19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ben bal tarçın çörekotunda 2. günümdeyim folik asitimi de alıyorum bakalım hayırlısı amaa bugün çokk sinirlerim bozuldu watsonsa girdik oradaki kızlar öküz gibi eşime bakıyorlardı yanımda ablamda olduğundan sonra farkettim hemen koluna girdim hala gerginim sinirlerim bozuldu yaa....

geçmiş olsun, hareketli spermleri için bir sayım daha ileri tetkik yapıldı mı kzum?

Haklisin tabi ama iste gidesim gelmiyo hic, eteafimdaki herkes hemen gitme diyor :s
neden gitmeyesin? aklına kötü bişey getirme. sen bütün arzularınla anne olmayı istiyorsun belki küçük bir sebepten olmuyordur.
bence doktora git ve baktır herşeyine mesela benim toxolazma testi diye bir şeyden hiç haberim yoktu, hayvan dışkısı ve çiğ etten uzak durmalısın dedi, çiğköfte severdim şimdi uzak duruyorum.
her şeyin normal ama rahim ağzın tam açılmamış bu ay dedi ve bir ilaçla destek verdi tek seferlik kendisi uyguladı. ve açılma sağlandı.

aşk olsun dert ettiğin şeye bak
aşık erkekler çevrelerine adeta farklı bir enerji yayarlarmış, insanlar da bu ışığa kayıtsız kalamazlarmış!
sen de mutlu ol ne mutlu de bu adam benim eşim de.

anladım cnm, doğru diyorsun. bu ay da beklicem 3. ay bu ay, olmazsa gideyim diyorum. eşim de çocuk konusunda ısrarcı değil, bu saatten sonra oluruna bıraktık diye acele etmemi istemiyor doktor konusunda, o da biraz mani oluyor yani. Bu ay yumurtlama, gün aşırı ilişki vs. dikkat etmeyi düşünüyorum. Olmazsa bir sonraki ay giderim inşallah..

İmtihan seni olgunlaştırmak için Allah'ın lütfettiği bir ikramdır. Kimi zaman dostlarla, kimi zaman düşmanlarla, kimi zaman ailenle imtihan edilirsin. Bazen kimsecikler olmaz da kendi nefsinle imtihan olursun.. Bazen çok sever, o sevdiklerinle imtihan edilirsin. İmtihan ALLAH'ımızın biz kullarına bir ikramıdır. Mevlam farkına varabilmeyi, ve sabredebilmeyi bizlere nasip etsin.. (Amin)
Kandiliniz mübarek olsun. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…