inşallah canım çok sağol :)Anlayabiliyorum heyecanini az cok :) neden olmasin cnm Allah in takdiri ol derse olur ki biz duamizi oyle edelim, catlatma da vesile olmus olur ins :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım çok sağol :)Anlayabiliyorum heyecanini az cok :) neden olmasin cnm Allah in takdiri ol derse olur ki biz duamizi oyle edelim, catlatma da vesile olmus olur ins :)
Sen sagol cnminşallah canım çok sağol :)
aleykumselam canım eşim yaptırdı sadece ürolojiye gittik spermiyogram testi idi sanırım esim sperm örneği verdi doktorun yanına girdiğinde bebek için engel bir durum var mı die girmişti böyle yani :)Selamun aleykum kzlarbya bi sorum olacak aranzda sperm testi yaptran varmi bu islem nasl oluyo anlatablrmsnz rca etsem![]()
hosgeldin canım tutar insallah :)merhaba arkadaşlar bende 20 yaşındayım 1 seneye yakındır bebek istiyoruz 7 gün evvel 18 19 22 mm ile çatlatma iğnesi vurundum sizce olma ihtimali var mı ne zaman test yapmalıyım??
hoşbuldum canım çok sağol inşallah tutar :)hosgeldin canım tutar insallah :)
inşşallah olur canım. ben 17. günde adet oldum ( beklenen adet tarihimden 1 gün sonra) . o yüzden bence adet tarihini beklemerhaba arkadaşlar bende 20 yaşındayım 1 seneye yakındır bebek istiyoruz 7 gün evvel 18 19 22 mm ile çatlatma iğnesi vurundum sizce olma ihtimali var mı ne zaman test yapmalıyım??
Cvbnicn saol canm onlari biliyrmda dmek istedgm ya ayp olcak sanli k.bkmayn gttigi gbi yapymu testi yksa gun mu veryo kac gun ilskye grmeyn dyo o testi yapmk icin nasl oluyo evde mi bosa..yo yksa hastnedemi cok oldu soru galbaaleykumselam canım eşim yaptırdı sadece ürolojiye gittik spermiyogram testi idi sanırım esim sperm örneği verdi doktorun yanına girdiğinde bebek için engel bir durum var mı die girmişti böyle yani :)
Canım sperm testi için 3 gün cinsel perhiz yapıyosunuz yani 3 gün eşin hic bi şekilde boşalmıyo 4.gün hastaneye gidip veriyo spermi. Hastanede özel odaları oluyo sperm vermek için orda yapabiliyorCvbnicn saol canm onlari biliyrmda dmek istedgm ya ayp olcak sanli k.bkmayn gttigi gbi yapymu testi yksa gun mu veryo kac gun ilskye grmeyn dyo o testi yapmk icin nasl oluyo evde mi bosa..yo yksa hastnedemi cok oldu soru galba![]()
kaç kez iğne vurundun canıminşşallah olur canım. ben 17. günde adet oldum ( beklenen adet tarihimden 1 gün sonra) . o yüzden bence adet tarihini bekle
2 doz 10000 pregnlykaç kez iğne vurundun canım
benim iğnem carteville idi nasipten öte köy yok görelim bakalım ne olcak hayırlısı nasip olur inşallah2 doz 10000 pregnly
Napysn canim ne zamandir konusamyrzkızlar burdayımmm .
Napysn canimBurdayım bende
Napiyim ya kayinvalidemdeyim eşim yok oturuyorum sıkıntıdan patladım. Sizler napıyosunuzNapysn canim
kuzum pazar ve pazartesi eşimle hp tartıştık canım çok sıkkındı içim taştı hep alttan aldım ama ben alttan aldıkça ona her şey battı sanki. sahura az kala tatlı tatlı konuştum tamam falan dedi tam yatıp uyucaz folik asit uykusuzluk yapıyor bende uyuyamadım dedim ki azcık okuyayım öyle yatarım kitabım bitti hadi dedim telefndan oyun oynayıp yatarım uykum gelir aa bu bağır çağır oldu bana artık nasıl dolmuşsam hıçkıra hıçkıra ağladım sonra o da çok üzüldü 1 saat ağladım ama o da pişman oldu oturduk saatlerce sabaha kadar af diledi içim yandı dedi gözünü seveyim yapma dedi ağlama daha fazla bu hale gelecek ne oldu ben nasıl anlamamışım seni dedi ama artık kar etmiyor ben o konuştukça iyice ağladım valla açıldım da kızlar sonra uyuttu beni sabah a kadar uyumamış işinden izin aldı. bu gün gönlümü almak için hep dertleşti benle konuştu gezdik biraz hala kırgınım ama uzatmak da istemiyorum.Napysn canim ne zamandir konusamyrz