• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

bende baktrmak istemyrm korkuyorum bisey olur diye bi arkadsm ilk hamile kaldıgında alttan bakmslar ertesi gün kanaması oldu düstü bebek
Korkmuyorsan baktırma tatlım ama bakılması gerekirse de korkma o oraya sıkı sıkı tutundu zaten annesini bırakmaz

Kuzum iki gündür sık idrar ve batma dışında bir belirti yok ama adet olacakmışım gibime geliyor, yumurtlama zamanında da iki kere birliktelik oldu ümitsizIm
canım cok iliski felan hep yalan biz 15 gündr birliktelik yoktu yumurtlama günlerindede gun aşırı degilde her gun oldu nerdeyse ben cok ümtsizdim

canım halam hastanede calısıyo ona sordurttum iste doktor cok gerekli degilse baktrmasn dedi
Baktırma kuzum çok değil iki haftaya ben burdayım diyecek zaten her yerden kendini belli edecek ufak yaramaz susam kadar olduğuna bakmasa sen iyi misin bulantın vs var mı

sabahları cok oluyo bulantı kusma yok kahvaltı felan yapamıyorm onun dısında bas dönmem cok oluyo
Hadi yaaaa. Kuzum sık sık yağsız beslenmeye çalış, imkanın oldukça uzat ayaklarını uzanarak dinlen hormonların Gereği koku ayırt ediciliğin artacaktır temiz havada kısa yavaş adımlarla yürüyüş yap

Hadi yaaaa. Kuzum sık sık yağsız beslenmeye çalış, imkanın oldukça uzat ayaklarını uzanarak dinlen hormonların Gereği koku ayırt ediciliğin artacaktır temiz havada kısa yavaş adımlarla yürüyüş yap
simdide oldu bulantım ama süt ictiğimden icmek zoruunda mıyım ki hic sevmiyorm hic icmem süt

Mrb canım neler oldu anlatsana
mrb canm. Gittim ve dktr usg de bakar bakmaz senin çok akıntın var değil mi dedi. Evet dedim. Rahim ağzı enfeksiyon kapmış o yuzden akıntın var ve rahim kendini korumaya almş spermleri olduruyo dedi. Hormonda baktık değerlerin çok iyi dedi. O enfeksiyon için ilaç verdi 10 gun kullan sonra bırak dedi

mrb canm. Gittim ve dktr usg de bakar bakmaz senin çok akıntın var değil mi dedi. Evet dedim. Rahim ağzı enfeksiyon kapmış o yuzden akıntın var ve rahim kendini korumaya almş spermleri olduruyo dedi. Hormonda baktık değerlerin çok iyi dedi. O enfeksiyon için ilaç verdi 10 gun kullan sonra bırak dedi
Canım hormonların iyi çıkmış süperrrrrr, geçmiş olsun enfeksiyonun çabuk geçer.

Back