19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Gunaydinnnn Gençliiiiiiik :)))) Nabersiniz yahuuuuu nasilsiniz Bakım :)

KKizlar bu gün hamis adayimizin kesin sonuçları çıktı çok sukur o da hamiş Allahım Hepimize nasip etsin inşallah hayirlisiyla Rabbim hakkımızda hayirlisini gönlümüze razı eyle diye bi söz var amiiinn :-* ismini soyleyemicem ona öyle söz vermiştim topigimize başından beri takip eden biri musait olunca yazar buraya :) teker teker hamis haberleri alıyoruz

ElifAhsen02 ElifAhsen02 ne durumdasin canım ? Çok saol deneyimlerini paylaştığın için :-* Allahım sagliklica kucağına almayı nasip etsin insallah

KKizlar bu gün hamis adayimizin kesin sonuçları çıktı çok sukur o da hamiş Allahım Hepimize nasip etsin inşallah hayirlisiyla Rabbim hakkımızda hayirlisini gönlümüze razı eyle diye bi söz var amiiinn :-* ismini soyleyemicem ona öyle söz vermiştim topigimize başından beri takip eden biri musait olunca yazar buraya :) teker teker hamis haberleri alıyoruz

ElifAhsen02 ElifAhsen02 ne durumdasin canım ? Çok saol deneyimlerini paylaştığın için :-* Allahım sagliklica kucağına almayı nasip etsin insallah
Ama biz cok merak ediyoruz niye gizleniyor solesin :( rabbim hayirlisi ile isteyen herkese nasip etsin . Ben iyiyim canim cok sukur biraz agrilarim oluyor yatip dinleniyorum bende . Hayirlisi ile tutunur insaallah

Ama biz cok merak ediyoruz niye gizleniyor solesin :KK43: rabbim hayirlisi ile isteyen herkese nasip etsin . Ben iyiyim canim cok sukur biraz agrilarim oluyor yatip dinleniyorum bende . Hayirlisi ile tutunur insaallah

Bak sayfaya nazar boncugunu ekledim sen de ilknurrr22 ilknurrr22 gibi takvim yapsana canım :))) ya gizlenmiyoda kesin olsun sonra yazarım dedi şimdi işi var dönünce sayfaya yazar :))

Benm sozumu yazmiss .... ama bi cevap yazma senn bnde sana yazmicam .... hihh

Regl belrtsimi ?? Valla cnm uc gun once sadce kasiklarm agrmisti smdi dun bugun bsey yok sadce gogsum kasinio normalde acirdi bilmem belm falanda agrmio
Hamilelik belirtisi canım gerçi olsada farkedilmiyo adet belirtileriyle birebir aynı çünkü ben adet olcam sandığım için 9 gün gecikmeyle yaptm her gün adet olcam saniyodm valla

Hamilelik belirtisi canım gerçi olsada farkedilmiyo adet belirtileriyle birebir aynı çünkü ben adet olcam sandığım için 9 gün gecikmeyle yaptm her gün adet olcam saniyodm valla
Yokk gogsum kasinio tuvalate braz fazla gdiom okadr .. uykum vr hep ooructan olsa gerek halsizim.. bn ne hamileym nede adet olicammm galba ;)

Back