• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

S.a.. Kızlar.. Yoğun bir gündü sabahtan beri yeni oturabildim diyebilirim..
Sizler nasılsınız bakalım??

Selam canlarrr iki gündür siteye giremiyordum sonunda sayfayı görünce mutlu oldum valla...:KK54: Sebebini bilmiyorum ama ben de giremedim bir türlü...

Hayırdır

Evı mı twmızledın ? benımde arkadasım kolu kırılmış ıkı haftadır ona gidip bakıyorum akşamda kendı evrimin işi çaktım olmuyor

Yok be gülüm kayınvalidemler memleketteydi bugün döndüler
Onlara hazırlık yaptım yemek temizlik vs.
Sen napıyosun,,

Selam canlarrr iki gündür siteye giremiyordum sonunda sayfayı görünce mutlu oldum valla...:KK54: Sebebini bilmiyorum ama ben de giremedim bir türlü...
Sitede sıkınti vardi canim ben de alismisim giremeyonce pek bi yadirgadim :)

Sanırım siteyle alakalıydı ben de giremedim.
Bu arada a.selam canım..

Selam bayanlar ikinize de, bugun site sakin sanirim haftasonu diye herkes bi yerlerde. Iyisinizdir umarim. Guzel haberleri olan yok mu

a.s canım ben incir kürüne devam ediyorum henüz geçmedi regl günüm bakalım nasip canım..

Kızlar bir şey sorucam..
Bu hamilelik belirtisinde bulantı illa sabah saatlerinde mi oluyor??
Yoksa günün belirli saatlerinde de oluyor mu??
Mesela gece..??

Kızlar bir şey sorucam..
Bu hamilelik belirtisinde bulantı illa sabah saatlerinde mi oluyor??
Yoksa günün belirli saatlerinde de oluyor mu??
Mesela gece..??
Onun saati oldugunu duymadim cnm, kisiden kisiye degisebilir. Hayurdur?

Bende guzel haber yok malesef uzun sûrede olacağını sanmıyorum. Pazar ya havalarda guzelleştı ondan herkes pıknıkte falan sanırım
Hayirlisi olsun tatlm sıkma canini, umutsuzluk olmasin. Ben de piknige gittim ama erken bitti. Dedigin gibi havaguzel, yurumek icin bile cikilir

bata 3 gün var ve bir kaç gündür geceleri ara ara mide bulantım oluyo acaba kendim mi kuruntu yapıyorum diyorum :110:
Korunmayi biraktigim ilk ay ben de boyleydim ama yanlis anlama cnm seninki de oyledir diye demiyorum. Az kalmis 3 gun daha bekleyip bi test yap bakalim ne cikacak ins tutmustur bu ay hayirlisiula guzel haberini aliriz insallah

Korunmayi biraktigim ilk ay ben de boyleydim ama yanlis anlama cnm seninki de oyledir diye demiyorum. Az kalmis 3 gun daha bekleyip bi test yap bakalim ne cikacak ins tutmustur bu ay hayirlisiula guzel haberini aliriz insallah
Anladım canım saol inşallah biz hiç korunmadık 1 yıldır evliyiz

Back