• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ben de istahim çok açıldı ya kendimi durduramiyorum sanki sürekli AC olduğumu hissediyorum ama hamilelikle alakası yok benimki :)))))) simdi ELMALI turtam ELMALI turtam kizcak bana ama öyle vallah Allahtan yemeye vaktim olmuyo :))))

İnşallah canım benim yaaa inşallah haziranın 22si benim doğum günüm inşallah o gün bana uğurlu gelir yaa :))))

ama haaaaaaaaaayyiiiiirrrr :) pko olmasin onun icinbdiyorum ki ben bebis icin :) yeme kizz cok cok canin isterse tat yeter :))

Amin canım birkez göründum doktora zaten doktordan snra hani neden oldu bebegimn hastalığı benden mi kaynaklaniyo die çok şükür bişey çıkmadı ama korunma verdi bi kaç ay folik aside başladım öyle hamile kaldıktan snra çağirdi
İnsallah en kisa zamanda hayirlisiyla saglikli sihhatli bi sekikde hamile kalir kucagina alirsin yavrunu

Aynen canım benim, hoşbuldum ama ben 27 oldum yahu
topiğe uymadım sanırım

:stop::KK66::mad:

Olsun canım ne farkeder buraya çok kaderdaslarimiz geldi yasitlarimiz olmayan ayni kaderi paylaşıyoruz :-* sen de anlat istersen durumunu bizimkiler yorumlasin kaç yasindasin ne zamandır evlisin ne zmndir çocuk istiyorsun tedavilerin neler

Biraz uzun benim hikayem.. Pko'luyum kızlar evlendikten sonra adet düzensizliğiyle kendini gösterdi.
Adeti düzenlesin diye doktora gittim. Gebelik de düşündüğümü söyledim kendisine
doğum kontrol hapı verdi, 6 ay içtim, adet düzenlensin diye. Düzene girmedi. Sonrasında başka doktor 6 ay klomen tedavisi verdı, yumurtam 1 cm bile büyümedi. 13 14 cm de kaldı hep. 6 ay boyunca gittim geldim doktora, hep bi umutla.... En sonunda günde 4 defa iç klomeni dedi . O da bi fayda etmedi oysa ki. Çok inatçı yumurtalıkların dendi
iğneye geçelim dedi doktorum, ama öncesinde rahim filmi istedi, o işlem de çok acılıymış hala çektirmedim.

Başka doktora gittim o da pko'lulara verilen şeker ilacından verdi. Gebelik oluşana kadar iç dedi ilaç 1000 mg ben günde 2 doz kullanıyodum düşünün.. Sıkıldım yan etkilerinden ilacın karın ağrısı mide bulantısı ishal yapıyodu

o ilacı da bıraktım adeti düzenlemedi, (Şeker ilacına yeniden başlıycam) Geçen zaman içerisinde bende yine gecikme oldu geçen ay testlerde silik çizgiler görmeye başladım, araştırdım nette silik çizgiyi gören hamile kan verdik.

sonuç: KOCAMAN NEGATİF!
Üstüne bir de kansızlık çıktı. doktor 4 ay kan hapı alıcaksın dedi.
kan hapı kullanıyorum şimdi hiçbir doktora gitmiyorum.

bu size anlattığım 3 senedir yaşanan şeyler..

(şu an incir kürü uygulamaktayım)

Kızlar biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.

Back