19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kuzum hayırl olsun
Allah razi olsun canimm ya hayırlısı insallah

Kolay gelsin tatlm hakkımızda hayırlısı neyse o olsn
Amiiin canım ya aminn siz de mi bekliyosunuz?

Benim günüm geçmedi doktorun ultrasonda gördüğü anlam veremediği kese için test Yaptım kızlar sonuç negatiffffffff tabiki
Canım ya testi hemen atmadin dimi ? İnşallah hamissindir firdevscansu da ilk testi pozitif i negatifti ama hamis :) umutlandirmak istemem ama inşallah o bebek kesesidir

Kuzulaaarrr hayırlı günler nasılsınız ne yapiosunuz bu gün eşim evde onunla ilgileniyorum tayin durumu belli olcak giden gelenimiz çok sabahtandir rahat vermediler
Hayirli gunler kuzum, hayirlisi olsun hakkinizda insallah. Sormam da bi sakinca yoksa gorev neydi kuzum, tayininizin nereye cikacagi belli mi peki, ins en iyisi en hayirlisi olur
Benim günüm geçmedi doktorun ultrasonda gördüğü anlam veremediği kese için test Yaptım kızlar sonuç negatiffffffff tabiki
Canim sıkma canini hem test icin erken du bakalim bi bat gelsin tekrar yaparsin, umudumuzu kaybetmeyelim,stres yapma hem biliyorsun stresin zararini, uzulmek yok.
Ya dedigin gbi işte hic ikinci çizgi cikmicak gbi geliyor kaç kere tekncizgi görünce herkes hemen hamile kalıyor biz bekliyoruz hayirlisi bu demek ki
Canim senin dutum noldu, meraklandim bekliyorum. Yarin mi yapacaksin testi?

Trafik masa başı çıkıp çıkmayacağı bile belli değil neresi çıkarsa hic farketmez istedik te hayırlısı 7 senelik memur.

Trafik masa başı çıkıp çıkmayacağı bile belli değil neresi çıkarsa hic farketmez istedik te hayırlısı 7 senelik memur.
Hmm anlqdim tatlim, e hayirlisi diyelim o zaman. Sehir degistirmek de zor is ama olsun. Nasibiniz guzel olsun insallah..

Hmm anlqdim tatlim, e hayirlisi diyelim o zaman. Sehir degistirmek de zor is ama olsun. Nasibiniz guzel olsun insallah..

İnşallah canım ya Allah razi olsun temizligom öylece kaldı yaa aşılama yapmadan temizliyim demiştim aşılama bi dahaki aya ertelendi simdi de gidiş isi bekletiyo :) sen nasılsın bakalım nasil gidiyo

İnşallah canım ya Allah razi olsun temizligom öylece kaldı yaa aşılama yapmadan temizliyim demiştim aşılama bi dahaki aya ertelendi simdi de gidiş isi bekletiyo :) sen nasılsın bakalım nasil gidiyo
Hepimuzden ARO canim
Bence biraz daha beklesin cnm ya simdi gidecek olursaniz zaten yorulacaksiniz yeterince, belli olunca bakarsin hal caresine :)
ben de beyimle oturuyorum evde
ya bi de bu adetimin 4.gununden beri bel agrim, kasik batmalarim, karnimdaki hareketlilik gecmedi. Bi de midem bulaniyor sabahlari ve geceleri, usutmusumdur diyw gecistiriyorum kendimi, cantamda gecen aydan bi test var inatla yapmiyorum da oyle bekliyorum iste

Yarin yapcam tatlim eşim daha bekle dyoda yapcam artk

Adetin gecikmiş mii ????? Yoksa adetine az mi kaldiiii hemen soylee :)))

Esler oyle tatlim, gecen ay benim de adetim 5 gun gecti ve esim hep bekle yapma dedi ve hakli da cikti, test almistim ertesi sabah yapacaktim ki zaten o gun geldi kirmizilar
Valla bilmyrm ki tatlm adet belrtilerm erken başlarsa adetm hc gecikmezdi şimdi 7 oldu bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…