- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Tabi ki de geliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki de geliriz
Yok cnm zaten benimki oylesine bisey, daha cok erken, bnm kuruntum yani :s
Yavrucim yapma ama ya hayirlisi de bi daha ki aya kismet nasip de, sen uzulme, stres yaparsan bedenin iyice etkilenecek yoksa
Öyle tabi canım belirtiler insani yaniltyo ama bu ay adet olmicam içimden bi his öyle dyoİnşallah vardır bebişim adetin gecikti en Mühim belirti zaten bu.
Burdayım sor kuzum.Slm kızlar. Bişy sorcaktım size ya
Sor tatlmSlm kızlar. Bişy sorcaktım size ya
Burdayım sor kuzum.
kızlar 2. Duşuğumu 6 ay once yaptım ve hiç korunmadım ama 6 ay oldu hala bişy yok. 3 ay once dktra gitmiştim herşy gayet iyi dedi şimdi bugun tekrar regl oldum. Acaba tekrar bi doktra gidiyim mi yoksa bkliyimmi bi fikir verinnSor tatlm
Tatlm valla bizde 7 8 aydır denyrz bende doktora gittim bi sorun yok dediler istysan bi kaç ay daha bekle öyle gt zatenkızlar 2. Duşuğumu 6 ay once yaptım ve hiç korunmadım ama 6 ay oldu hala bişy yok. 3 ay once dktra gitmiştim herşy gayet iyi dedi şimdi bugun tekrar regl oldum. Acaba tekrar bi doktra gidiyim mi yoksa bkliyimmi bi fikir verinn
off niye olmuyo ki acaba yaa çok sinir oldum. Dktr da bişy yok dedi amaaTatlm valla bizde 7 8 aydır denyrz bende doktora gittim bi sorun yok dediler istysan bi kaç ay daha bekle öyle gt zaten
Aynen bende sinir olyrm yumurtlama günlerini iyi takip etoff niye olmuyo ki acaba yaa çok sinir oldum. Dktr da bişy yok dedi amaa
hiç atlamadan gunaşırı ilişki oldu. Acaba bi sorun mu oluştu diorum. Olabilio mu boyle yoksa bu sure normal midr canmmAynen bende sinir olyrm yumurtlama günlerini iyi takip et
Canim bigun bebisini kucagina aldiginda niye bu kadar uzulmusum diyeceksin. Hepimiz bekliyoruz ama ne zaman olacam bilniyiruz. Sabir cnm sadece sabir..Güzel kuruntu ama demiiiiiii
Yorgun üzgün kırılmış hissediyorum.
Canım düşük ya da kürtajdan sonra neden kendince bir hazırlık yapıyor sanırım , doktorun bir sorun yok dediğine göre her şey yolundadır. Eşin de sağlıkla sıhhatler en yakın zamanda bebeğinize kavuşun inşallah. Yumurtlama Günlerinde gün aşırı ilişkiye devam edin canım düşük ya da kürtajdan sonra 6 ay bir yıl arası normal hatta iyi bile.hiç atlamadan gunaşırı ilişki oldu. Acaba bi sorun mu oluştu diorum. Olabilio mu boyle yoksa bu sure normal midr canmm
Hic bi sorun olmamasına rağmen senelerce hamile kalamayanlar kısmet isi sanırım Rabbim bize ne zaman nasip ederse o zaman olur inşallah cabucak olur kimseyi bekletmeden hayırlı evlatlarimiz olur insallahhiç atlamadan gunaşırı ilişki oldu. Acaba bi sorun mu oluştu diorum. Olabilio mu boyle yoksa bu sure normal midr canmm
Kurtajdan sonra korunmadn mi doktorlar 3 ay korunun diyordu sanrmCanım düşük ya da kürtajdan sonra neden kendince bir hazırlık yapıyor sanırım , doktorun bir sorun yok dediğine göre her şey yolundadır. Eşin de sağlıkla sıhhatler en yakın zamanda bebeğinize kavuşun inşallah. Yumurtlama Günlerinde gün aşırı ilişkiye devam edin canım düşük ya da kürtajdan sonra 6 ay bir yıl arası normal hatta iyi bile.
Canim hemen kotu dusunme, eger bi sorunyok dediyse doktor is Allah in takdirine kalmistir. Olumlundusun sadece icin rahat etsin istiyorsan bi git yine de derim..kızlar 2. Duşuğumu 6 ay once yaptım ve hiç korunmadım ama 6 ay oldu hala bişy yok. 3 ay once dktra gitmiştim herşy gayet iyi dedi şimdi bugun tekrar regl oldum. Acaba tekrar bi doktra gidiyim mi yoksa bkliyimmi bi fikir verinn
ya çevremde duşukten sonra hemn 3-4 ay içinde tekrar hamilelik haberi veriolar o moralimi bozuyo . Benm 6 ay oldu ya,.Canım düşük ya da kürtajdan sonra neden kendince bir hazırlık yapıyor sanırım , doktorun bir sorun yok dediğine göre her şey yolundadır. Eşin de sağlıkla sıhhatler en yakın zamanda bebeğinize kavuşun inşallah. Yumurtlama Günlerinde gün aşırı ilişkiye devam edin canım düşük ya da kürtajdan sonra 6 ay bir yıl arası normal hatta iyi bile.
aminn canmmHic bi sorun olmamasına rağmen senelerce hamile kalamayanlar kısmet isi sanırım Rabbim bize ne zaman nasip ederse o zaman olur inşallah cabucak olur kimseyi bekletmeden hayırlı evlatlarimiz olur insallah