Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme canım nolur bi dahaki aya inşallah ben de yeni üyeyim.ben 4 ay önce doğum yaptım ama bebegimi kaybettimüzülme bende kırmızı kart gördüm
Hayırlı cumalar benim biricik çıtır anne aday adaylarimmm ben de geldimmmmm napiosunuz bakalımm
Tlfnlari şarj edin de sohbeti yarıda kesmiyelim [/QUOmrb iyiyim sen nasilsin
Evet bende iki ay oldu başlayalı folik asiteevet canım unutuyorum bazen ama alıyorum bende günde bi tane
Evet ben bugün üye oldumBen de iyiyim canım elhamdülillah :) durumlar nasil bu arada sizi yeni mi görüyorum acaba :)))
:))Evet ben bugün üye oldum
Aslında çok Üzgünüm canim(Ben de iyiyim canım elhamdülillah :) durumlar nasil bu arada sizi yeni mi görüyorum acaba :)))
Canimmm hayirli cumalar nasilsin naber kirmizilardan .. İns gelmezler . Duy rabbimmHayırlı cumalar benim biricik çıtır anne aday adaylarimmm ben de geldimmmmm napiosunuz bakalımm
Tlfnlari şarj edin de sohbeti yarıda kesmiyelim
Aslında çok Üzgünüm canim(
Canimmm hayirli cumalar nasilsin naber kirmizilardan .. İns gelmezler . Duy rabbimm
Hoş buldum:)ben 21 yaşındayım bi buçuk senedir evliyim iki kez hamile kaldım ilki düştü ikincisini doğdum bi gün sonra kaybettim ve 4 ay oldu bebegimi kaybedeli; ((Aramiza hoş geldin canım :) senin yas kaç ne zamandir istiyorsun bebis :)
AminnCanimmm hayirli cumalar nasilsin naber kirmizilardan .. İns gelmezler . Duy rabbimm
Bugun dorduncusunu vurdum canim yok valla acimiyo hic saka gibi bi kutu daha aldim bugun yarin kontrolum var insaallahh guzel seyler soyler ya yumurtalarin buyumesine gore devam.edicem ignelere canimİyiyim bitanem yaaa saka gibi bu durumdayım dun sancidan geberiyodum bu gün tik yok bi gelmedi :))))) sen nasılsın bakalım iğneler ne durumda canın aciyo mu
Hoş buldum:)ben 21 yaşındayım bi buçuk senedir evliyim iki kez hamile kaldım ilki düştü ikincisini doğdum bi gün sonra kaybettim ve 4 ay oldu bebegimi kaybedeli; ((
Evet canım bi gece benimle kalabildi melegim daha da kötüsü emzirdim bi gün de olsa kokusunu aldimNasil yaaa bebeğini dogurdun bi gün sonra mi kaybettim Allahım sabır versin inşallah
Senin neyin var canimBugun dorduncusunu vurdum canim yok valla acimiyo hic saka gibi bi kutu daha aldim bugun yarin kontrolum var insaallahh guzel seyler soyler ya yumurtalarin buyumesine gore devam.edicem ignelere canim
Bugun dorduncusunu vurdum canim yok valla acimiyo hic saka gibi bi kutu daha aldim bugun yarin kontrolum var insaallahh guzel seyler soyler ya yumurtalarin buyumesine gore devam.edicem ignelere canim
Evet canım bi gece benimle kalabildi melegim daha da kötüsü emzirdim bi gün de olsa kokusunu aldim
Çook istiyorumm Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallah hepimize.. :) Adetime az kaldı adetime bi hafta kala aşırı kasık ağrım olurdu adet belirtilerim yok ilişkiden sonra ya da normal zamanda ara ara kramplar giriyo kasık bölgeme onun dışında üzerimde yoğun bi halsizlik var.. İnşallah hamişimdiiir.. :) :) Adetimin gecikmesini bekliyorummmEvt canım o da hamilelik belirtisi ben pek bilmiyorum ama coook erken bu belirtinin olması zor gibi yani bence o gelen ağrı hamilelik ağrısı değil o kadar erken belirtiler olmaz :) ama insallaaaah hamissindir eğer istiyorsan tabi