Uzulme canm herseyde bi hayir vardr bellide olmaz cunku yumurta 2 3gun dayanablr yani 3gun oncede grms olsan tutma ihtmali yuksek adetlermz ayni bkalm guzel haberler vercez miAmin canim. Ben aslinda girmiyo degilim ama bakip cikiyorum bu aralar. Bu ay yumurtlama gunlerini es gectik, ona canim sıkıldi
Az tartistik o da o gunlere denk geldibu ay bosa gecti yani
Ins canim, biz de iki yil istemedik bu 3.ay henuz yok. Rabbim aratmasin. Dua edelim birbirimize..Çok teşekkür ederim arkadaşlar inşallah çok büyük bir sorunum yoktur yarın testlerimi yaptırcam bakalım ne çıkacak bende çok merak ediyorum ve biz 2 yıl çocuk istemedik inşallah Rabbim aratmaz bize :/
Bakalim canim kismet artik, senin de mi 26 ydi. Unuttum ben yaUzulme canm herseyde bi hayir vardr bellide olmaz cunku yumurta 2 3gun dayanablr yani 3gun oncede grms olsan tutma ihtmali yuksek adetlermz ayni bkalm guzel haberler vercez mi
canm dktr bnada pko gorunumun var dedi gorunum olmasi kesn pkomuyuz yksa kesn olmadgi icin mi gorunumuvdyolar
Bekarken istanblda otrydm zaten canm ailem ordane onerceksn
Evet canmBakalim canim kismet artik, senin de mi 26 ydi. Unuttum ben ya
Kuzummm nasi ariyon sen beni :) yanlislikilen mi yazdon yogsam :))
Canm ne hocasi bana ozelden yazablrmsn yda nmarami vereym knsalm canm hangsi uygnsaYa yanı yumurtluyomusum hemde çok ama ise yarayan yokmuş kıllanma sivilcdlenme yok adet düzensizliği de yoktu iki aydır var 14-10. Gün gecikti. Canım Bağcılarda bi hoca var bebek içinElifAhsen02 e de onermistim gidebilirsen git canım.
Ay super o zaman daha da heyecan yaptim, senden haber beklicem o gun mutlaka yazarim buraya canimEvet canm
Tmm tatlm bende yazcamAy super o zaman daha da heyecan yaptim, senden haber beklicem o gun mutlaka yazarim buraya canim
Heee dimam datlummmm :) ben cahil kalmisim biraz :) bilmiyodum onuHahaha :))) vardi ya bingollu bi kız ve erkeğin konuşması onun gibi yaptım :)))) merak ettiysen link atayim dinle :))))
Çok teşekkür ederim arkadaşlar inşallah çok büyük bir sorunum yoktur yarın testlerimi yaptırcam bakalım ne çıkacak bende çok merak ediyorum ve biz 2 yıl çocuk istemedik inşallah Rabbim aratmaz bize :/
Ins canim, biz de iki yil istemedik bu 3.ay henuz yok. Rabbim aratmasin. Dua edelim birbirimize..
Canm ne hocasi bana ozelden yazablrmsn yda nmarami vereym knsalm canm hangsi uygnsa
:))amin canım Rabbim isteyen herkese versin bebişleri :)
Amin canım inşallah Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah ben de 4 senelik evliyim başından beri hiç korunmadik ama olmuyo işte nasip :) testleri yaparken yumurtlayip yumurtlama dığını da öğren kan değerinden anlaşılıyor ismini unuttum. Ben hiç tarlusal icmedim canım
Tamam gulummm :*)Farketmez canım tiklat beni :-* :)))) az isim var doncem hemeen
Tamam gulummm :*)
yalniz yanlislikla ustume alinmisim yeni fark ettim
canım kötü düsünme hemen belki yerlesme kanaması oluyodur hemen uzan yaatAkintim geliyor kahverengi sanki adet olacak gibi heryerim agriyor umarim korktugum olmaz rabbim sen buyuksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?