Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ederiz kuzum hepinize.Aayy cok sevndmm ya gerckden. Bana da dua edin. Bnde Kocaelinde yaşıyorum
En kısa vakitte sen de hamile kalırsın inşallahhoşbuldum canım çok teşekkür ederim umarım gönlünde bebiş olan herkes hamile kalır :))
Yeni yepyeni taze hamişimiz varkızlar bana bildirim gelmiyo topikten bende kimse yok sanıyorum ne yapıyonuz bakalım
Merhaba tatlım hoşgeldinnnMerhaba kizlar
rabbim hayırlısı ile kucaklarına alabilmeyi nasip etsin inşallaaaahhhhYeni yepyeni taze hamişimiz varELMALI turtam
Âminrabbim hayırlısı ile kucaklarına alabilmeyi nasip etsin inşallaaaahhhh
Ben izmirdeyim taAayy cok sevndmm ya gerckden. Bana da dua edin. Bnde Kocaelinde yaşıyorum
Cok tatlisin kuzum :)Yeni yepyeni taze hamişimiz varELMALI turtam
Incir yemedim kuzum unuttum ben onuELMALI turtam tatlım incir mi işe yaradı dersin ?
amin ins cnm darisi isteyen herkese insrabbim hayırlısı ile kucaklarına alabilmeyi nasip etsin inşallaaaahhhh
Tavsiyen var mı bizlere daha dün biz bu meseleyi takmıyoruz pek demiştin belki de rahat olmak çok takmamak en iyisidir
Böyle içten ve uzun cevap verdiğin için çok teşekkür ederim tatlım inşallah yarın bebişinnnnn kesesi görünecektir Meleğin geldi annesi. Evet ya az kaldı adet söktürü falan kullanacaktın evet daha geçen gün konuştuk hem Tartışmalı olduğunuzu hem de ara verdiğini ve yatakta hiç yatmadığını , gerçekten de bir mucize bu! Sağlıkla geçsin bu kutsal yolculuk inşallah, Allah hep yüzünüzü güldürsün.Tatlim bu ay hep adet olayim diye bakiyordum. Okul bityi ya tatile gitmeden temizlik yaparim diyordum. Malum orucluyken olmuyo, hele ki Antalya da. Adet olayim soyle yapcam boyle yapcam dedim hep. Sonra munasebetin arkasindan hic yatmadim. Sana da demistim bunu dikkat etmedim hemen kalktim diye. Ama sanirim en onemlisi yumurtlama gunlerinde ara vererek calismalari surdurmek. Bu ay hafif tartismistik esimle 3 gun aradan sonra olunca oldu diye tahmin ediyorum. Ama tabi en puf noktasi hamilelige odaklanmadim hic. Belirtilerim yok muydu? Elbette vardi. Onlari hep usuttum falan diyerek oraya yordum. Kasik, bel, karin agrilarim falan esime bile soylemedim umutlanir djye. Kendimde beklemedim ama surpriz oldu gercekten. Ins bi sorun yoktur bakalim yarin gorecegiz ins
Böyle içten ve uzun cevap verdiğin için çok teşekkür ederim tatlım inşallah yarın bebişinnnnn kesesi görünecektir Meleğin geldi annesi. Evet ya az kaldı adet söktürü falan kullanacaktın evet daha geçen gün konuştuk hem Tartışmalı olduğunuzu hem de ara verdiğini ve yatakta hiç yatmadığını , gerçekten de bir mucize bu! Sağlıkla geçsin bu kutsal yolculuk inşallah, Allah hep yüzünüzü güldürsün.
Çok teşekkür ederim inşallah :)En kısa vakitte sen de hamile kalırsın inşallah
canım şimdi drdan geldim kan testi yaptım negatif çıktı salı gününe randevu aldım muayeneye gidecemInsallah cnm ya![]()