bilmiyordum ki ilk defa olunca ayağa kalkin ca hiiç agrin kalmiyo ama sadeceAnestezi ile yaptirsaydin keşke bende çok korkuyorum
Sonuç ne çıktı canimbilmiyordum ki ilk defa olunca ayağa kalkin ca hiiç agrin kalmiyo ama sadece
ilaci verirken adet sancisindan şiddetli agrm oldu 3 dk faln sürdü sonra geçti.
her iki tüpümede ayni anda ilaç gitmiş temiz çikti şükür cnmSonuç ne çıktı canim
30unda felan yap o zaman canımYok kuzum 26 snda adet tarhm bazen geckmeli oluyo beklcem bkaln
Canım çok sevindim ya sağlıklı bi şekilde kucağına almayi nasip etsin allah. Adetin den kaç gün sonra gittin film icinher iki tüpümede ayni anda ilaç gitmiş temiz çikti şükür cnm
hamileliği de kolaylştrymş rahm filmi biz film çekildgm ay korndk dr istedi
bu ay hamile oldğmu öğrendim.2 senedir bekliyordm
Hayırlı olsun canim darısı başımıza inşallah korkmadan şu filmi çektirirsem insallahKızlar ben rahim filmi çekindiğim ay hamile kaldım,,ve iki tupumde. Açık çıkmıştı saten.,,,allah size de nasip etsin,,hamile olduğumu ilk perşembe günü öğrendim,ve 2 test aldım,ikinci yaptığım bu digeridede az daha silikti,ve aynı gün sahurda tekrar yaptım,hemen 5 dk içinde böyle oldu iste...)sonradan dahada koyulasti,ınş hepicigimizn testlerinde çift kirmizilari goruruz
Canım adetim 5 gün.sürüyor, adetinin.9 günü gittimCanım çok sevindim ya sağlıklı bi şekilde kucağına almayi nasip etsin allah. Adetin den kaç gün sonra gittin film icin
Canım adetim 5 gün.sürüyor, adetinin.9 günü gittim[/QUOTE
Benim de 5 gün sürüyor canım bende 9.gunumdeyim şu an ama bi daha ki ay gideyim diyorum
Bende 9. Gundeyim şu ama bi daha ki ay gideyim diyorum bendeCanım adetim 5 gün.sürüyor, adetinin.9 günü gittim
amin inşallah cnm sağol.Canım çok sevindim ya sağlıklı bi şekilde kucağına almayi nasip etsin allah. Adetin den kaç gün sonra gittin film icin
çok merak ettim.sigara kullanıyor musun?kullanıyorsan öğrenir öğrenmez sigarayı bıraktın mı?amin inşallah cnm sağol.
adetim bitti ertesi gün çekildi
yok sigarayi hiç kullanmadimçok merak ettim.sigara kullanıyor musun?kullanıyorsan öğrenir öğrenmez sigarayı bıraktın mı?
kimsecikler yok bugünnKizlarrr ne yapiyorsunuzzzz
Eveet nirdelr oruc vurdu sanirim herkesi :)kimsecikler yok bugünn
dısardaydm ben biraz gezdik esimle annemgille sen napysn :) kmselerdde yok burdaKizlarrr ne yapiyorsunuzzzz
Napim ben de de oruc yok raht biraz adet oldumdısardaydm ben biraz gezdik esimle annemgille sen napysn :) kmselerdde yok burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?