- 30 Ocak 2015
- 18.436
- 18.367
- 298
- 29
İnşallah vardır canm ya kaç gündür inanılmaz yorgunluk halsizlik bi rahatsızlık hissi gece uyuyamadm bileBaya da olmus cnm gecikme yap sen bi yarin ins vardir bebisin gelmistir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah vardır canm ya kaç gündür inanılmaz yorgunluk halsizlik bi rahatsızlık hissi gece uyuyamadm bileBaya da olmus cnm gecikme yap sen bi yarin ins vardir bebisin gelmistir :)
Ay valla bu ay bi yapmayasm var nasıl annemde bana hamileliğini öğrendiğinde yapasi yokms negatif çıkacak dye yaptrms inanamams sorms doktora kaç kere
Aynen valla yaa negatf çıkacak diye yapasim yok varsa da dogurana kadar beklicem bu gdsle :)Ayy var yaa bu hallerimiz ne olcak :))) bej bazen kocamadiyorum doktor hamilesinjz dese yok ya kanlar karışmıştır ben hamile değilim diyecek kadar eminim :))))))) ama bi o kadar da umutluyum ne ayaksam :))))
Ayyy bilmiyorum ki daha bat geceli bir hafta oldu emme bakalim gorcez hadi hayirlisu, gobiste bebis var mi acaba :)
Aynen valla yaa negatf çıkacak diye yapasim yok varsa da dogurana kadar beklicem bu gdsle :)
Bi hamile olduğumu ogrensem artik :)Ayyy yok kız o kadar da değil :)))) ne tatlı oluruz Allah bilir ya :))
Hmm belirtiler de var, 7 gunluk gecikme :) sanki bebus haberisi gelicwk gibi ya cok heyecanli, yarin buraya da yaz mutlaka olur muİnşallah vardır canm ya kaç gündür inanılmaz yorgunluk halsizlik bi rahatsızlık hissi gece uyuyamadm bile
Yazcam canım inşallah vardırHmm belirtiler de var, 7 gunluk gecikme :) sanki bebus haberisi gelicwk gibi ya cok heyecanli, yarin buraya da yaz mutlaka olur mu
Bu ay aslinda pek dusunmuyorum ben onun icin calismiyoz boylelikle takmiyorum ben de iyi oluyo :) yine de bat a kadar beklicem ins cnmKız dikkat et bari ihtimalleri düşün :))) aklından çıkar hatta aslında sürekli ayni konuyu actigimiz için sürekli merak oluyor :) stres oluyor ama elimizde değil iste yeter ki uzulmeyelim
Insallah tatlimYazcam canım inşallah vardır
Yazcam canım inşallah vardır
En iyisini yapiosunuz bi de Bakmışsın olmuş :)))))Bu ay aslinda pek dusunmuyorum ben onun icin calismiyoz boylelikle takmiyorum ben de iyi oluyo :) yine de bat a kadar beklicem ins cnm
Allah razi olsun canimm ya hayırlısı insallah
Amiiin canım ya aminn siz de mi bekliyosunuz?
Canım ya testi hemen atmadin dimi ? İnşallah hamissindir @firdevscansu da ilk testi pozitif i negatifti ama hamis :) umutlandirmak istemem ama inşallah o bebek kesesidir
kızlar dayanamadım Yaptım moralim Sıfır Sıfır Sıfır eşimi de ümitlendirmişim ANLAŞILAN yazık o da çok üzüldüHayirli gunler kuzum, hayirlisi olsun hakkinizda insallah. Sormam da bi sakinca yoksa gorev neydi kuzum, tayininizin nereye cikacagi belli mi peki, ins en iyisi en hayirlisi olur
Canim sıkma canini hem test icin erken du bakalim bi bat gelsin tekrar yaparsin, umudumuzu kaybetmeyelim,stres yapma hem biliyorsun stresin zararini, uzulmek yok.
Canim senin dutum noldu, meraklandim bekliyorum. Yarin mi yapacaksin testi?
Stres yapmamak elde deglİnşallah yaaa heyecanla bekliyoruz seni stres yapma :)
En iyisini yapiosunuz bi de Bakmışsın olmuş :)))))
İnşallah vardır bebişim adetin gecikti en Mühim belirti zaten bu.Stres yapmamak elde degl
Zey zey sen beklemiyorken gelmesi ne hoş ama batmalar yumurtlama da olabilirİnşallah yaaa heyecanla bekliyoruz seni stres yapma :)
Nen de oyle umit ediyorummmİnşallah yaaa heyecanla bekliyoruz seni stres yapma :)
Yavrucim yapma ama ya hayirlisi de bi daha ki aya kismet nasip de, sen uzulme, stres yaparsan bedenin iyice etkilenecek yoksaK
kızlar dayanamadım Yaptım moralim Sıfır Sıfır Sıfır eşimi de ümitlendirmişim ANLAŞILAN yazık o da çok üzüldü
Yok cnm zaten benimki oylesine bisey, daha cok erken, bnm kuruntum yani :sZey zey sen beklemiyorken gelmesi ne hoş ama batmalar yumurtlama da olabilir