• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

İyiyim bitanem yaaa saka gibi bu durumdayım dun sancidan geberiyodum bu gün tik yok bi gelmedi :))))) sen nasılsın bakalım iğneler ne durumda canın aciyo mu
Bugun dorduncusunu vurdum canim yok valla acimiyo hic saka gibi :-) bi kutu daha aldim bugun yarin kontrolum var insaallahh guzel seyler soyler ya yumurtalarin buyumesine gore devam.edicem ignelere canim

Bugun dorduncusunu vurdum canim yok valla acimiyo hic saka gibi :-) bi kutu daha aldim bugun yarin kontrolum var insaallahh guzel seyler soyler ya yumurtalarin buyumesine gore devam.edicem ignelere canim

Oyy kiyamam ben sanaaa İnsallah buyur de bebisini içine alır :-* inşallah güzel haberlerle gelirsin bitanem bakalım bu ay senin ayin bence

Evt canım o da hamilelik belirtisi ben pek bilmiyorum ama coook erken bu belirtinin olması zor gibi yani bence o gelen ağrı hamilelik ağrısı değil o kadar erken belirtiler olmaz :) ama insallaaaah hamissindir eğer istiyorsan tabi
Çook istiyorumm Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallah hepimize.. :) Adetime az kaldı adetime bi hafta kala aşırı kasık ağrım olurdu adet belirtilerim yok ilişkiden sonra ya da normal zamanda ara ara kramplar giriyo kasık bölgeme onun dışında üzerimde yoğun bi halsizlik var.. İnşallah hamişimdiiir.. :) :) Adetimin gecikmesini bekliyorummm

Back