- 30 Ocak 2015
- 18.578
- 19.589
- 498
- 29
Bende evde otyrm bende skldm valla kendimi meyve yemeye verdm :))Napiyim ya kayinvalidemdeyim eşim yok oturuyorum sıkıntıdan patladım. Sizler napıyosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende evde otyrm bende skldm valla kendimi meyve yemeye verdm :))Napiyim ya kayinvalidemdeyim eşim yok oturuyorum sıkıntıdan patladım. Sizler napıyosunuz
offffffNapiyim ya kayinvalidemdeyim eşim yok oturuyorum sıkıntıdan patladım. Sizler napıyosunuz
ye kuzum can olsun kuzunaBende evde otyrm bende skldm valla kendimi meyve yemeye verdm :))
Nye tartstniz canim bu kadar neye kirildin ki zaten özür de dilemiş skma caninikuzum pazar ve pazartesi eşimle hp tartıştık canım çok sıkkındı içim taştı hep alttan aldım ama ben alttan aldıkça ona her şey battı sanki. sahura az kala tatlı tatlı konuştum tamam falan dedi tam yatıp uyucaz folik asit uykusuzluk yapıyor bende uyuyamadım dedim ki azcık okuyayım öyle yatarım kitabım bitti hadi dedim telefndan oyun oynayıp yatarım uykum gelir aa bu bağır çağır oldu bana artık nasıl dolmuşsam hıçkıra hıçkıra ağladım sonra o da çok üzüldü 1 saat ağladım ama o da pişman oldu oturduk saatlerce sabaha kadar af diledi içim yandı dedi gözünü seveyim yapma dedi ağlama daha fazla bu hale gelecek ne oldu ben nasıl anlamamışım seni dedi ama artık kar etmiyor ben o konuştukça iyice ağladım valla açıldım da kızlar sonra uyuttu beni sabah a kadar uyumamış işinden izin aldı. bu gün gönlümü almak için hep dertleşti benle konuştu gezdik biraz hala kırgınım ama uzatmak da istemiyorum.
Afiyet olsun :) senin bebek var mıydı canımBende evde otyrm bende skldm valla kendimi meyve yemeye verdm :))
Olsun :))ye kuzum can olsun kuzuna
Evet canım :))Afiyet olsun :) senin bebek var mıydı canım
ilknurummm kuzun büyümüş senin be baksana hem uzamış hem de 4 gr olmuşNapysn canim
Aynen yaa bakalm bide hastaneye gdp gorsekte icim rahatlasa gitmeye korkuyorumilknurummm kuzun büyümüş senin be baksana hem uzamış hem de 4 gr olmuş![]()
Ne güzel bi de hayırlısıyla benim olsaydı başka bisey istemiyorum :)Evet canım :))
Olur canım skma canını ne kadardır evlisinNe
Ne güzel bi de hayırlısıyla benim olsaydı başka bisey istemiyorum :)
2 sene olacakOlur canım skma canını ne kadardır evlisin
Olur inşallah canım herşeyin bi zamanı var demekki bende 7 ay bekledm çok beklemedm ama her ay nye olmyo dye uzuluyodm sorunumuzda yoktu demekki kısmet bu zamanayms2 sene olacak
Tmm cnm saolCanım sperm testi için 3 gün cinsel perhiz yapıyosunuz yani 3 gün eşin hic bi şekilde boşalmıyo 4.gün hastaneye gidip veriyo spermi. Hastanede özel odaları oluyo sperm vermek için orda yapabiliyor
kuzum bana diyor ki senin bütün endişen bebek sahibi olmak oldu kafana taktın hep aynı sohbetleri yapıyorsun beni sıktın artık bunaldım bir de bu sohbetlerden dolayı bana dokunmak istemiyormuş, pazar günü böyle konuştu çok kırıldım ama yarın konuşuruz dedim bende pzt makyaj yaptım saçıma fön çektim biraz da şık giyindim yemek hazırladım geldi işten çok hoş olmuşsun falan dedi sağ ol dedim ama pek oralı olmadım. sonra baktı ki ben dünkü konuyu uzatmıyorum hoşuna gitti sanırım başladı falanca bebek filanca bebek bende dedim ki bu konuda konuşmayalım doktor gtimeyelim bu ay bana diyor ki sen işte lafı hep buraya geitiriyorsun sonra yine susutum gittim yemek hazırladım yemicem falan dedi, tamam dedim üstelemedim. gittim biraz uyurum dedim uyumuşm uyandım komuştuk ama sakin sakin sonra yine kavga kıyamet koptuuuu. artık yeter dedim ben de insanım. bu gün de söyledim ona bebek vs gördük ne kadar güzel dedi. allah saklasın çok güzel dedim. ama biz meselelerimizi çözene kadar bence ara verelim dedimNye tartstniz canim bu kadar neye kirildin ki zaten özür de dilemiş skma canini
Bakalım bizde perşembe eşimle gidecez hastaneye bi sorun var mı yok mu öğrenecezOlur inşallah canım herşeyin bi zamanı var demekki bende 7 ay bekledm çok beklemedm ama her ay nye olmyo dye uzuluyodm sorunumuzda yoktu demekki kısmet bu zamanayms
bir baktın bu ay sonu sen de yazdın buraya kızlar hamileyim diye !Ne
Ne güzel bi de hayırlısıyla benim olsaydı başka bisey istemiyorum :)
güzel haberlerle dönün inşallah.B
Bakalım bizde perşembe eşimle gidecez hastaneye bi sorun var mı yok mu öğrenecez
aaa aşk olsun aklına kötü bir şeyler getirme ya ! gidip görceksin sana el sallayacak annesi.Aynen yaa bakalm bide hastaneye gdp gorsekte icim rahatlasa gitmeye korkuyorum
İnşallah ya dua edin bol bol sizin dualarınız kabul olurbir baktın bu ay sonu sen de yazdın buraya kızlar hamileyim diye !