- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
Bn vazgectmmm artkk :) cocuk gelmek istmyio zorlamicamm :) senn ne kadrlk oldu cnmBen bide adet olmicagimi hissetmstm :)) inşallah sende katılırsın aramiza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn vazgectmmm artkk :) cocuk gelmek istmyio zorlamicamm :) senn ne kadrlk oldu cnmBen bide adet olmicagimi hissetmstm :)) inşallah sende katılırsın aramiza
Yarin 7. Hafta btyo canım daha doktora da gtmedm pazartesi gtcemBn vazgectmmm artkk :) cocuk gelmek istmyio zorlamicamm :) senn ne kadrlk oldu cnm
Hmm iyiyms cnm .. hadi hayrlisiYarin 7. Hafta btyo canım daha doktora da gtmedm pazartesi gtcem
Sağol canımHmm iyiyms cnm .. hadi hayrlisi
Ne bilim ben o takvimlere bakip cok ic gecirdim hic yapasim gelmiyo simdilikBak sayfaya nazar boncugunu ekledim sen deilknurrr22 gibi takvim yapsana canım :))) ya gizlenmiyoda kesin olsun sonra yazarım dedi şimdi işi var dönünce sayfaya yazar :))
Vayy anasini sayin seyrciler ya. Kac hamisimz oldu kiz sen bna nye hc cvp vermiyn tanimionmu napion
Eweett gunaydin adimiz degstrdk resmdendw taninmyoZZKız sen sorilisareti misin :))))))))))))) yeni çaktı jetonnn
Eweett gunaydin adimiz degstrdk resmdendw taninmyoZZ
Ne bilim ben o takvimlere bakip cok ic gecirdim hic yapasim gelmiyo simdilikbekliyoz hadi kimse cksin prraya
Ha sunu bileyydinnmKız daha yeni baktım resmine vallah bilmedim :)))))) canimsinnn yaa atarlı giderli msjlarından anlamaliydim :))))))))
Ayy canim coooook sevindim. RABBIM kucagina almayi nasip etsin insallah, ne kadarlikmis bebisin, gorebildin mi peki :)Kızlar.ben.Hamileyim,Rabbim.size de.nasip.etsin.ins
tebriklerrrrrrrrKızlar.ben.Hamileyim,Rabbim.size de.nasip.etsin.ins
Kızlar.ben.Hamileyim,Rabbim.size de.nasip.etsin.ins
Rabbim hayrli ewlat nasip etsn tebrklerrrKızlar.ben.Hamileyim,Rabbim.size de.nasip.etsin.ins
5 dakkadan sonra dikkate almamak lazim canim oyle biliyorum ben ama tabi belli de olmaz :)Kizlar size bse dcem test yaptm dun gece olesine sonra yatak odasina komidinn uzerine koymstm uyudum falan az once baktm cook hafif bi cizgi cikms ama zaman gecti diemiki ben hemende bakmamstm yanlistr dme