19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Dengesizler yaa boşver sen onları daha iyisini bulursa alsın o zaman kaynanan da geçinsin kendisi. Sinir oluyorum ya böyle şeylere ben napayım kuzum o zaman beni görseler neler derler demek ki ben 39 kiloydum 2 senede daha 1 kilo aldım :) kimse inanmıyodu evli ve 24 yaşında olduğuma. Takma dicem ama elde değil biliyorum huzur bozuyolar ama en başından beri böylelermiş zaten yani yeni bişey değil artk. Gerçi ben senin yerinde olsam öyle sus pus duramazdım iyi sabrediyon canm sen

ooohooo bunlar daha ne ki kv imam nikahı kıyılmasın diye hocaya bile haber vermedi hocanın haberi yoktu nikah kyacağından ben dedim nikah için geldik diye :) eline ne geçti hiiiççç ben ağladım hem de çok o kadar ezdiler ki anlatamam kendimi çirkin mutsuz işe yaramaz hissediyodum kendi ilkokul mezunu beni beğenmiyo olan kendine oldu şu an takmıyorum yani 1 haftadır eşimi uzaklaştırdı kendinden kendi elleriyle

Oh çok iyi olmuş h konuşmasın vala eşin. Töbe töbeee deli midir nedir hakkaten bi gün sorsana eline ne geçmiş :)) dangalak yaa acayip geriliyorum böyle şeyler duyunca terbiyesiz. Allah yardimcin olsun kuzum ne diyim ki başka

Ah
canım şu takıntılarım stresim bir gitse beni bıraksa...

Ben bu ay bebisi takmiyim diye öyle temizliğe bağladımki kafami sonu hayrolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…