- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Ins cnm :)Anladm canım bende perşembe gtcem büyük ihtimal ikimiz içinde hayirlisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins cnm :)Anladm canım bende perşembe gtcem büyük ihtimal ikimiz içinde hayirlisi
Çok sevindim kuzum yaaKuzum ya hamileyim galiba :)
Çok sevindim kuzum yaa![]()
Zey zey kuzum cok sevndm inan ya gerckten cok ugurlu bi sayfa olmus baya bi hamsmz oldu Rabbim saglcakla kucagnza almayi nasp etsin insallahbende test yaptrdm negatf malesef dktra 1senem doldu dedm persmbe dktra gdp esme sperm testi yaptrcz bende adet olnca hormon testi kzlar dua edn guzel snuclar alalm hamslermz bzlerde duanza katn szleri sevyorm
![]()
Git muhakkak ben randevu aldım salı günü muayeneye gidecem adet düzensizliği var bende o yüzden bi türlü bebek olmuyoKorktuğum için gitmedim ama randevu aldım bugün gidicem
Gittim canım bugünGit muhakkak ben randevu aldım salı günü muayeneye gidecem adet düzensizliği var bende o yüzden bi türlü bebek olmuyo
Ne oldu canm kötü haber yoktur inşallahGittim canım bugün
Yok bişey demedi eşimde görüncek bana test falan verdi ama ben hamile kalmamın yüksek olduğu günlerde ilişkiye giricem belki kendiliğinden olurNe oldu canm kötü haber yoktur inşallah
İnsallah kuzm cok saolSagol cnm bnm ya gercekten bu sayfa cok ugurlu bi anda ne kadar cok olduk ki daha da guzel haberler alacagiz Allah in izniyle. Siz de gidin gelin hayirlisiyla guzel haberler alip guzel haberler verirsin bize ibsallah kuzum, dualarim seninle :)
Nasıl yaniCanm bide iliskiden sonra hemen kalkmaman lzim.
inşallah canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız...Yok bişey demedi eşimde görüncek bana test falan verdi ama ben hamile kalmamın yüksek olduğu günlerde ilişkiye giricem belki kendiliğinden olur
zey zey inşallah canım bakalım yarın ne olcak kısmetIns guzel haberlerbgetirrsin cnm bize. Umarim hic problem cikmaz.
Merhabba hg cnm aramiza. Rabbim tez vakitte hayirlisiyla nasip etsin ins.
Allah razi olsun canim. Dua ediyorum darisi size ve tum isteyenlere insallah diye
merhaba canm hg, oruc var mi daha once gecikmen oluyo muydu. Bu tarz seyler etkilemis olabilir diye dusundum. Ama bazen testlet hatali oluyor. 5 gun once yaptigim aradaki test negatif cikmisti, ondan iki gun once pozitifti. Dun tekrar yaptim iki tane pozitif cikti. Istersen yeni test al beklemis idrarla yap ya da kan ver bi an once. Ins guzel haberler duyariz.
Gittim cnm 1300 cikti, persembe kontrole gidecegim
kuzucummmmm :-* Rabbim. Cok gecmeden bu guzel haberi burada bizimle paylasmani nasip etsin insallah. Olacak ama Allah in izniyle artik inancim daha da artti. Gercekten cok kisa bi zamanda ne kadar cok olduk inanasi gelmiyo insanin :)
aminnn canım ya ne zaman umutsuzluğa kapılsam hemen kadınlar kulübüne koşuyorum .rabbim inşalleh tez zamanda hepimize nasip etsinYeni gelen arkadaşlar hoş geldiiinizzzz
Allahım tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin isteyen herkese inşallah amiiiinnn.
Kızlar ben evi topladım hiç birşey kalmadı yarın alışveriş yapcam kendime :)))) sonrada hooooppp yeni memlekete :)))
Hakkınızı helal edin çok ihmal ediyorum kusura bakmayin.![]()