• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kızlar size bişi sormak istiyorum, bu benim canımı çok sıkıyo da sizlere de yapan var mı nasıl baş ediyosunuz? eşimin ailesi beni hiç istemedi hala istemiyo hep dedikodumu yapıyo kv tanıdığım tanımadığım herkesle. ve eşimin bikaç akrabası hariç diğer akrabaları her bi araya gelişimizde aaa küçücük gelin mi olur ya niye acele ettiniz çok küçüksün bari çocuk yapma diye tepkiler veriyo ben üzülüyorum bişi diyemiyorum zaten 161 boyunda 49 kiloyum sürekli dalga geçer gibi iyice kilo vermişssin görseniz hergün kilo veriyorum sanki hastalıklıymışım giibi bakıyolar yüzüme :110:

Dengesizler yaa boşver sen onları daha iyisini bulursa alsın o zaman kaynanan da geçinsin kendisi. Sinir oluyorum ya böyle şeylere ben napayım kuzum o zaman beni görseler neler derler demek ki :D ben 39 kiloydum 2 senede daha 1 kilo aldım :) kimse inanmıyodu evli ve 24 yaşında olduğuma. Takma dicem ama elde değil biliyorum huzur bozuyolar ama en başından beri böylelermiş zaten yani yeni bişey değil artk. Gerçi ben senin yerinde olsam öyle sus pus duramazdım iyi sabrediyon canm sen :(

Dengesizler yaa boşver sen onları daha iyisini bulursa alsın o zaman kaynanan da geçinsin kendisi. Sinir oluyorum ya böyle şeylere ben napayım kuzum o zaman beni görseler neler derler demek ki :KK70: ben 39 kiloydum 2 senede daha 1 kilo aldım :) kimse inanmıyodu evli ve 24 yaşında olduğuma. Takma dicem ama elde değil biliyorum huzur bozuyolar ama en başından beri böylelermiş zaten yani yeni bişey değil artk. Gerçi ben senin yerinde olsam öyle sus pus duramazdım iyi sabrediyon canm sen :KK43:

ooohooo bunlar daha ne ki kv imam nikahı kıyılmasın diye hocaya bile haber vermedi hocanın haberi yoktu nikah kyacağından ben dedim nikah için geldik diye :) eline ne geçti hiiiççç ben ağladım hem de çok o kadar ezdiler ki anlatamam kendimi çirkin mutsuz işe yaramaz hissediyodum kendi ilkokul mezunu beni beğenmiyo olan kendine oldu şu an takmıyorum yani 1 haftadır eşimi uzaklaştırdı kendinden kendi elleriyle

ooohooo bunlar daha ne ki kv imam nikahı kıyılmasın diye hocaya bile haber vermedi hocanın haberi yoktu nikah kyacağından ben dedim nikah için geldik diye :) eline ne geçti hiiiççç ben ağladım hem de çok o kadar ezdiler ki anlatamam kendimi çirkin mutsuz işe yaramaz hissediyodum kendi ilkokul mezunu beni beğenmiyo olan kendine oldu şu an takmıyorum yani 1 haftadır eşimi uzaklaştırdı kendinden kendi elleriyle

Oh çok iyi olmuş h konuşmasın vala eşin. Töbe töbeee deli midir nedir hakkaten bi gün sorsana eline ne geçmiş :)) dangalak yaa acayip geriliyorum böyle şeyler duyunca terbiyesiz. Allah yardimcin olsun kuzum ne diyim ki başka :(

görmedim paylaştınmı, hangi sayfada bakıyım

Screenshot_2015-05-04-19-01-39.png

Ah
inşallah hamilesinizdir. boş yere ümitlendirmek istemem ama belirtilerin hamilelik belirtisi. ikinci hamileliğimde öğrenmeden üç dört gün önce bel ağrılarım oldu, kasık ağrıları zaten nerdeyse bir ay sürüyor.

şimdiden yoruldum demeyin. hep olumlu düşünün, olacağına inanın. stres hamileliğe en büyük engel.
canım şu takıntılarım stresim bir gitse beni bıraksa...

Kizzz sizde mi sarkcisiniz :))) bizim daha belli değil :KK43: ayrıca kendine bi ortam hazırla inan kafana takmazsin o kadar.

mormenekse0101 mormenekse0101 canimm sende hoş geldin aramıza. Kesinlikle üzülme falan yok yasak :)))) hem bebis istiyoruz hem kendimizi uzuyoruz hiiic olmuyo canım hane nerde gayretimiz önce bi evliligimize mutlulugumuza günümüze bakalım daha gidilecek gezilecek yaşıyacak cok şey varr. Ümitsizliğe kapılma daha yeni evlisiniz bide siz boyleyseniz ben kendimi boğaz köprüsünden aticam haa :))) doktor stresten uzak durmayı üstüne basa basa söylüyor ever gerçekten elimizde değil istem dışı oluyo uzulmelerimiz ama başka meşgale bulalim. Dua edelim birbirimize Allahım hakkımızda hayirlisini versin inşallah Allahım bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ben bu ay bebisi takmiyim diye öyle temizliğe bağladımki kafami sonu hayrolsun

Back