Sanmam Yumurtlama tarihimi doktor sölemişti çünkü ama ufacıkta olsa bir ihtimal var inşallah oda bebiştir...günaydin canm belki geç döllenme olmuştur adetinde gecikmiş :)
Akıntın nasıldı ki canım benimde var ama normal adetten önce olan akıntımgünaydin kizlarrrr
bata 8 gün kaldi.dün akşam değişik birşey yaşadim
akintim oldu ve yarim saat sonra 3 defa ardarda kasiklarima
biçak saplanir gibi ağrim oldu böyle yerimden zipladim yanimdakilerde
ne oldu diyolar midem de yaniyordu
yumurta aki kivaminda idi canimbiraz sulu beyaz degildiSanmam Yumurtlama tarihimi doktor sölemişti çünkü ama ufacıkta olsa bir ihtimal var inşallah oda bebiştir...
Akıntın nasıldı ki canım benimde var ama normal adetten önce olan akıntım
Akıntılara cok takılmıyorum ben yaa İltihaptan dolayıda gelebliyor adet öncesi gelebiliyor üşütünce gelebiliyor. Bazen az geliyor bazen çok neyse az kalmış seninde öğreniriz inşallah sonucuyumurta aki kivaminda idi canimbiraz sulu beyaz degildi
Tatlim naptin ne çıktı sonuclarayy ikimizde hep aynı sıkayetler ıms vardır bısıler ya...
Canım eşin astsubaymı senin polis mi ?Kuzulaaarrr hayırlı günler nasılsınız ne yapiosunuz bu gün eşim evde onunla ilgileniyorum tayin durumu belli olcak giden gelenimiz çok sabahtandir rahat vermediler
Kuzum hayırl olsunKuzulaaarrr hayırlı günler nasılsınız ne yapiosunuz bu gün eşim evde onunla ilgileniyorum tayin durumu belli olcak giden gelenimiz çok sabahtandir rahat vermediler
Kızlarvdayanamıyorum artık sonuçlarTatlim naptin ne çıktı sonuclar
Eski biseyin varsa ona yap canım senin kaç gün geçmişti benden önce yapysnKızlar testi aldım geldim. Evde plastik bardak vs yok
Kolay gelsin tatlm hakkımızda hayırlısı neyse o olsnKuzulaaarrr hayırlı günler nasılsınız ne yapiosunuz bu gün eşim evde onunla ilgileniyorum tayin durumu belli olcak giden gelenimiz çok sabahtandir rahat vermediler
Aksam eve giderken alcam testi yarn sabah yaparım amaKızlarvdayanamıyorum artık sonuçlar
Benim günüm geçmedi doktorun ultrasonda gördüğü anlam veremediği kese için test Yaptım kızlar sonuç negatiffffffff tabikiEski biseyin varsa ona yap canım senin kaç gün geçmişti benden önce yapysn
Tamam daha günün geçmemiş sıkma canini sen devam etBenim günüm geçmedi doktorun ultrasonda gördüğü anlam veremediği kese için test Yaptım kızlar sonuç negatiffffffff tabiki
Tamam daha günün geçmemiş sıkma canini sen devam et
Inşallah yarın bize hayır haber verirsin.Tamam daha günün geçmemiş sıkma canini sen devam et
Eski biseyin varsa ona yap canım senin kaç gün geçmişti benden önce yapysn
Haber veririm canım sende sıkma canini valla bende korkuyorum yapmaya negatif çıkarsa diywHata ettim ya değil mi keşke bekleyeydim pofffffffffffffffffffffffffff
Haber veririm canım sende sıkma canini valla bende korkuyorum yapmaya negatif çıkarsa diyw
Ya dedigin gbi işte hic ikinci çizgi cikmicak gbi geliyor kaç kere tekncizgi görünce herkes hemen hamile kalıyor biz bekliyoruz hayirlisi bu demek kiBir taraftan da emin oluyor insan kuzum ya Hayırlısı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?