- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Sağolasın tekrar inşallah canım.Rica ederim, Rabbim şifasını versin inşallah..
Allah razı olsun, senin de kandilin mübarek olsun..İmtihan seni olgunlaştırmak için Allah'ın lütfettiği bir ikramdır. Kimi zaman dostlarla, kimi zaman düşmanlarla, kimi zaman ailenle imtihan edilirsin. Bazen kimsecikler olmaz da kendi nefsinle imtihan olursun.. Bazen çok sever, o sevdiklerinle imtihan edilirsin. İmtihan ALLAH'ımızın biz kullarına bir ikramıdır. Mevlam farkına varabilmeyi, ve sabredebilmeyi bizlere nasip etsin.. (Amin)
Kandiliniz mübarek olsun. .
aynen canımburalar pek bi sakinledi bu aralar..
tekrar test istedi kuzum bu perşembe tekrar yaptıracaz hormon testide istedi senin dediğin nasıl oluyogeçmiş olsun, hareketli spermleri için bir sayım daha ileri tetkik yapıldı mı kzum?
evet canım hafta sonu sorunluydu site hep, herhalde düzenleme falan vardı..kızlar dün site kapandı giremedim uğrastım uğrastım
o yüzden giremedik bende şaşırdımevet canım hafta sonu sorunluydu site hep, herhalde düzenleme falan vardı..
evet düzenleme var canım eee nasılsınız bakalım bata kaç gün varevet canım hafta sonu sorunluydu site hep, herhalde düzenleme falan vardı..
benim şafak karanlıkevet düzenleme var canım eee nasılsınız bakalım bata kaç gün var
öyle deme aybenim şafak karanlık
bat mıevet düzenleme var canım eee nasılsınız bakalım bata kaç gün var
bat mıorda bi bat var uzakta o bat benim batımdır :) tatlım benm reglin son günü batı sen düşün :)
inşallah ya yeni ay yeni çalışmalar yeni umutlar yeni bir bekleyiş olacak :))hayırlısı olsun kız siz çalışmalara devam edin
tabi hayırlısı olsu ben daha yeni bitti olmasına daha var manasında demiştimöyle deme ayrabbim hayırlısını versin
amin canımmmSlm kızlar Kandiliniz Mübarek Dualarınız Kabul olsun.. Rabbim bu güzel gecede kimsenin dualarını geri çevirmez inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?