19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canim Allah sifa versin insallah da bi an once sagligina kavussun..

Yerlesme kanamasinin tam zamani, yeni bir hamişimiz daha var :)

merhaba canim nasilsin bugun adetim geçikeli 2 gün oluyo
idrar testi yaptim pozitif çikti çok şaşkinim.

Yaaaaaa cooooook sevindimmmm canım yaaa ben de çok şarkınım maşallah üst üste hamis haberleri alıyoruz :)))) kan tahlilini ne zaman alcaksin canım buraya haber verrr :)))

Calisma cok cnm Ama bi uc gunluk ara vardi tam yumurtlamaya denk gelen, nasip kismet tabi ama olmadi gibi geliyo bana, adet belirtilerim var..

Bak canım duyduğum kadarıyla adet belirtisiyle aynı ilknurrr22 de söyledi zaten ama sanırım insan hissediyo hamile olduğunu inşallah sende devardir bebiss :-*

ilknurrr22 ilk nurumm iyidir kuzum napin vallah karın ağrısı cekiyorum :))) eşim evde evi biraz daha topliyim dedim çok sukur başı açtık teker teker hamis haberleri alıyoruz :)

Evet ya darısı sizin başınıza inşallah bende kalktm kahvaltı yapmam lazm ilaç iccem ama hiç yapasm yok

Kizlaaaaar gunaydinnnn canlarimm Bol hayırlı haberli bi Ay olcak inşallah çok seviniyorum Allahim bekleyen herkese nasip etsin inşallah .

Hastası olanlara sifa versin Rabbim , Derdi olana deva versin Rabbim Allahım hiç birimizin evinden huzur mutluluk sağlıği eksik etmesin inşallah :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…