- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Site kapandi bi sure sanirim ben de giremedim. Bizlen alakasi yok cnm.niye canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Site kapandi bi sure sanirim ben de giremedim. Bizlen alakasi yok cnm.niye canım
S.a.. Kızlar.. Yoğun bir gündü sabahtan beri yeni oturabildim diyebilirim..
Sizler nasılsınız bakalım??
S.a.. Kızlar.. Yoğun bir gündü sabahtan beri yeni oturabildim diyebilirim..
Sizler nasılsınız bakalım??
Selam hanımlar nasılsınız ???
Hayırdır
Evı mı twmızledın ? benımde arkadasım kolu kırılmış ıkı haftadır ona gidip bakıyorum akşamda kendı evrimin işi çaktım olmuyor
Sitede sıkınti vardi canim ben de alismisim giremeyonce pek bi yadirgadim :)Selam canlarrr iki gündür siteye giremiyordum sonunda sayfayı görünce mutlu oldum valla... Sebebini bilmiyorum ama ben de giremedim bir türlü...
Selam canlarrr iki gündür siteye giremiyordum sonunda sayfayı görünce mutlu oldum valla... Sebebini bilmiyorum ama ben de giremedim bir türlü...
Selam bayanlar ikinize de, bugun site sakin sanirim haftasonu diye herkes bi yerlerde. Iyisinizdir umarim. Guzel haberleri olan yok mu
Hmm hayirlisi cnm ins tutar bu ay, ben baslamadim reglim yarin son. Gunde 2-3 incir bi de ceviz yiyim diyorim bu aya.s canım ben incir kürüne devam ediyorum henüz geçmedi regl günüm bakalım nasip canım..
Yok be gülüm kayınvalidemler memleketteydi bugün döndüler
Onlara hazırlık yaptım yemek temizlik vs.
Sen napıyosun,,
Onun saati oldugunu duymadim cnm, kisiden kisiye degisebilir. Hayurdur?Kızlar bir şey sorucam..
Bu hamilelik belirtisinde bulantı illa sabah saatlerinde mi oluyor??
Yoksa günün belirli saatlerinde de oluyor mu??
Mesela gece..??
Bende guzel haber yok malesef uzun sûrede olacağını sanmıyorum. Pazar ya havalarda guzelleştı ondan herkes pıknıkte falan sanırımSelam bayanlar ikinize de, bugun site sakin sanirim haftasonu diye herkes bi yerlerde. Iyisinizdir umarim. Guzel haberleri olan yok mu
Hayirlisi olsun tatlm sıkma canini, umutsuzluk olmasin. Ben de piknige gittim ama erken bitti. Dedigin gibi havaguzel, yurumek icin bile cikilirBende guzel haber yok malesef uzun sûrede olacağını sanmıyorum. Pazar ya havalarda guzelleştı ondan herkes pıknıkte falan sanırım
Hayirlisi olsun tatlm sıkma canini, umutsuzluk olmasin. Ben de piknige gittim ama erken bitti. Dedigin gibi havaguzel, yurumek icin bile cikilir
bata 3 gün var ve bir kaç gündür geceleri ara ara mide bulantım oluyo acaba kendim mi kuruntu yapıyorum diyorumOnun saati oldugunu duymadim cnm, kisiden kisiye degisebilir. Hayurdur?
Korunmayi biraktigim ilk ay ben de boyleydim ama yanlis anlama cnm seninki de oyledir diye demiyorum. Az kalmis 3 gun daha bekleyip bi test yap bakalim ne cikacak ins tutmustur bu ay hayirlisiula guzel haberini aliriz insallahbata 3 gün var ve bir kaç gündür geceleri ara ara mide bulantım oluyo acaba kendim mi kuruntu yapıyorum diyorum
Anladım canım saol inşallah biz hiç korunmadık 1 yıldır evliyizKorunmayi biraktigim ilk ay ben de boyleydim ama yanlis anlama cnm seninki de oyledir diye demiyorum. Az kalmis 3 gun daha bekleyip bi test yap bakalim ne cikacak ins tutmustur bu ay hayirlisiula guzel haberini aliriz insallah