Amin canım sen ne kadarlık evlisinAmiiin canım. Evet gerçekten oyle canım sukretmemiz lazim Allahım daha ağır imtihanlarla sinamasin inşallah
Ben de istahim çok açıldı ya kendimi durduramiyorum sanki sürekli AC olduğumu hissediyorum ama hamilelikle alakası yok benimki :)))))) simdiELMALI turtam kizcak bana ama öyle vallah Allahtan yemeye vaktim olmuyo :))))
İnşallah canım benim yaaa inşallah haziranın 22si benim doğum günüm inşallah o gün bana uğurlu gelir yaa :))))
Selamünaleyküm hanımlar,
nasılsınız.??
Aleykum selam canım yaaa hoş geldinbi turlu link atamadim :)))) sen bulmussun yolunu
He hehehe :))))) naber? Gelmedi senden bir haber merak ettik :))))))))
Vallah bak şimdiden yetisemiyorum bak :)))
Aleyküm selam hgSelamünaleyküm hanımlar,
nasılsınız.??
İnsallah en kisa zamanda hayirlisiyla saglikli sihhatli bi sekikde hamile kalir kucagina alirsin yavrunuAmin canım birkez göründum doktora zaten doktordan snra hani neden oldu bebegimn hastalığı benden mi kaynaklaniyo die çok şükür bişey çıkmadı ama korunma verdi bi kaç ay folik aside başladım öyle hamile kaldıktan snra çağirdi
ama haaaaaaaaaayyiiiiirrrr :) pko olmasin onun icinbdiyorum ki ben bebis icin :) yeme kizz cok cok canin isterse tat yeter :))
Selamünaleyküm hanımlar,
nasılsınız.??
Ooooo kiz geliyor kizzzzz :))Vallah elimde değil ne kadar ilginç bir durumdayım anlatamam :))) normalde çok zayıf ve cılız bir insandim totosum buyuyo sadece :)))))
Aynen canım benim, hoşbuldum ama ben 27 oldum yahu
topiğe uymadım sanırım
Yogunummm ben cook yogunum ondan hepama saglim olsun yaf siz iyi olun yeter :)
HoşbuldukAleyküm selam hg
Hoşbulduk hamd olsun iyiyim, aranızda yeniyim. Umarım çabuk kaynaşırız.As , hg. Cok sukur sen de iyisindir umarim..
Ooooo kiz geliyor kizzzzz :))
Bende yeniyim canım insallah kaynasirizHoşbulduk
Hoşbulduk hamd olsun iyiyim, aranızda yeniyim. Umarım çabuk kaynaşırız.
Helal olsun canım da gerçekten coooooooooooooook üzüldüm boşa geçmiş 3 yilKızlar biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.
bence o bıraktığın ilaca devam etHelal olsun canım da gerçekten coooooooooooooook üzüldüm boşa geçmiş 3 yil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?