• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ben doktora gitmedim ama yok diye biliyrm. Adetlerm disinda bi kananma veya rahatsizligim yok. Bi bucuk yil once kontrole gittigimde temiz cikmusti. Simir testi falan temizfi. Ama vcocuk dusundugimuzden beri hic gitmedim.
kuzum o halde hemen gidiyoRsun öyle ahım şahım bir yere gitmene gerek yok ama gebelik öncesi yaılması gereken testleri yaparlar. vajinal ultrasonla bakarlar. Bişeyciin yoktur elbette. AMA bebiş için her şey yolunda olmalı. belki vitmin eskiğin vardır, tespit ediilir tamamlanır.

kızlar anladım sanırım sitede ki sorunu yeni mesajlar bölümü yeniden düzenlenmiş galiba ondan sorun yasandı bugün yani ben öyle tahmin ediyorum

kızlar folik asit kullanmayı ihmal etmeyin
ayrıca yeşil yapraklı sebzelerde brokoli ıspanak gibi ve fındık yer fıstığınd da folik asit var.

kuzum o halde hemen gidiyoRsun öyle ahım şahım bir yere gitmene gerek yok ama gebelik öncesi yaılması gereken testleri yaparlar. vajinal ultrasonla bakarlar. Bişeyciin yoktur elbette. AMA bebiş için her şey yolunda olmalı. belki vitmin eskiğin vardır, tespit ediilir tamamlanır.
Haklisin tabi ama iste gidesim gelmiyo hic, eteafimdaki herkes hemen gitme diyor :s

Back