• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

kızlar 2. Duşuğumu 6 ay once yaptım ve hiç korunmadım ama 6 ay oldu hala bişy yok. 3 ay once dktra gitmiştim herşy gayet iyi dedi şimdi bugun tekrar regl oldum. Acaba tekrar bi doktra gidiyim mi yoksa bkliyimmi bi fikir verinn
Tatlm valla bizde 7 8 aydır denyrz bende doktora gittim bi sorun yok dediler istysan bi kaç ay daha bekle öyle gt zaten

hiç atlamadan gunaşırı ilişki oldu. Acaba bi sorun mu oluştu diorum. Olabilio mu boyle yoksa bu sure normal midr canmm
Canım düşük ya da kürtajdan sonra neden kendince bir hazırlık yapıyor sanırım , doktorun bir sorun yok dediğine göre her şey yolundadır. Eşin de sağlıkla sıhhatler en yakın zamanda bebeğinize kavuşun inşallah. Yumurtlama Günlerinde gün aşırı ilişkiye devam edin canım düşük ya da kürtajdan sonra 6 ay bir yıl arası normal hatta iyi bile.

hiç atlamadan gunaşırı ilişki oldu. Acaba bi sorun mu oluştu diorum. Olabilio mu boyle yoksa bu sure normal midr canmm
Hic bi sorun olmamasına rağmen senelerce hamile kalamayanlar kısmet isi sanırım Rabbim bize ne zaman nasip ederse o zaman olur inşallah cabucak olur kimseyi bekletmeden hayırlı evlatlarimiz olur insallah

Canım düşük ya da kürtajdan sonra neden kendince bir hazırlık yapıyor sanırım , doktorun bir sorun yok dediğine göre her şey yolundadır. Eşin de sağlıkla sıhhatler en yakın zamanda bebeğinize kavuşun inşallah. Yumurtlama Günlerinde gün aşırı ilişkiye devam edin canım düşük ya da kürtajdan sonra 6 ay bir yıl arası normal hatta iyi bile.
Kurtajdan sonra korunmadn mi doktorlar 3 ay korunun diyordu sanrm

kızlar 2. Duşuğumu 6 ay once yaptım ve hiç korunmadım ama 6 ay oldu hala bişy yok. 3 ay once dktra gitmiştim herşy gayet iyi dedi şimdi bugun tekrar regl oldum. Acaba tekrar bi doktra gidiyim mi yoksa bkliyimmi bi fikir verinn
Canim hemen kotu dusunme, eger bi sorunyok dediyse doktor is Allah in takdirine kalmistir. Olumlundusun sadece icin rahat etsin istiyorsan bi git yine de derim..

ya çevremde duşukten sonra hemn 3-4 ay içinde tekrar hamilelik haberi veriolar o moralimi bozuyo . Benm 6 ay oldu ya,.
sağol canm morl verdin biraz

Back