• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Merhaba canim. Allahım hayirlisiyla size de nasip etsin aratmadan. Allah razi olsun canım verdiğin bilgi için tskler Allahım olanları bagislasin olmayanlara nasip etsin inşallah burda okuyup uygulayan olacaktır elbet Allahım hayrını kabul etsin inşallah :)
amin inşalllah :) Rabbim hayırlı evlatlar versin

Bugün itibari ile reglme kaldı 9 gün :) çalışmalara akşamda devam etmemiz gerekiyordu ama karın altı sancımdan ve tuvalete gitmekten bişey yapamadık,dün ve akşam çok sık idarara çıktım içimde bi his tuttu gibi ne çalışması artık diyor ;) sancılarım oluyo ki üşütmedimde kendimi bakalım hayırlsı,bugünkü duygu durumumu sizlerle paylaşmak istedim :*

Günaydın Kızlar Napıyorsunuz Kilim ve tohum Kilim ve tohum regl oldunmu canım sen
Bugün itibari ile reglme kaldı 9 gün :) çalışmalara akşamda devam etmemiz gerekiyordu ama karın altı sancımdan ve tuvalete gitmekten bişey yapamadık,dün ve akşam çok sık idarara çıktım içimde bi his tuttu gibi ne çalışması artık diyor :KK66: sancılarım oluyo ki üşütmedimde kendimi bakalım hayırlsı,bugünkü duygu durumumu sizlerle paylaşmak istedim :*
İnşallah canım yaaa hamişler çoğaldıkça dualarımızda çoğalıyor kızlar bizi unutmayınnn ilknurrr22 ilknurrr22

Mrb kızlarr. Bugun hastaneye gittim
merhaba canimmm doktor ne dedi hayırlı haberler almissin inşallah??

Bugün itibari ile reglme kaldı 9 gün :) çalışmalara akşamda devam etmemiz gerekiyordu ama karın altı sancımdan ve tuvalete gitmekten bişey yapamadık,dün ve akşam çok sık idarara çıktım içimde bi his tuttu gibi ne çalışması artık diyor :KK66: sancılarım oluyo ki üşütmedimde kendimi bakalım hayırlsı,bugünkü duygu durumumu sizlerle paylaşmak istedim :*
:) canım benim ya bence siz çalışmalara yine devam edin. Benim de senin gibi kullandığım ilaçla alakalı sanırım karin şişliği sürekli bulantı bir iki defa da kusma kasıklarimda ve böbrek taradimda sancı var ara ara lekelenmemde oluyor turuncu adetten cilalı 4.5 gün oldu sanırım artik hesaplamiyorum :)

Berf0o0o Berf0o0o canım napıyosun ilaç kullanıyor musun bu ay boş mu geçecek senin

Bahsetmistim ya canım gynelle diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum bi ay boyunca kullanicam ama aşılama isi iptal oldu sanırım şarka gitcez orda yaparız heralde. Bu ilaç bana hic yaramadı ya midem çok kotu bahsettigim şeyleri her an yaşiyorm Yan etkisi falan okudum orda öyle yazıyordu da doktorum tatile gitmiş 15 sen önce gelemiyomus :( nasip değilmiş vardır bi hayir

Bahsetmistim ya canım gynelle diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum bi ay boyunca kullanicam ama aşılama isi iptal oldu sanırım şarka gitcez orda yaparız heralde. Bu ilaç bana hic yaramadı ya midem çok kotu bahsettigim şeyleri her an yaşiyorm Yan etkisi falan okudum orda öyle yazıyordu da doktorum tatile gitmiş 15 sen önce gelemiyomus :KK43: nasip değilmiş vardır bi hayir
aynen canım öyle düşünmeli vardır bi hayır .. bakarsın yeni düzen yeni şehir taşınma telaşı o arada bile kalırsın hiç belli olmaz bu iş .. rabbim gönlüne göre versin inşallah :KK68:

Back