- 30 Ocak 2015
- 18.608
- 19.843
- 498
- 29
anladım canım öbür ilactan olmus sanırım oda demir ilacı internnetten baktı o yapyoms alısana kadarbnde bu ilaçlar kilo yaptı sadece. Bn bide kan sulandırıcı aspirin kullanıorum çok kilo yaptı..
seninki hamileliktendr. Bnde hamileyken olmuştu
olabilir canmanladım canım öbür ilactan olmus sanırım oda demir ilacı internnetten baktı o yapyoms alısana kadar
Bn mi ya bilmem 10 gun vr aha bnm regl me ayy arkadasm 1bucuk yillk ewli hamileyms ama cookk sewndk bugun ogrendi biz onla gecen ayni kokuyu almstk olmayan seyi oda dio sende de vardr belki blmm yuce rabbim bilr..Sen ne alemdesin ?
Hoşgeldin canım nasılsın iyi geceler..Merhaba kızlarr ben geldimm
Haydi rasgele kuzum inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz.Arkadaşlar daha öncede yazmıştım iki senedir istememize rağmen hamile kalamıyorum.. Bugun adet olmam gerekiyordu. Iki gündür akıntılarım oluyordu. Bugun ise çamur gibi bir akıntı geldi. Normalde göğüslerim ağrır sancım olur ve canım tatlı isterdi. Bu defa hiç biri yok. Adet kanamasıda başlamadı henüz. Dua edin lütfen yerleşme kanaması olsunsizce adet mi olacam yaa
Haydi inşallah!Bn mi ya bilmem 10 gun vr aha bnm regl me ayy arkadasm 1bucuk yillk ewli hamileyms ama cookk sewndk bugun ogrendi biz onla gecen ayni kokuyu almstk olmayan seyi oda dio sende de vardr belki blmm yuce rabbim bilr..
Tatlm bendede bakteri vardı ama idraririmda değil ilaç kullandm geçti ilk ay değil ikinci ay hamile kaldmSelamunaleykum bayanlar sanrm kmse yok herkes uyumstr tabikzlar bsey sorcam bel agrm kesldi bugun ara ara sol kasgma agri grdi karnmda sislik hergun var bde bugun yne arar ara gogus cevreme hafif agri girp hemen gecyo bi sol bi sag taraf bazen iki tarf takvmime gore bugun yumurtam catlamasi lazm ama akntm yk acaba catlamadmi ya .s bde afedersnz idrarmda enfeksyn ckti bu gebelge ne kadar engel blen varmi cvplarnz icin smdiden cok tsekkurler Allah razi olsun
peki bu yazdgm belrtler sende varmydi canm bde demn kask agrsyla uyandm ama hemen gectiTatlm bendede bakteri vardı ama idraririmda değil ilaç kullandm geçti ilk ay değil ikinci ay hamile kaldm
İyiyim canım Teşekkürler siz nasilsinizHoşgeldin canım nasılsın iyi geceler..
yok canım sadece akıntım cok oluyodu benm vajinada bakteri varmıs idrarda degil idrarda enfeksiyonda kasık agrıları oluyo diye biliyrml peki bu yazdgm belrtler sende varmydi canm bde demn kask agrsyla uyandm ama hemen gecti
sen ne durumdasın napıyosn :)Gunaydin canlarimmnasılsınız güzel bayanlar dün burdayken kimse yoktu misafirliğe gitmiştim bi bakım dedim bir suru msj var kızlar ne durumdasiniz tek tek okuyup cevap verme vaktim olmadı kusura bakmayın cooook seviliyosunuzz
sen ne durumdasın napıyosn :)
Bende iyiyim, sorununuz nedir?İyiyim canım Teşekkürler siz nasilsiniz
Günler yoğun geçiyor yani olsun canım hayırlısı olsunTemizliiiiiikkkkk bu gün eşim evde yarın veda piknigi var sonraki günler misafir gidip misafir gelmek sonra ev toparlamak bu arada şansımı iki aya erteledi işte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?