- 7 Ocak 2014
- 3.134
- 4.414
- 333
- 38
Benim hormon değerlerime baktın mi abla yaa.
Canlar arkadasima yardim ediyorum misafiri var yazamadim yaa seviliyosunuz
Bitlisliyim ben canim
sende mi bitlislisin yoksaAaaaaaaaaaaaa şaka yapıyosun inanamıyoruuuuum
Kızlar size bişi sormak istiyorum, bu benim canımı çok sıkıyo da sizlere de yapan var mı nasıl baş ediyosunuz? eşimin ailesi beni hiç istemedi hala istemiyo hep dedikodumu yapıyo kv tanıdığım tanımadığım herkesle. ve eşimin bikaç akrabası hariç diğer akrabaları her bi araya gelişimizde aaa küçücük gelin mi olur ya niye acele ettiniz çok küçüksün bari çocuk yapma diye tepkiler veriyo ben üzülüyorum bişi diyemiyorum zaten 161 boyunda 49 kiloyum sürekli dalga geçer gibi iyice kilo vermişssin görseniz hergün kilo veriyorum sanki hastalıklıymışım giibi bakıyolar yüzüme
Çok istiyorum da kocis izin vermiyo :))
Dengesizler yaa boşver sen onları daha iyisini bulursa alsın o zaman kaynanan da geçinsin kendisi. Sinir oluyorum ya böyle şeylere ben napayım kuzum o zaman beni görseler neler derler demek kiben 39 kiloydum 2 senede daha 1 kilo aldım :) kimse inanmıyodu evli ve 24 yaşında olduğuma. Takma dicem ama elde değil biliyorum huzur bozuyolar ama en başından beri böylelermiş zaten yani yeni bişey değil artk. Gerçi ben senin yerinde olsam öyle sus pus duramazdım iyi sabrediyon canm sen
ooohooo bunlar daha ne ki kv imam nikahı kıyılmasın diye hocaya bile haber vermedi hocanın haberi yoktu nikah kyacağından ben dedim nikah için geldik diye :) eline ne geçti hiiiççç ben ağladım hem de çok o kadar ezdiler ki anlatamam kendimi çirkin mutsuz işe yaramaz hissediyodum kendi ilkokul mezunu beni beğenmiyo olan kendine oldu şu an takmıyorum yani 1 haftadır eşimi uzaklaştırdı kendinden kendi elleriyle
Eveeeeeet
canım şu takıntılarım stresim bir gitse beni bıraksa...inşallah hamilesinizdir. boş yere ümitlendirmek istemem ama belirtilerin hamilelik belirtisi. ikinci hamileliğimde öğrenmeden üç dört gün önce bel ağrılarım oldu, kasık ağrıları zaten nerdeyse bir ay sürüyor.
şimdiden yoruldum demeyin. hep olumlu düşünün, olacağına inanın. stres hamileliğe en büyük engel.
Ben bu ay bebisi takmiyim diye öyle temizliğe bağladımki kafami sonu hayrolsunKizzz sizde mi sarkcisiniz :))) bizim daha belli değilayrıca kendine bi ortam hazırla inan kafana takmazsin o kadar.
mormenekse0101 canimm sende hoş geldin aramıza. Kesinlikle üzülme falan yok yasak :)))) hem bebis istiyoruz hem kendimizi uzuyoruz hiiic olmuyo canım hane nerde gayretimiz önce bi evliligimize mutlulugumuza günümüze bakalım daha gidilecek gezilecek yaşıyacak cok şey varr. Ümitsizliğe kapılma daha yeni evlisiniz bide siz boyleyseniz ben kendimi boğaz köprüsünden aticam haa :))) doktor stresten uzak durmayı üstüne basa basa söylüyor ever gerçekten elimizde değil istem dışı oluyo uzulmelerimiz ama başka meşgale bulalim. Dua edelim birbirimize Allahım hakkımızda hayirlisini versin inşallah Allahım bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
ben uyyorum canım alışveriş yapıyorum ama eve gelince aynı..Ben bu ay bebisi takmiyim diye öyle temizliğe bağladımki kafami sonu hayrolsun
Yakin evlilik tarihlerimiz bnmde 1yil 6ay canimmasallah canlanmis topik bu arada benimde yas 24 evlilikte 1yil 6 ay oldu en buyuk ben miyim aceba
Ciddi misin :))) neresinden yaa merak ettim simdi
yaa peki ne kadardir bebek istiyosun canimYakin evlilik tarihlerimiz bnmde 1yil 6ay canim
İlk gunden bu yana , ben hic korunmadimyaa peki ne kadardir bebek istiyosun canim
bizde bir yildir istiyoruz bir yil once bi dusuk oldu bir yil once bidahada olmadi malesef herhangi bi sorun var mi pekiİlk gunden bu yana , ben hic korunmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?