Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı bize inşallahSagol cnm cok :) dayanamadim gityik nobetci ecz bulduk aldik yaptim ve sonuc boyle :)
Tatlım klomen kullandım ben ayın 12snde de çatlatma iğnesi oldumBazen testler yanlış cikabiliyor.pki teste ikinci cizgi hafif olsada cikdi mi. He bide ilac fln ictiysen onlr da adeti gecktiriyor
İkinci çizgi kesinlikle cıkmadı yaTatlım klomen kullandım ben ayın 12snde de çatlatma iğnesi oldum
Bende hiç birşey çıkmadı bide bende gecikme hiç olmazdıIkinci cizgi hafifde çıksa. Gebelik oluyor die biliyorm. Bnmde ikinci cizgi çıktı ama. Kimyasal gebelik oldu.
Neden doktora görünmüyosun canım bi sıkıntı varsa bile giderilebilirMerhaba kızlar bende 20 yaşında sayılırım 2 yıllık evliyim başından beri çocuk olmuyor.tedavide görmedim daha.
Korktuğum için gitmedim ama randevu aldım bugün gidicemNeden doktora görünmüyosun canım bi sıkıntı varsa bile giderilebilir
Ins guzel haberlerbgetirrsin cnm bize. Umarim hic problem cikmaz.C
canım şimdi drdan geldim kan testi yaptım negatif çıktı salı gününe randevu aldım muayeneye gidecem
Merhabba hg cnm aramiza. Rabbim tez vakitte hayirlisiyla nasip etsin ins.Merhaba kızlar bende 20 yaşında sayılırım 2 yıllık evliyim başından beri çocuk olmuyor.tedavide görmedim daha.
Allah razi olsun canim. Dua ediyorum darisi size ve tum isteyenlere insallah diyeHayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı bize inşallah
merhaba canm hg, oruc var mi daha once gecikmen oluyo muydu. Bu tarz seyler etkilemis olabilir diye dusundum. Ama bazen testlet hatali oluyor. 5 gun once yaptigim aradaki test negatif cikmisti, ondan iki gun once pozitifti. Dun tekrar yaptim iki tane pozitif cikti. Istersen yeni test al beklemis idrarla yap ya da kan ver bi an once. Ins guzel haberler duyariz.Merhaba.. Hamile olmak istiyorum ve beklıorm suan adet qecikmesi 4gün test negatif:-s
Ins guzel haberlerbgetirrsin cnm bize. Umarim hic problem cikmaz.
Merhabba hg cnm aramiza. Rabbim tez vakitte hayirlisiyla nasip etsin ins.
Allah razi olsun canim. Dua ediyorum darisi size ve tum isteyenlere insallah diye
merhaba canm hg, oruc var mi daha once gecikmen oluyo muydu. Bu tarz seyler etkilemis olabilir diye dusundum. Ama bazen testlet hatali oluyor. 5 gun once yaptigim aradaki test negatif cikmisti, ondan iki gun once pozitifti. Dun tekrar yaptim iki tane pozitif cikti. Istersen yeni test al beklemis idrarla yap ya da kan ver bi an once. Ins guzel haberler duyariz.
Normalde hiç qecikme adetim oruçta belki hamileyimdir die tutmuyorum. Ben klomen ve çatlatma iğnesi oldum o yuzden qecikme yasıyorum dur belki beklıorm bakalım zaman ne gösterecekIns guzel haberlerbgetirrsin cnm bize. Umarim hic problem cikmaz.
Merhabba hg cnm aramiza. Rabbim tez vakitte hayirlisiyla nasip etsin ins.
Allah razi olsun canim. Dua ediyorum darisi size ve tum isteyenlere insallah diye
merhaba canm hg, oruc var mi daha once gecikmen oluyo muydu. Bu tarz seyler etkilemis olabilir diye dusundum. Ama bazen testlet hatali oluyor. 5 gun once yaptigim aradaki test negatif cikmisti, ondan iki gun once pozitifti. Dun tekrar yaptim iki tane pozitif cikti. Istersen yeni test al beklemis idrarla yap ya da kan ver bi an once. Ins guzel haberler duyariz.
Normalde hiç qecikme adetim oruçta belki hamileyimdir die tutmuyorum. Ben klomen ve çatlatma iğnesi oldum o yuzden qecikme yasıyorum dur belki beklıorm bakalım zaman ne gösterecek
İnş hepimiz en yakın zamanda hamiş kalırızAnladim tatlim, hayirlisi hakkinda insallah
Canım gttn mi hastaneye kan testi yaptrmayaAnladim tatlim, hayirlisi hakkinda insallah
Gittim cnm 1300 cikti, persembe kontrole gidecegimCanım gttn mi hastaneye kan testi yaptrmaya
kuzucummmmm :-* Rabbim. Cok gecmeden bu guzel haberi burada bizimle paylasmani nasip etsin insallah. Olacak ama Allah in izniyle artik inancim daha da artti. Gercekten cok kisa bi zamanda ne kadar cok olduk inanasi gelmiyo insanin :)Zeyzeyiiiimmmmm biricikkk ogretmeenimmmm :-* cooook tebrik ederim nasıl sevindigimi bilemezsinnnn çok mutlu oldum vallahi çok sukur Allahima yaa Yüce Rabbimm mucize yemin ediyorum çok hayırlı bi ortam acmisimm gerçekten iki ay icinde kaç Hamişimiz oldu :)
Oo çok iyi ckms :)) hayırlı olsun tekrardan canım keseyi felanda gordnz muGittim cnm 1300 cikti, persembe kontrole gidecegim
kuzucummmmm :-* Rabbim. Cok gecmeden bu guzel haberi burada bizimle paylasmani nasip etsin insallah. Olacak ama Allah in izniyle artik inancim daha da artti. Gercekten cok kisa bi zamanda ne kadar cok olduk inanasi gelmiyo insanin :)
Yok cnm henuz gormedik :) doktor persembeye kadar sehirdisindaymis o yuzden sadece sonucu aldimOo çok iyi ckms :)) hayırlı olsun tekrardan canım keseyi felanda gordnz mu
Anladm canım bende perşembe gtcem büyük ihtimal ikimiz içinde hayirlisiYok cnm henuz gormedik :) doktor persembeye kadar sehirdisindaymis o yuzden sadece sonucu aldim