19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

kızlar şu kimyasal gebelik hakkında bilgisi olan veya yaşayan var mı,*

ben hafta ici telafi sınavlarının bittiği gün yine hekimimle görüşeceğim kızlar kimyasal gebeliğin ne olacağını danışacağım, o güne kadar bilen biri varsa ben de bilgilenmiş olurum.

Kzlar dualar var netm az oldugundan fazla yazamyorm 1tanesni yazaym ay basi halinden 3gun snra pglene yakn temz bi kagda 110defa bismillahirrahmanirrahim yazin hamile kalincaya kadar ustunuzde tasyn 707 kere ya varis cc okuyun sunuda soraym ben pek anlamadm hani dedm ya ay basi halinden 3gun snra dye adetn 3gunu mu oluyo yksa adet bttkten 3gun snrami oluyo cvbnz icn cok tskkrler opuyrm hepnzi aeolun

kızlar nerdesiniz be?
Ben varim :)
Haftasonu ya isleri var ya da gezmelerdeler :)
Kimyasal gebelik noluyo ben de merak ediyrm. Mesela kendimde tuhaf gozlemlerim var. Bugin reglimin 4.gunu. reglimin basindan beri sagli sollu kramplar karnimda ara ara. Bazen sag bazen sol kasigim agriyo sanki cekiyo gibi. Igne batar gini oluyo ve nerdeyse adetim bitti bitecek halaa belim agriyo. Daha once bunlar hic olmamisti. Sasirdim. Kendimi cok mu dinliyirum diye dusinuyorum..

zeyzey_16 belki de kendimizi o kadar dinliyoruz ki bazı belirtiler icad ediyoruz diyorum. diğer taraftan da bir kadın bilhassa üreme sistemine dair gelişmeleri ve zerrecik gbi de olsa değişmeleri anında hisseder diyorum. üşütmüş olabilir misin? adetin bitmiş olsa yumurtlama sancısı diyeceğim ama henüz erken. kist vs var mı sende?

ben hafta ici telafi sınavlarının bittiği gün yine hekimimle görüşeceğim kızlar kimyasal gebeliğin ne olacağını danışacağım, o güne kadar bilen biri varsa ben de bilgilenmiş olurum.
Kimyasal gebelik bildigim kadariyla yumurta ve sperm dolleniyor hcg degeri cok az bi sekikde yukseliyor ve tekrardan dusmeye basliyor yumurta veya sperm kalitesiz oldugundan tutunamiyor ve bir iki gun gecikmeyle adet olur gibi atiyor vucut onu. Rahim kabul etmiyor yani sagliksiz oldugundan hatta doktorun biri bana ne guzel ki rahim onu kabul etmiyor yoksa sagliksiz engelli bebekler olabilir dedi benim bildigim bu .

Buna ek olarak bi de 4cuma ust uste 1000defa Ya Evvel ismini okuyarak bu isimle dua edilmeliymis. Gun icinde cokcca estagfirullah cekilmeli ve adetin 13-14-15. Gunlerinden birinde birer bardak suya 14kez vacid 48 kez ya macid okuyarak uflenecek beraber olmadan once esler yari yariya iceceklermis butun kizlara duyurulur yapmak isteyen varsa ben bu ay deniycem yer gok dua ustune.nede olsa

Canm anlamadm birer bardak suya dedn yari yariya icilcek dedn yani 1barda suya okunacak yari yariya icilecek dogrumu anladm yumurtlama gunlernde hergun mu yaplacak yksa sadece 1 gunmu cok sordm galba k.bkma

Canm anlamadm birer bardak suya dedn yari yariya icilcek dedn yani 1barda suya okunacak yari yariya icilecek dogrumu anladm yumurtlama gunlernde hergun mu yaplacak yksa sadece 1 gunmu cok sordm galba k.bkma
Yok canim bir bardak suya bi tanesi bir bardak suya bi tanesi okunacak 13-14-15. Gunlerde diye yaziyor ama ben yumurtlama gunkerinde beraber olunacak gunlerde yapmayi planliyorum

bazı aylar rahim ağzı tam açılmıyor ya da kan pıhtılaştığı için akıp gitmeke zorlanıyor olabilir
canım bunu tespit etmemiz pek mümkün değil yani. verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.

Ben doktora gitmedim ama yok diye biliyrm. Adetlerm disinda bi kananma veya rahatsizligim yok. Bi bucuk yil once kontrole gittigimde temiz cikmusti. Simir testi falan temizfi. Ama vcocuk dusundugimuzden beri hic gitmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…