- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Canım çizgi yeri belli ama çizgi görünmüyor kuzum.Canimm bende görüyorum o cizgiyiiiiii ne zaman yaptın canimmmmmmmm inşallah hamissindir yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çizgi yeri belli ama çizgi görünmüyor kuzum.Canimm bende görüyorum o cizgiyiiiiii ne zaman yaptın canimmmmmmmm inşallah hamissindir yaaaa
Napiyim canım belirsizliklerle beklyrm sürekli adet olacak gibiyim ama olmyrm buda hamilelik belrtsyms sen napysnİlknurummmmm napıyosun tatlım
Seçim haberlerine bakıyorum canım. Siz anne adaylarından haber bekliyorummmmm.....Napiyim canım belirsizliklerle beklyrm sürekli adet olacak gibiyim ama olmyrm buda hamilelik belrtsyms sen napysn
Valla artik ogrensemde kurtulsam 2 3 gundur mahvoldum ya agrilardan bugun de midem yaniyo boyle bi degisigmSeçim haberlerine bakıyorum canım. Siz anne adaylarından haber bekliyorummmmm.....
Artık sen kadınlar külübüne göre hamişsin değil mi kızlarNapiyim canım belirsizliklerle beklyrm sürekli adet olacak gibiyim ama olmyrm buda hamilelik belrtsyms sen napysn
Evet kuzum yarın sabah herkes netleştirip yazsın durumunuValla artik ogrensemde kurtulsam 2 3 gundur mahvoldum ya agrilardan bugun de midem yaniyo boyle bi degisigm
Buraya gore öylede bakalmArtık sen kadınlar külübüne göre hamişsin değil mi kızlar
Yarın hemen bakacak mısınBuraya gore öylede bakalm
Canim bugün testi alirimda yarin sabah yaparım ilk idrarla daha iyi yaaYarın hemen bakacak mısın
inş cnm gdiyorum bgun doktraa..Iyi geceler kizlar :)
amineasyaeymen ikinci cizgi belli oluyor ins hamilesindir hayirli olsun simdiden :) Kilim ve tohum esinin sakasi da hic olmamus ama olur ara sira boyle seyler cnm gecer gider, sıkma tatli canini :)
Bu aralar pek girmiyorum kafam baska seylerle mesgul hep, hem zaten Berf0o0o miz tatilden dondu sizi yalniz birakmiyor :) yeni gelen arkadaslar da hosgelmisler sefa getirmisler, simdilik hoşcakalin sevgiyle kalin sevgili anne adaylari, hamis haberlerinizi almak dilegiyle
ayy ikimizde hep aynı sıkayetler ıms vardır bısıler ya...Valla artik ogrensemde kurtulsam 2 3 gundur mahvoldum ya agrilardan bugun de midem yaniyo boyle bi degisigm
Guzel haberlerle gelirsin insallah cnm :)inş cnm gdiyorum bgun doktraa..
Tabiki paylasirimİnşallah canım sonra ayrıntıları paylaşırsın bizimle de demi?
Ay hadi inşallah vrdr Canm yaa ben önce idrar testi yapp öyle gtcemayy ikimizde hep aynı sıkayetler ıms vardır bısıler ya...
günaydin canm belki geç döllenme olmuştur adetinde gecikmiş :)Günaydın Kızlarr ayy herkesin gecikmişş benimde 3 gün geçtiii umutlanamıyorum dün tes yaptım sabah yapcaktım ilk idrarla dayanamadım akşam yaptım negatif tabiki :)) Ama gelen giden de yok 34. gün yaa 31. gün olmam lazım ağrım da geliyor gidiyor bir an önce gelsede yeni aya hazırlık yapsak.