- 30 Ocak 2015
- 18.347
- 17.911
- 498
- 29
canım benm yaa :) sende bu ay ögrenirsn insallah yok mu belirti felanAy ben o küçük keseyi yerim yerim.
Kuzum Vertigo hastası eşim atağı tuttu , bütün Çevreyi Dönüyor zannediyor , ilaç içiyor toparlandı ha diyorum hop bir adım atıyor yine dünya Dönüyor.gecmis oolsun tatlıım önemli bisey yoktur insallah
cok cok gecmis olsun canımKuzum Vertigo hastası eşim atağı tuttu , bütün Çevreyi Dönüyor zannediyor , ilaç içiyor toparlandı ha diyorum hop bir adım atıyor yine dünya Dönüyor.
Kuzum iki gündür sık idrar ve batma dışında bir belirti yok ama adet olacakmışım gibime geliyor, yumurtlama zamanında da iki kere birliktelik oldu ümitsizImcanım benm yaa :) sende bu ay ögrenirsn insallah yok mu belirti felan
Sağolasınnnnnn güzel annecok cok gecmis olsun canım
Korkmuyorsan baktırma tatlım ama bakılması gerekirse de korkma o oraya sıkı sıkı tutundu zaten annesini bırakmazbende baktrmak istemyrm korkuyorum bisey olur diye bi arkadsm ilk hamile kaldıgında alttan bakmslar ertesi gün kanaması oldu düstü bebek
canım cok iliski felan hep yalan biz 15 gündr birliktelik yoktu yumurtlama günlerindede gun aşırı degilde her gun oldu nerdeyse ben cok ümtsizdimKuzum iki gündür sık idrar ve batma dışında bir belirti yok ama adet olacakmışım gibime geliyor, yumurtlama zamanında da iki kere birliktelik oldu ümitsizIm
canım halam hastanede calısıyo ona sordurttum iste doktor cok gerekli degilse baktrmasn dediKorkmuyorsan baktırma tatlım ama bakılması gerekirse de korkma o oraya sıkı sıkı tutundu zaten annesini bırakmaz
Allah hayırlısını versin biz eşim de hastalanınca kardeşe bağladıkcanım cok iliski felan hep yalan biz 15 gündr birliktelik yoktu yumurtlama günlerindede gun aşırı degilde her gun oldu nerdeyse ben cok ümtsizdim
hahaaAllah hayırlısını versin biz eşim de hastalanınca kardeşe bağladık
Baktırma kuzum çok değil iki haftaya ben burdayım diyecek zaten her yerden kendini belli edecek ufak yaramaz susam kadar olduğuna bakmasa sen iyi misin bulantın vs var mıcanım halam hastanede calısıyo ona sordurttum iste doktor cok gerekli degilse baktrmasn dedi
Iki defalıkhahaayumurtlama günlerini atlamasaydınız bari
sabahları cok oluyo bulantı kusma yok kahvaltı felan yapamıyorm onun dısında bas dönmem cok oluyoBaktırma kuzum çok değil iki haftaya ben burdayım diyecek zaten her yerden kendini belli edecek ufak yaramaz susam kadar olduğuna bakmasa sen iyi misin bulantın vs var mı
Hadi yaaaa. Kuzum sık sık yağsız beslenmeye çalış, imkanın oldukça uzat ayaklarını uzanarak dinlen hormonların Gereği koku ayırt ediciliğin artacaktır temiz havada kısa yavaş adımlarla yürüyüş yapsabahları cok oluyo bulantı kusma yok kahvaltı felan yapamıyorm onun dısında bas dönmem cok oluyo
tutar insallah seninde bu ay valla bizim cumartesi 1 yılımız dolcak yıldönümü hediyemiz oldu :)Iki defalık
simdide oldu bulantım ama süt ictiğimden icmek zoruunda mıyım ki hic sevmiyorm hic icmem sütHadi yaaaa. Kuzum sık sık yağsız beslenmeye çalış, imkanın oldukça uzat ayaklarını uzanarak dinlen hormonların Gereği koku ayırt ediciliğin artacaktır temiz havada kısa yavaş adımlarla yürüyüş yap
mrb canm. Gittim ve dktr usg de bakar bakmaz senin çok akıntın var değil mi dedi. Evet dedim. Rahim ağzı enfeksiyon kapmış o yuzden akıntın var ve rahim kendini korumaya almş spermleri olduruyo dedi. Hormonda baktık değerlerin çok iyi dedi. O enfeksiyon için ilaç verdi 10 gun kullan sonra bırak dediMrb canım neler oldu anlatsana
Süt şimdi içme 10. Haftadan sonra bulantıların dinecek o zaman içersin kuzum.simdide oldu bulantım ama süt ictiğimden icmek zoruunda mıyım ki hic sevmiyorm hic icmem süt
Canım hormonların iyi çıkmış süperrrrrr, geçmiş olsun enfeksiyonun çabuk geçer.mrb canm. Gittim ve dktr usg de bakar bakmaz senin çok akıntın var değil mi dedi. Evet dedim. Rahim ağzı enfeksiyon kapmış o yuzden akıntın var ve rahim kendini korumaya almş spermleri olduruyo dedi. Hormonda baktık değerlerin çok iyi dedi. O enfeksiyon için ilaç verdi 10 gun kullan sonra bırak dedi
esim iciyim diye almıs bende bi iciyim diye denedm zor biraz kakaolu süt icsem oolmaz mı illa böyle mi icmek gerekyomsSüt şimdi içme 10. Haftadan sonra bulantıların dinecek o zaman içersin kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?