• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Slm kızlar bende 18 yaşında evlendim suan 1.5 senelik evliyim Allah nasip ederse bebeğimiz olsun istiyoruz 2 kez klomen ve catlatma igne tedavisi gördüm, ama ikiside olmadı ve yarın doktor a gidecegim bakalim bu sefer ne tedavi uygulayacak hepimizin hakkinda hayırlısı olsun.............

Slm kızlar bende 18 yaşında evlendim suan 1.5 senelik evliyim Allah nasip ederse bebeğimiz olsun istiyoruz 2 kez klomen ve catlatma igne tedavisi gördüm, ama ikiside olmadı ve yarın doktor a gidecegim bakalim bu sefer ne tedavi uygulayacak hepimizin hakkinda hayırlısı olsun.............

Canım ya Allahım mutlulugunuzu daim etsin. Sorun tam olarak ne canım ? Yarin geldiğinde bize de haber et :)

Kizlaaaarrr ne çok yazismissiniz yaa çok kiskandim vallahi :))))) napionuz bakım geleceğin çıtır annelerim benim :))) yazılanları tek tek okuyup bakim bi cevapliyim :)

Canm annem tatvanlı babam ahlatlı tam Bitlis değil ama olsun yinede hemşehriyiz yani :KK66:

Haha hemsom benim bende guroymakliyim canım :))):KK48:

mormenekse0101 mormenekse0101 canım Allahım gönlüne gore versin inşallah bir birimize moral motive, destek olalım ltfen azıcık kafamiz sakinlesse olacak ta iste o kadar zayıf dusmusuz ki o kadar gucsuzuz ki takatimiz kalmamkz bile. Bir an önce toparlanıp önce kendimize sonra bir birimize bizim gibi olanlara destek verelim :KK36:

Haha hemsom benim bende guroymakliyim canım :))):KK48:

mormenekse0101 mormenekse0101 canım Allahım gönlüne gore versin inşallah bir birimize moral motive, destek olalım ltfen azıcık kafamiz sakinlesse olacak ta iste o kadar zayıf dusmusuz ki o kadar gucsuzuz ki takatimiz kalmamkz bile. Bir an önce toparlanıp önce kendimize sonra bir birimize bizim gibi olanlara destek verelim :KK36:

Ayyy evet biliyorum orayı daa :KK48: tesadüfe bak çok şaşırdım yahu :KK57:

ben dr değilim tam anlamam ama tsh troid, fsh yumurta rezervi, lh de çatlama olup olmadığını ölçüyor diye biliyorum, değerlerin bana göre normal gözüküyor ama burda prolaktin yok, doktorun ne yorum yaptı bu değerlere

Prolaktin 11.03 yaziyodu canım

Back