19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ysminn valla ben çalışmayı özledim 1 sene önce iş yerim kapandı o günden beri işsizim valla çok özledim böle evden çalışmakta iyi ama ben iş ortamını özlüyorum

Ysminn valla ben çalışmayı özledim 1 sene önce iş yerim kapandı o günden beri işsizim valla çok özledim böle evden çalışmakta iyi ama ben iş ortamını özlüyorum
Bende evde oturmak istiyorum biraz ya çarşı pazar geziyim günlere gideyim kocama yemekler hazırlayım ama hep çalıştım evlendiğimde 1 hafta izinliydim onda da balayındaydık eminim evde olunca da çalışmak isticem

bende senin gibiydim biliyo musun oflaya puflaya gittiğimi bilirim hatta eşim bi ara ite kaka işe gönderiyorum seni demişti nişanlıyken şimdiyse bi iş olsa pijemalarımla koşarak gidicem valla biz insanlar ne yoksa ona özeniyoruz napcan ne iş yapıyosun sen canım

Fabrikada çalışıyorum canm muhasebe departmanında işimde çok stresli belki bebeği o bile engelliyordur. ama evde olsam daha çok kafama takarımm oda bir gerçek :))

Fabrikada çalışıyorum canm muhasebe departmanında işimde çok stresli belki bebeği o bile engelliyordur. ama evde olsam daha çok kafama takarımm oda bir gerçek :))

çalışmaya alışınca evde oturmak zor geliyo valla hee ilk bikaç ay çok iyi oh diyosun iyiymiş böyle sonra o duvarlar üstüne üstüne yürüyo özellikle eşin işteyken bi allahın kulu gelse de iki kelam etsem diye kapıya bakıyosun :))) hele bir de benim kv gibi aman adam akıllı bi işi mi var diyen bi kv, her karşılaştığında sanki bilmiyomuş gibi eee sen çalışmıyo musun ne rahat valla (bunu diyenlerde ev hanımı) diyen eşinin akrabaları varsa daha büyük stres

Çalışmak çok güzell özgüvenin artıyor insanlar sana ayrı bir saygı gösteriyor ama yeni eşyalarımın yeni evimin tadını çıkartamadım misafir gelince benim için işkence gibi oluyor İnsanların baskısı bitiriyor zaten bizi belki bu kadar üzülmücez çocuk için ama onların baskısı düşüncesi çok etkiliyor malesef

aynen insanlar çok ama çok zalim bende geri çektim kendimi kimse beni aramadıkça sevdiklerim dışında görüşmüyorum çünkü her görüştüğümde o gece baş ağrısından uyuyamayıp kocamın kafasını şişiriyorum bize de yazık dimi... sana teyzemin fikrini vereyim öyleyse benim teyzem çalışmıyo ama çok sosyaldir her sene bi el işi kursuna gider bu senede gidiyo takı tasarıma öğlen kuran kursu akşam üstü de havlu kenarı yapıp satıyo çevresine daha haftasonu gittiği osmanlıca kursu da var. onun çok misafiri gelir arkadaşları vs. şu hazır böreklerden alıp dolduruyo buzluğa uygun fiyatlı pastaları bile buzluğa atıyomuş taze gibi oluyo diyo, hamur işi sarma falan atıyo benim buzluk boş ama sana iyi olur sigara böreği falan sar at boş vakitlerinde

Yapıyorum canım zaten gündüz işteyim akşamları bebek kıyafetleri fln yapıyorum tütüdür keçedir uğraşıyorum hafta sonlarıda hiç evde durmuyoruz geziyoruz sürekli kafam dağılıyor yani. Ev aldık şimdi oraya taşınıcam 1-2 ay sonra alışveriş temizlik fln evin telaşı inşallah o arada bebişim de gelir :)) Mutfakla uğraşmayı da çok seviyorum buzluğa atıyorum herşeyi yapıp bir ton sarma var sarıp sarıp atıyorum

inşallah canım ya ben daha yeni yendim hatta tam yenmedim bile denir şu vajinismus illetini en rahatı buzluk valla

BENDE GORUCU USULU AMA COK ASIK COKTA SEVIYORUM ESIMDE OYLE AMA YILLIR GECER VE BITER DIYE COK KORKUYORUM SIZDE OYLE MISINIZ

aynen ilk baslarda guzel geliyo ama sonra bakiyosun ki zaman gecmez olmus . bende calisiyordum dugunume 20 gun kala ciktim istanbula gelin gldim hep evdeyim Allahtan esim sayesinde zorluk cekmedim ben sıkılmayayım diye herseyi yapti simdi alistim ama napalim mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…