bende giriyorum giriyorum tam beğeni yapıcam cevap yazıcam giriş yap diyo sürekli bi sorun var yaniSite kapandi bi sure sanirim ben de giremedim. Bizlen alakasi yok cnm.
Evet ya, buyuk de bi site ama niye bole oldu anlamadimb
bende giriyorum giriyorum tam beğeni yapıcam cevap yazıcam giriş yap diyo sürekli bi sorun var yani
bildiğim kadarıyla yok kuzum .... artıııı kimsede yok site de çok sıkıldım yaaaaKzlarr mrbaa nasisinz hamis varmi gorusmeyeli:)
kuzum o halde hemen gidiyoRsun öyle ahım şahım bir yere gitmene gerek yok ama gebelik öncesi yaılması gereken testleri yaparlar. vajinal ultrasonla bakarlar. Bişeyciin yoktur elbette. AMA bebiş için her şey yolunda olmalı. belki vitmin eskiğin vardır, tespit ediilir tamamlanır.Ben doktora gitmedim ama yok diye biliyrm. Adetlerm disinda bi kananma veya rahatsizligim yok. Bi bucuk yil once kontrole gittigimde temiz cikmusti. Simir testi falan temizfi. Ama vcocuk dusundugimuzden beri hic gitmedim.
hamişşş yok ama çalışan var demiiiiiiiidünyadan
bildiğim kadarıyla yok kuzum .... artıııı kimsede yok site de çok sıkıldım yaaaa
olmaa mııııııı tam gaz devamhamişşş yok ama çalışan var demiiiiiiiikızlar
evet sanırım site bizim hızımıza dayanamadıSitede sıkınti vardi canim ben de alismisim giremeyonce pek bi yadirgadim :)
ama bu sadece enerji veriyor demi kuzumHmm hayirlisi cnm ins tutar bu ay, ben baslamadim reglim yarin son. Gunde 2-3 incir bi de ceviz yiyim diyorim bu ay
eşimde sperm hareketliliğinde sorun cıktı hareketli spermlerde azlık var keçiboynuzu kürü çakşir suyu artıı çakşir otunu bal ile karıstırdım hepsinden veriyorum sabah akşam ara öğünlerde de ceviz incir kuruyemiş bitter çikolatahelal sizeeeeeee
çakşir otu veya suyu kullan canım bide sen deneama bu sadece enerji veriyor demi kuzum
folik asit tam olarak ne yapıyo canımkızlar folik asit kullanmayı ihmal etmeyin
ayrıca yeşil yapraklı sebzelerde brokoli ıspanak gibi ve fındık yer fıstığınd da folik asit var.
çakşır otu napçak ki kız?çakşir otu veya suyu kullan canım bide sen dene
Haklisin tabi ama iste gidesim gelmiyo hic, eteafimdaki herkes hemen gitme diyor :skuzum o halde hemen gidiyoRsun öyle ahım şahım bir yere gitmene gerek yok ama gebelik öncesi yaılması gereken testleri yaparlar. vajinal ultrasonla bakarlar. Bişeyciin yoktur elbette. AMA bebiş için her şey yolunda olmalı. belki vitmin eskiğin vardır, tespit ediilir tamamlanır.
Ben de oyle dusunmustum :)evet sanırım site bizim hızımıza dayanamadı
Incir kuru olmadan da gebelik icin katkisi varmus diye duydum cnmama bu sadece enerji veriyor demi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?