- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 32
Gunaydınnnnn :)
Nasılsın canım durumun nasil :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydınnnnn :)
aynen canım öyle düşünmeli vardır bi hayır .. bakarsın yeni düzen yeni şehir taşınma telaşı o arada bile kalırsın hiç belli olmaz bu iş .. rabbim gönlüne göre versin inşallah
dikkat etmeye çalışıyorum bende aşılama gününden bu yana göğüslerim ağrıyor dokunamıyorum bile ama gebelik olsa bile bu kadar erken başlamaz diye düşünüyorum çatlatma iğnesinden olabiliyormuşAmin canım ya aminn Allah razi olsun inşallah :-* dua edelim bir birimize sen nasılsın canım bol meyve ye :) folic asidini unutmaaa
bas dönmeleriyle ugrasyrm canım sen nasılsn :)Nasılsın canım durumun nasil :)
dikkat etmeye çalışıyorum bende aşılama gününden bu yana göğüslerim ağrıyor dokunamıyorum bile ama gebelik olsa bile bu kadar erken başlamaz diye düşünüyorum çatlatma iğnesinden olabiliyormuş
valla televizyonda ne görsem canım cekiyo anlamadm dogurana kadar öküz gibi olmayımdaCanım inşallah hamileliktndır :)verilmiş olan Hormonlarda hassasiyet yapabiliyor bitanem az kaldı zaten inşallah en kısa zamanda haberini alırız :-* ilknurrr22 kız yat dinlen azıcık :) canın birşeyler çekiyor mu :)))
inşallah sendede baybi vardır şekerim, akşam ara verdim ama buakşam devam edicem neolur neolmaz,yumurtlama geçti die boşvermemek lazım Allah büyük. Senin kaç gün var?:) canım benim ya bence siz çalışmalara yine devam edin. Benim de senin gibi kullandığım ilaçla alakalı sanırım karin şişliği sürekli bulantı bir iki defa da kusma kasıklarimda ve böbrek taradimda sancı var ara ara lekelenmemde oluyor turuncu adetten cilalı 4.5 gün oldu sanırım artik hesaplamiyorum :)
Psikolojiktir canım bence o öğrendin ya hamile olduğunu beyin direk aşeriyordur. Dikkat et valla çok kilo alma sonra birde vermesi var onları şekerim. :)))valla televizyonda ne görsem canım cekiyo anlamadm dogurana kadar öküz gibi olmayımda
bencede ay almam insallah normaldede cok yerm ama kilo almam cokta zayf degilim 55 kiloyum ya bakalm zaten bisey yiyince midem bulanıyo dun felan yoktu ama doktor ilac verdi sanırım o yapıyoPsikolojiktir canım bence o öğrendin ya hamile olduğunu beyin direk aşeriyordur. Dikkat et valla çok kilo alma sonra birde vermesi var onları şekerim. :)))
inşallah sendede baybi vardır şekerim, akşam ara verdim ama buakşam devam edicem neolur neolmaz,yumurtlama geçti die boşvermemek lazım Allah büyük. Senin kaç gün var?
İnsaallah canim benimCanım inşallah hamileliktndır :)verilmiş olan Hormonlarda hassasiyet yapabiliyor bitanem az kaldı zaten inşallah en kısa zamanda haberini alırız :-* ilknurrr22 kız yat dinlen azıcık :) canın birşeyler çekiyor mu :)))
Kafan karismasn ama cnm alttan bakarken yerini bozabiliyolar neden oldugnu sor bnce bi bnm tyzemn kizina da gozukmuo falan demisler ama o baktrmadi iki hafta sonraa gozuktu.. ablaminda alttan bakinca kanamasi olmustu dusuk oldu bnada demisti doktr bebek gbi bsey var alttan bakicam die baktrmadm yokmus zatende :) yani nicin oldugunu sor biya kızlar aklıma takılan bisey var doktor dün alttan ultrasonla bakcaktı ben istemedm haftaya gel alttan bakcam dedi ama hala istemiyorum halam hastanede calısıyo ona sordurttm cok gerekli olmadıgı halde alttan muayene olmasn demis doktor benim gittiğim doktorda herkese öyle alttan baktı benden önce girenlere felan eger sakıncalıysa niye böyle bisey istiyo ki
ya kızlar aklıma takılan bisey var doktor dün alttan ultrasonla bakcaktı ben istemedm haftaya gel alttan bakcam dedi ama hala istemiyorum halam hastanede calısıyo ona sordurttm cok gerekli olmadıgı halde alttan muayene olmasn demis doktor benim gittiğim doktorda herkese öyle alttan baktı benden önce girenlere felan eger sakıncalıysa niye böyle bisey istiyo ki
bende dün baktırmadm istemyrm dedm haftaya cuma gel o zaman alttan bakcam dedi iste karnımdan baktı kese belli belrsz tam gözkmyo zaten suan cok kück gözkmez dediKafan karismasn ama cnm alttan bakarken yerini bozabiliyolar neden oldugnu sor bnce bi bnm tyzemn kizina da gozukmuo falan demisler ama o baktrmadi iki hafta sonraa gozuktu.. ablaminda alttan bakinca kanamasi olmustu dusuk oldu bnada demisti doktr bebek gbi bsey var alttan bakicam die baktrmadm yokmus zatende :) yani nicin oldugunu sor bi
bende baktrmak istemyrm korkuyorum bisey olur diye bi arkadsm ilk hamile kaldıgında alttan bakmslar ertesi gün kanaması oldu düstü bebekYa sanki ben de böyle birşey duydum ya. İlk keseyi görmek için alttan bakıyorlar sadece azcik yerleştirip bakiliyomus burda duymuştum :)
Kuzum benim reglime daha var Haziran 23-24 gibiGünaydın Kızlar Napıyorsunuz Kilim ve tohum regl oldunmu canım sen
İnşallah canım yaaa hamişler çoğaldıkça dualarımızda çoğalıyor kızlar bizi unutmayınnn ilknurrr22
Biraz canım sıkkın eşim hastalandı kuzum.canım sen nerelerdesn yaa hic yazmysn
gecmis oolsun tatlıım önemli bisey yoktur insallahBiraz canım sıkkın eşim hastalandı kuzum.
Ay ben o küçük keseyi yerim yerim.bende dün baktırmadm istemyrm dedm haftaya cuma gel o zaman alttan bakcam dedi iste karnımdan baktı kese belli belrsz tam gözkmyo zaten suan cok kück gözkmez dedi