yorumlarinizi konularinizi vs okudum okudum ve dayanamayip simdi uye oldum. Lutfen banada akil verin.
Simdi ben gecen hafta adet oldum ama normalden 1 hafta once oldum. Tam tarihli anlatacak olursam ;
21 mayista adet olmustum
9 haziranda 1 hafta suren koyu kahve akintim oldu ama sadece afedersinz idrar yaptiktan sonra gelen cok koyu hafif kokulu akinti yasadim.
Ardindan 16 Haziranda adet oldum. Ama her zaman ki gibi bir adet degildi pihtisiz agrisiz kisa suren bir adet oldum.
İcim icimi yiyor kendimi hamile hissediyorumustune gorme denilen sey olabilir mi ? Boyle bir durum yasayan varsa nolur cevap verin. 5 yillik evliyim 2.5 yildr bebek istiyoruz ama malesef her ay husran...
Of Allah'im insallahh. Allah tum isteyenlerr nasip etsin. Bir an once yapmam lazim yoksa kafayi yicem. Hakkimzda hayirlisi olsun..Cnm eger sadece kahverengi pembmsi gibi lekeyse ins. Gebesndir birde bi hafta önce olman ustune gorme olayı olabilir.istersen bir test yap