- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetime 10 gun var adet sancıları m basladi bukadar erken olmazdi yaa yumurtladigim zamanida biliyorum yumurtlama agrisi olsa offff
Bi anne olsaydik :)sanada gunaydn canimGünaydın güzel annisler hayırlı pazarlar :-*
Bi anne olsaydik :)sanada gunaydn canim
Bi anne olsaydik :)sanada gunaydn canim
Ay inşallah beklemedyim valla 6 gün geçti test yapmadm dahaKiz bak görürsün hep beraber annisss olcaz :))))
Ay inşallah beklemedyim valla 6 gün geçti test yapmadm daha
İnsallah ya yarn belki kan testi yaptırım direk esimde bekle biraz daha dyoBence yapmalısın canımyoksae boyle stresten daha çok ertelenir inşallah vardır tosuncuk :)
Canım cizgi yeri belli de rengi var mi burada pek gozukmyokızlar sizce ben yanlış mı goruom ya sılık cızgı var gb canlıyken görüom bes gun gecti
kızlar sizce ben yanlış mı goruom ya sılık cızgı var gb canlıyken görüom bes gun gecti
İnşallah hamilesndir canım yarin ilk idraririnla yap bide bende beklyrm hayırlı haberler alıriz insallahsilik pembe renk var eşim bile normalde anlamaz ole seylerden o bıle var dedı cizgi inş ya bes gun gecti besinci gun bugun
Sağol canim yaa bende seni merak ettim adet olmustun bittimi canim.cok istiyorum yaa inşallah bebegim gelmistir. agrim ara ara oluyor amaa baskada bi belirti yok :)İnşallah hamissindir onun agrisidir ya seni merak ettim :)
Ayyy inşallah canim yaaBelki de hamişsindir
Inşallah hamişsindir canım.inş ya biraz daha gecsın de artık ıns oleyımdır tekrar tek cızgı gormye dayanamam ıkı uc gun sonra kan tahlılı yaptrcam...
Umut dolu sabaha uyanalım cici anne adaylarıKiz bak görürsün hep beraber annisss olcaz :))))
Umut dolu sabaha uyanalım cici anne adayları