19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Cansummm çok sevindim cooook hemde Allahimmm hayırlı sağlıklı evlat eylesin inşallah bitanem değerin çok guzel yükselirse çok mutlu oldum
inşallah yükselir canım benimde tek temennim o şuan ağrılarım çok korkuyorum .. inşallah sende alacaksın güzel haberi senin aşılamandan umutluyum hep

inşallah yükselir canım benimde tek temennim o şuan ağrılarım çok korkuyorum .. inşallah sende alacaksın güzel haberi senin aşılamandan umutluyum hep

Çok sevindim vallahi bana umut oldun dua et canım hep hissettim eski msjlara bak ikinci ucuncu sıradaydı hep Allahım zeval vermesin canım yaaa :-* benim aşılama kaldı canim

Çok sevindim vallahi bana umut oldun dua et canım hep hissettim eski msjlara bak ikinci ucuncu sıradaydı hep Allahım zeval vermesin canım yaaa :-* benim aşılama kaldı canim
kendime sizlere hep dua ediyorum canım düşmüyor dilimden vardır bi hayr üzme kendini ertelendi diye gittiğin yerde vakit kaybetmez yaparsın inşallah belkide hiç gerek kalmaz

kendime sizlere hep dua ediyorum canım düşmüyor dilimden vardır bi hayr üzme kendini ertelendi diye gittiğin yerde vakit kaybetmez yaparsın inşallah belkide hiç gerek kalmaz

Allahım kabul eylesin inşallah canimmm nasıl mutlusundur şimdi yanı tam adapte olamamissindir ama için icini yiyodur yerim ben seni:) burda 4 sene içinde guvenecegim doktoru zor buldum orda ne zaman bulurum Allah bilir vardır bir hayır biraz bekliyeyim bu ilaç bana yaramadı zaten çok ağrıyo karnim gogsum midem bagirsagim doktor devam et ilaca dedi bir dahaki ay belki kendiliğinden olur dedi:) biraz vücudunu dinlendir dedi kaldı bir kaç ay

sonuç : 49.73 sence düşük mü yükselir mi sevinsemmi bilemiyorum çok şaşkınım
Bir bebis daha geliyorrrrr :) canimmm hayirli olsun, Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah, cok guzel ya masallah insallah degerin seyrinde yukselir.. sen icini ferah tut, sıkınti etme hic. Cok sevindim :))))))

Canım niye bu kadar yipratiyosun kendini herkes kendine baksin önce soranlara şuan istemiyoruz nasip kısmet de boşver yaşım daha küçük de mesela ben öyle diyodm :))
Haklısın canım ya aslında öyle yapmak gerekiyor da işte.. Bakalım şüphelerim var bu ay düzenli ilişki yaşadık şu an takipteyim ovulasyonu şüphelerim her ne kadar olsa da canım..

Bir bebis daha geliyorrrrr :) canimmm hayirli olsun, Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah, cok guzel ya masallah insallah degerin seyrinde yukselir.. sen icini ferah tut, sıkınti etme hic. Cok sevindim :))))))
cok tsk.ederim canim rabbim cumlemize nasip etsin ama henuz rahatlayamadim endiselerim var insaallah doktorum olumlu seyler soyler ve insaallah degerim yukselir

Hams varms hayrli olsun Rabbim saglcakla kucagnza almayi nasp etsin kzlar ben dun gece hastanelik oldum devamli boyle oluyorm beynne yanma gelyo mgdebbulantsi basvdonmesi titreme serum takp gonderyolar norolojiye gtmemi onerdi dktr dyorm serum taktlar ama hamssem bsey olur dyede korkuyrm bacaklarmda karnmn alt taraflarnda damarlar iyice cogalmaya basladi bu neyn nesi kzlar acba ya

Ben varım 24'umun sonlarında evlendim yeni 26 oldum bir kere düşük yaptım, şuan olmuyor demekki daha vakti varmış diyorum

Hoş geldin canım topigimize hepimizin sorunu aynı canım hepimiz sabırla duayla bekliyoruz çok sukur çok bereketli bi topik olduoldu üçüncü hamisimiz var iki ay içinde Allahım hayirlisiyla bereketli bi ramazan gecirmemizi nasip etsin inşallah bol hamis haberlerini alırız inşallah :) tedavi gördün mu canım?

Canım devamlı böyle oluyorum derken ? Yanı bu ay mi böyle oldu yoksa ayda bir kere mutlaka olur musun? Tahlillerin çıktı mi ? Ne dedi doktor ? İnşallah hayırlı bir şeydir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…