- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Oh maşallah artık 3kişisiniz Rabbim bize de kısmet etsin inşallah.tutar insallah seninde bu ay valla bizim cumartesi 1 yılımız dolcak yıldönümü hediyemiz oldu :)
bu ay kullanmamla geçermi sence canmCanım hormonların iyi çıkmış süperrrrrr, geçmiş olsun enfeksiyonun çabuk geçer.
tatlım benimde bakteri vardı martta gtmstm ilac kullandm gecti hemen gecer korkma bidebana ilac kullanırken korun demsti sana bissey demedi mibu ay kullanmamla geçermi sence canm
amin canım insallahOh maşallah artık 3kişisiniz Rabbim bize de kısmet etsin inşallah.
Kuzum, zorlama kendini, içmeye başlamak için kakaolu deneyebilirsin.esim iciyim diye almıs bende bi iciyim diye denedm zor biraz kakaolu süt icsem oolmaz mı illa böyle mi icmek gerekyoms
çok şukur canm hormonlara baktı gayet iyi dedi. Sadece rahim ağzında enfeksiyon var o yuzden spermler oluyo dedi. İlaç verdi inşllh bu ay geçermerhaba canimmm doktor ne dedi hayırlı haberler almissin inşallah??
:) canım benim ya bence siz çalışmalara yine devam edin. Benim de senin gibi kullandığım ilaçla alakalı sanırım karin şişliği sürekli bulantı bir iki defa da kusma kasıklarimda ve böbrek taradimda sancı var ara ara lekelenmemde oluyor turuncu adetten cilalı 4.5 gün oldu sanırım artik hesaplamiyorum :)
Kuzum antibiyotik kullanırken korunun.Canım hormonların iyi çıkmış süperrrrrr, geçmiş olsun enfeksiyonun çabuk geçer.
Öyle yaparm artık ben yatyrm tatlm iyi gecelerKuzum, zorlama kendini, içmeye başlamak için kakaolu deneyebilirsin.
banada 10 gun kullan o on gunde korun zaten sonrası tam yumurtlamana denk gelir dedi..tatlım benimde bakteri vardı martta gtmstm ilac kullandm gecti hemen gecer korkma bidebana ilac kullanırken korun demsti sana bissey demedi mi
Iyi uykular size uyuyun da büyüyünÖyle yaparm artık ben yatyrm tatlm iyi geceler
İlknur 6 haftalık gebe canım.banada 10 gun kullan o on gunde korun zaten sonrası tam yumurtlamana denk gelir dedi..
senin nasl olmuştu canm . Kullandıktan sonra ne zamn gebe kldın canm
o ilacı kullandktan hemn sonra mı kaldı acaba onu merak ettimİlknur 6 haftalık gebe canım.
Yok kuzum martta gitmiş doktora enfeksiyon için, gebe kaldığı ay hazirano ilacı kullandktan hemn sonra mı kaldı acaba onu merak ettim
ayy bnde bu aydan umutluydum. Nasip artık bakalım.Yok kuzum martta gitmiş doktora enfeksiyon için, gebe kaldığı ay haziran
Kuzum bu ay pek ümitli Değilim, adete daha çok var 23-24 Haziran daayy bnde bu aydan umutluydum. Nasip artık bakalım.
sen ne durumdasın canm
niye umutlu değilsin ki daha çok var adeteKuzum bu ay pek ümitli Değilim, adete daha çok var 23-24 Haziran da
Baktrma ya zamanla buyuynce gozukur ne gerek varbende baktrmak istemyrm korkuyorum bisey olur diye bi arkadsm ilk hamile kaldıgında alttan bakmslar ertesi gün kanaması oldu düstü bebek
Kuzum eşim rahatsızlandı yumurtlama vakti iki defa münasebet oldu sadeceniye umutlu değilsin ki daha çok var adete
Sen ne alemdesin ?Baktrma ya zamanla buyuynce gozukur ne gerek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?