- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
Bende evde oturmak istiyorum biraz yaYsminn valla ben çalışmayı özledim 1 sene önce iş yerim kapandı o günden beri işsizim valla çok özledim böle evden çalışmakta iyi ama ben iş ortamını özlüyorum
Bende evde oturmak istiyorum biraz yaçarşı pazar geziyim günlere gideyim kocama yemekler hazırlayım ama hep çalıştım evlendiğimde 1 hafta izinliydim onda da balayındaydık eminim evde olunca da çalışmak isticem
makale mi ne uzerine canim hide nerde yaziyosun merak ettimben evdeyim canım makale yazıyorum internetten
Fabrikada çalışıyorum canm muhasebe departmanında işimde çok stresli belki bebeği o bile engelliyordur. ama evde olsam daha çok kafama takarımm oda bir gerçek :))bende senin gibiydim biliyo musun oflaya puflaya gittiğimi bilirim hatta eşim bi ara ite kaka işe gönderiyorum seni demişti nişanlıykenşimdiyse bi iş olsa pijemalarımla koşarak gidicem valla biz insanlar ne yoksa ona özeniyoruz napcan ne iş yapıyosun sen canım
makale mi ne uzerine canim hide nerde yaziyosun merak ettim
Fabrikada çalışıyorum canm muhasebe departmanında işimde çok stresli belki bebeği o bile engelliyordur. ama evde olsam daha çok kafama takarımm oda bir gerçek :))
Çalışmak çok güzell özgüvenin artıyor insanlar sana ayrı bir saygı gösteriyor ama yeni eşyalarımın yeni evimin tadını çıkartamadım misafir gelince benim için işkence gibi oluyorçalışmaya alışınca evde oturmak zor geliyo valla hee ilk bikaç ay çok iyi oh diyosun iyiymiş böyle sonra o duvarlar üstüne üstüne yürüyo özellikle eşin işteyken bi allahın kulu gelse de iki kelam etsem diye kapıya bakıyosun :))) hele bir de benim kv gibi aman adam akıllı bi işi mi var diyen bi kv, her karşılaştığında sanki bilmiyomuş gibi eee sen çalışmıyo musun ne rahat valla (bunu diyenlerde ev hanımı) diyen eşinin akrabaları varsa daha büyük stres
Çalışmak çok güzell özgüvenin artıyor insanlar sana ayrı bir saygı gösteriyor ama yeni eşyalarımın yeni evimin tadını çıkartamadım misafir gelince benim için işkence gibi oluyorİnsanların baskısı bitiriyor zaten bizi belki bu kadar üzülmücez çocuk için ama onların baskısı düşüncesi çok etkiliyor malesef
Yapıyorum canım zaten gündüz işteyim akşamları bebek kıyafetleri fln yapıyorum tütüdür keçedir uğraşıyorum hafta sonlarıda hiç evde durmuyoruz geziyoruz sürekli kafam dağılıyor yani. Ev aldık şimdi oraya taşınıcam 1-2 ay sonra alışveriş temizlik fln evin telaşı inşallah o arada bebişim de gelir :)) Mutfakla uğraşmayı da çok seviyorum buzluğa atıyorum herşeyi yapıp bir ton sarma var sarıp sarıp atıyorumaynen insanlar çok ama çok zalim bende geri çektim kendimi kimse beni aramadıkça sevdiklerim dışında görüşmüyorum çünkü her görüştüğümde o gece baş ağrısından uyuyamayıp kocamın kafasını şişiriyorum bize de yazık dimi... sana teyzemin fikrini vereyim öyleyse benim teyzem çalışmıyo ama çok sosyaldir her sene bi el işi kursuna gider bu senede gidiyo takı tasarıma öğlen kuran kursu akşam üstü de havlu kenarı yapıp satıyo çevresine daha haftasonu gittiği osmanlıca kursu da var. onun çok misafiri gelir arkadaşları vs. şu hazır böreklerden alıp dolduruyo buzluğa uygun fiyatlı pastaları bile buzluğa atıyomuş taze gibi oluyo diyo, hamur işi sarma falan atıyo benim buzluk boş ama sana iyi olur sigara böreği falan sar at boş vakitlerinde
Yapıyorum canım zaten gündüz işteyim akşamları bebek kıyafetleri fln yapıyorum tütüdür keçedir uğraşıyorum hafta sonlarıda hiç evde durmuyoruz geziyoruz sürekli kafam dağılıyor yani. Ev aldık şimdi oraya taşınıcam 1-2 ay sonra alışveriş temizlik fln evin telaşı inşallah o arada bebişim de gelir :)) Mutfakla uğraşmayı da çok seviyorum buzluğa atıyorum herşeyi yapıp bir ton sarma var sarıp sarıp atıyorum
EN KUCUK BEN MIYIM
20 EVLILIK OLARAK BEN COK TAZEYIM GALIBA
AYRICA SEVEREK MI GORUCU USULUMU EVLENDINIZbende 20 yim :) bende 8 ay olacak
severek canımAYRICA SEVEREK MI GORUCU USULUMU EVLENDINIZ
aynen ilk baslarda guzel geliyo ama sonra bakiyosun ki zaman gecmez olmus . bende calisiyordum dugunume 20 gun kala ciktim istanbula gelin gldim hep evdeyim Allahtan esim sayesinde zorluk cekmedim ben sıkılmayayım diye herseyi yapti simdi alistim ama napalim mecburçalışmaya alışınca evde oturmak zor geliyo valla hee ilk bikaç ay çok iyi oh diyosun iyiymiş böyle sonra o duvarlar üstüne üstüne yürüyo özellikle eşin işteyken bi allahın kulu gelse de iki kelam etsem diye kapıya bakıyosun :))) hele bir de benim kv gibi aman adam akıllı bi işi mi var diyen bi kv, her karşılaştığında sanki bilmiyomuş gibi eee sen çalışmıyo musun ne rahat valla (bunu diyenlerde ev hanımı) diyen eşinin akrabaları varsa daha büyük stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?