• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ay valla bu ay bi yapmayasm var nasıl annemde bana hamileliğini öğrendiğinde yapasi yokms negatif çıkacak dye yaptrms inanamams sorms doktora kaç kere

Ayy var yaa bu hallerimiz ne olcak :))) bej bazen kocamadiyorum doktor hamilesinjz dese yok ya kanlar karışmıştır ben hamile değilim diyecek kadar eminim :))))))) ama bi o kadar da umutluyum ne ayaksam :))))

Ayy var yaa bu hallerimiz ne olcak :))) bej bazen kocamadiyorum doktor hamilesinjz dese yok ya kanlar karışmıştır ben hamile değilim diyecek kadar eminim :))))))) ama bi o kadar da umutluyum ne ayaksam :))))
Aynen valla yaa negatf çıkacak diye yapasim yok varsa da dogurana kadar beklicem bu gdsle :)

Ayyy bilmiyorum ki daha bat geceli bir hafta oldu emme:-) :-) bakalim gorcez hadi hayirlisu, gobiste bebis var mi acaba :) :-)

Kız dikkat et bari ihtimalleri düşün :))) aklından çıkar hatta aslında sürekli ayni konuyu actigimiz için sürekli merak oluyor :) stres oluyor ama elimizde değil iste yeter ki uzulmeyelim

İnşallah vardır canm ya kaç gündür inanılmaz yorgunluk halsizlik bi rahatsızlık hissi gece uyuyamadm bile
Hmm belirtiler de var, 7 gunluk gecikme :) sanki bebus haberisi gelicwk gibi ya cok heyecanli, yarin buraya da yaz mutlaka olur mu ;)

Kız dikkat et bari ihtimalleri düşün :))) aklından çıkar hatta aslında sürekli ayni konuyu actigimiz için sürekli merak oluyor :) stres oluyor ama elimizde değil iste yeter ki uzulmeyelim
Bu ay aslinda pek dusunmuyorum ben onun icin calismiyoz ;) boylelikle takmiyorum ben de iyi oluyo :) yine de bat a kadar beklicem ins cnm (:

Hadi yaaaa sinirlendim attım öpe hatta çöpü eşime attırdım bile o kadar üzüldüm.
Allah razi olsun canimm ya hayırlısı insallah

Amiiin canım ya aminn siz de mi bekliyosunuz?

Canım ya testi hemen atmadin dimi ? İnşallah hamissindir @firdevscansu da ilk testi pozitif i negatifti ama hamis :) umutlandirmak istemem ama inşallah o bebek kesesidir

K
Hayirli gunler kuzum, hayirlisi olsun hakkinizda insallah. Sormam da bi sakinca yoksa gorev neydi kuzum, tayininizin nereye cikacagi belli mi peki, ins en iyisi en hayirlisi olur

Canim sıkma canini hem test icin erken du bakalim bi bat gelsin tekrar yaparsin, umudumuzu kaybetmeyelim,stres yapma hem biliyorsun stresin zararini, uzulmek yok.

Canim senin dutum noldu, meraklandim bekliyorum. Yarin mi yapacaksin testi?
kızlar dayanamadım Yaptım moralim Sıfır Sıfır Sıfır eşimi de ümitlendirmişim ANLAŞILAN yazık o da çok üzüldü

K

kızlar dayanamadım Yaptım moralim Sıfır Sıfır Sıfır eşimi de ümitlendirmişim ANLAŞILAN yazık o da çok üzüldü
Yavrucim yapma ama ya hayirlisi de bi daha ki aya kismet nasip de, sen uzulme, stres yaparsan bedenin iyice etkilenecek yoksa :(

Back