- 30 Ocak 2015
- 18.347
- 17.911
- 498
- 29
keske adetten önce kullansaydn yeni mi verdi doktor ilacıyok bn şuan adetliyim. Ha bu arada şuan ilacı kullanıyimmi. Adetimin bitmwsine 3 gun var
evet canm. Napiyim kullanıyimmi şimdi. İşe yarar mı bu haldekeske adetten önce kullansaydn yeni mi verdi doktor ilacı
doktor ne zaman basla dediyse o zaman basla tatlim bide ilacı kullanırken hamile kalmanın bi riski var mı internetten bak benim kulladıgım ilacta kesinlikle hamileler ve hamilelik süphesi olanlar kullanmasn yazıyoduevet canm. Napiyim kullanıyimmi şimdi. İşe yarar mı bu halde
doktorum 10 gun korun sonra zaten yumurtlamana denk gelio korunmayı bırak dedi. Ama ben diorum ki acaba şuan adetliyken kullansam etkisi olurmu kidoktor ne zaman basla dediyse o zaman basla tatlim bide ilacı kullanırken hamile kalmanın bi riski var mı internetten bak benim kulladıgım ilacta kesinlikle hamileler ve hamilelik süphesi olanlar kullanmasn yazıyodu
aslında ilacı verdigi zaman hemen baslaman gerekiyo basla o zamandoktorum 10 gun korun sonra zaten yumurtlamana denk gelio korunmayı bırak dedi. Ama ben diorum ki acaba şuan adetliyken kullansam etkisi olurmu ki
oyle mi. Bnde dun senle yazıştıktan sonra bi sormak istedim.aslında ilacı verdigi zaman hemen baslaman gerekiyo basla o zaman
benimkide 5 günlüktü ama doktor sanaa niye 10 gün korunn dems sadece anlamadm banada adet olana kadar korun adetin bittikten sonra korunmayı bırakablrsn demstioyle mi. Bnde dun senle yazıştıktan sonra bi sormak istedim.
bide şoyle bişy var benm ilacım sadece 3 gunluk. 3 gunde bitiyo kutu. Seninkide oyle miydi canm
valla oyle dedi. Hatta dedi ki on gun sonra yumurtlamana denk gelir zaten dedibenimkide 5 günlüktü ama doktor sanaa niye 10 gün korunn dems sadece anlamadm banada adet olana kadar korun adetin bittikten sonra korunmayı bırakablrsn demsti
doktor daha iyi biliyodur canım ben bisey demeyim antibiyotik mi verdi sanavalla oyle dedi. Hatta dedi ki on gun sonra yumurtlamana denk gelir zaten dedi
antibiyotik,fitil ve başka bi ilaç daha vardoktor daha iyi biliyodur canım ben bisey demeyim antibiyotik mi verdi sana
sen eczaneye bi sor yada doktorunla konusma imkanın varsa konus tekrar fitilide kullandktan sonra bi hafta yada 10 gün ilişki olmaması gerekiyo diye bilyrmantibiyotik,fitil ve başka bi ilaç daha var
işte doktorun dediği oluyo zaten. Yarın fitile başliyim diyorum. İlacada bugun. Adetimin son gunleri zaten. Sadece lekelenme var. 10 gun ilişki olmaz sonrada yumurtlamaya denk gelio zatensen eczaneye bi sor yada doktorunla konusma imkanın varsa konus tekrar fitilide kullandktan sonra bi hafta yada 10 gün ilişki olmaması gerekiyo diye bilyrm
tamam o zaman canım öyle yap bide folik asite basla hamile kalcaksan bana doktor verdi simdi hamile kalmadan 3 ay önce icilmeside iyi oluyoms doktora gidincede sor bi hattaişte doktorun dediği oluyo zaten. Yarın fitile başliyim diyorum. İlacada bugun. Adetimin son gunleri zaten. Sadece lekelenme var. 10 gun ilişki olmaz sonrada yumurtlamaya denk gelio zaten
kullanıyorum onu zaten canım. Dktrum vermilti.. Bide ben 2 duşuk yaptım pıhtılaşma hastasıyım ben.tamam o zaman canım öyle yap bide folik asite basla hamile kalcaksan bana doktor verdi simdi hamile kalmadan 3 ay önce icilmeside iyi oluyoms doktora gidincede sor bi hatta
anladm canım gecmis olsn dikkat et ozamankullanıyorum onu zaten canım. Dktrum vermilti.. Bide ben 2 duşuk yaptım pıhtılaşma hastasıyım ben.
çok teşekkurler canmanladm canım gecmis olsn dikkat et ozaman
kulladıgın ilacın adı folbiol mu ishal felan yaptı mı bide sendeçok teşekkurler canm
evet folbiol. Yoo bişy olmadı bnde. Sende olsuysa dktoruna danışkulladıgın ilacın adı folbiol mu ishal felan yaptı mı bide sende
ya ondan mı oldu öbür ilactan mı onuda tam bilmyrm gittiğimde sorcamevet folbiol. Yoo bişy olmadı bnde. Sende olsuysa dktoruna danış
bnde bu ilaçlar kilo yaptı sadece. Bn bide kan sulandırıcı aspirin kullanıorum çok kilo yaptı..ya ondan mı oldu öbür ilactan mı onuda tam bilmyrm gittiğimde sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?