- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
Allah allah ya saskinim5 dakkadan sonra dikkate almamak lazim canim oyle biliyorum ben ama tabi belli de olmaz :)
Gözün aydın canım kızlar merak edip duruyordu ciktin artk :)) Rabbim sağlıklı ve hayirli evlat nasip etsin hepimizeKızlar.ben.Hamileyim,Rabbim.size de.nasip.etsin.ins
Allah allah ya saskinim
hayirlisi cnm olmazsa tekrar yaparsin. Benim adet belirtileri basladi :s
adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı canım sıkma canını ben hala adet olcakmsm gbi geliyo hemen kosup bakyrmmhayirlisi cnm olmazsa tekrar yaparsin. Benim adet belirtileri basladi :s
merhaba canim nasilsin bugun adetim geçikeli 2 gün oluyoYaaaa bu ay çalışma oldu muu canım ?
haddi insallahhhmerhaba canim nasilsin bugun adetim geçikeli 2 gün oluyo
idrar testi yaptim pozitif çikti çok şaşkinim.
Burdaymmmmm bennnkızlar nerdesinizz yaaa
napıyosun canım :))Burdaymmmmm bennn
Sanırım evet canım kesinleşince net olarak haber vereceğim :)Yoksa hamile misiiinnn ?? :)))) profil durumunu gordum de :))
Ayy gttkce cogalyrz :)) kan testne gttn mi canmSanırım evet canım kesinleşince net olarak haber vereceğim :)
Daha gitmedim pazartesi gideceğim salı günü de kesinleşir canım :)Ayy gttkce cogalyrz :)) kan testne gttn mi canm
Hadi hayırlı olsun canım :)) ne zamandi adet tarihinDaha gitmedim pazartesi gideceğim salı günü de kesinleşir canım :)
Çok gecmis olsun canım inşallah bi an önce.iyileşirHayırlı geceler kızlar..
Söyleyip söylemediğimi bilmiyorum kayınpederim şubat ayında beyin kanaması geçirmişti sağ tarafından ameliyat olmuştu, bugün yine ağrısı nedeniyle biraz önce abimler hastaneye götürmüşler bu sefer sol tarafından beyin kanaması geçiriyormuş..
Sizlerden ricam bol bol dua eder misiniz.. İkinci defa olmasına şok olduk haber bekliyoruz doktor acil ameliyata alabilirim demiş..
O gaz oluyo tatlm yaa :)) bende de çok varSelamunaleykum canlar hamsler cogaldi gerckten insallah tek tek gder byle hams topigi yaparz kaynpederi hasta olan arkadasm ck ck gecms olsn Rabbim acil sifalar versn insallah soriliisareti test insallah dogrudr adetn gectyse sabah ilk idrarla yap benmde bildgm 15 20dk dan snra gecersz. evet bna gelnce kzlar demn kucuk kahverengi bi leke geldi kanla karskti adetme 1hafta var agzmda acaip degsk bi tat var afedersnz bde gazim cok yaa bilgsi olaan
O gaz oluyo tatlm yaa :)) bende de çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?