19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Zey zey kuzum cok sevndm inan ya gerckten cok ugurlu bi sayfa olmus baya bi hamsmz oldu Rabbim saglcakla kucagnza almayi nasp etsin insallah:-) bende test yaptrdm negatf malesef dktra 1senem doldu dedm persmbe dktra gdp esme sperm testi yaptrcz bende adet olnca hormon testi kzlar dua edn guzel snuclar alalm hamslermz bzlerde duanza katn szleri sevyorm:-)

Zey zey kuzum cok sevndm inan ya gerckten cok ugurlu bi sayfa olmus baya bi hamsmz oldu Rabbim saglcakla kucagnza almayi nasp etsin insallah:-) bende test yaptrdm negatf malesef dktra 1senem doldu dedm persmbe dktra gdp esme sperm testi yaptrcz bende adet olnca hormon testi kzlar dua edn guzel snuclar alalm hamslermz bzlerde duanza katn szleri sevyorm:-)

Sagol cnm bnm ya gercekten bu sayfa cok ugurlu bi anda ne kadar cok olduk ki daha da guzel haberler alacagiz Allah in izniyle. Siz de gidin gelin hayirlisiyla guzel haberler alip guzel haberler verirsin bize ibsallah kuzum, dualarim seninle :)

Zey zey. Cok svndmm. Ya grckden. Internetim de yok. Esimden baglaniyom onu gelmesini bkliyodum :-) aklimda burdaydi :-) bn test yapmk istiyorum . Iki gun daha bklemeyeck halim kalmadi. :-).ama test yapmam dogru olur mu onu da bilmiyorum ki.... rabbbm herkese hyrli evlat nasip etsin. Ins. Insanlrn tanımadk birilerine de dua etmesi cpk güzel. Rabbm kabul etsin .hakkimzda olanı gönlümuze. Gönlümuzde olanı hkkimzda hyrli etsn ins.

Ins guzel haberlerbgetirrsin cnm bize. Umarim hic problem cikmaz.

Merhabba hg cnm aramiza. Rabbim tez vakitte hayirlisiyla nasip etsin ins.

Allah razi olsun canim. Dua ediyorum darisi size ve tum isteyenlere insallah diye

merhaba canm hg, oruc var mi daha once gecikmen oluyo muydu. Bu tarz seyler etkilemis olabilir diye dusundum. Ama bazen testlet hatali oluyor. 5 gun once yaptigim aradaki test negatif cikmisti, ondan iki gun once pozitifti. Dun tekrar yaptim iki tane pozitif cikti. Istersen yeni test al beklemis idrarla yap ya da kan ver bi an once. Ins guzel haberler duyariz.
zey zey inşallah canım bakalım yarın ne olcak kısmet

Gittim cnm 1300 cikti, persembe kontrole gidecegim

kuzucummmmm :-* Rabbim. Cok gecmeden bu guzel haberi burada bizimle paylasmani nasip etsin insallah. Olacak ama Allah in izniyle artik inancim daha da artti. Gercekten cok kisa bi zamanda ne kadar cok olduk inanasi gelmiyo insanin :)

Eveet yaa maşallah :) hem umutlu değildin bu ay bak oldu işte çok sukur değerinde güzelmiş ben şimdi isminin yanına nazar boncuğu ekliyorum ilk sayfada :)

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiiinizzzz :KK200::KK15::KK68:

Allahım tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin isteyen herkese inşallah amiiiinnn.

Kızlar ben evi topladım hiç birşey kalmadı yarın alışveriş yapcam kendime :)))) sonrada hooooppp yeni memlekete :)))

Hakkınızı helal edin çok ihmal ediyorum kusura bakmayin. :KK68:

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiiinizzzz :KK200::KK15::KK68:

Allahım tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin isteyen herkese inşallah amiiiinnn.

Kızlar ben evi topladım hiç birşey kalmadı yarın alışveriş yapcam kendime :)))) sonrada hooooppp yeni memlekete :)))

Hakkınızı helal edin çok ihmal ediyorum kusura bakmayin. :KK68:
aminnn canım ya ne zaman umutsuzluğa kapılsam hemen kadınlar kulübüne koşuyorum .rabbim inşalleh tez zamanda hepimize nasip etsin

Back