- 29 Mayıs 2015
- 200
- 1.227
- 63
- 30
Canim bebek anne karnında iken kalbinin sol tarafı gelişmemişNeden kaybettin canım neyi vardı yavrunun
Çook istiyorumm Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallah hepimize.. :) Adetime az kaldı adetime bi hafta kala aşırı kasık ağrım olurdu adet belirtilerim yok ilişkiden sonra ya da normal zamanda ara ara kramplar giriyo kasık bölgeme onun dışında üzerimde yoğun bi halsizlik var.. İnşallah hamişimdiiir.. :) :) Adetimin gecikmesini bekliyorummm
İnşallah canımm ya bi hafta kaldı nerdeyse 5 gün filan ben hesaplayamadım bu ay hesaplarken karıştı herşey :) ama 1 ayım dolmak üzere 30 günde 1 oluyorum çünkü ordan yola çıktımm :) 5 günüm filan vaarr canım :) :)Ayyy inşallah hamissindir :-* başka ne belirtilerin var bi dr ne kadar kaldı adetine :)
Canim bebek anne karnında iken kalbinin sol tarafı gelişmemiş
ve bunu gittiğim doktorlar farketmedi bebegimi doğduktan snra hastalaninca öğrendik
Bu arada iştahım çok acıldı Son bi haftadır da hafif mide bulantılarım oluyor canım ara araİnşallah canımm ya bi hafta kaldı nerdeyse 5 gün filan ben hesaplayamadım bu ay hesaplarken karıştı herşey :) ama 1 ayım dolmak üzere 30 günde 1 oluyorum çünkü ordan yola çıktımm :) 5 günüm filan vaarr canım :) :)
İnşallah canımm ya bi hafta kaldı nerdeyse 5 gün filan ben hesaplayamadım bu ay hesaplarken karıştı herşey :) ama 1 ayım dolmak üzere 30 günde 1 oluyorum çünkü ordan yola çıktımm :) 5 günüm filan vaarr canım :) :)
Hiç dikkat etmedim canım göğüslerime bide adet olacağıma yakın karnım şişerdi sertleşirdi şuan yumuşacık :)Göğsünde hassasiyetli var mi canım inşallah hamilesindir ya az da kalmis zaten :)
Ayy bal damliyo yine insaallah hepimizin ayi olsunnnn yarabbimmOyy kiyamam ben sanaaa İnsallah buyur de bebisini içine alır :-* inşallah güzel haberlerle gelirsin bitanem bakalım bu ay senin ayin bence
Hayırlı cumalar benim biricik çıtır anne aday adaylarimmmben de geldimmmmm napiosunuz bakalımm
Tlfnlari şarj edin de sohbeti yarıda kesmiyelim
Kiyamam sana okudum msjlarini metanetli ol tevekkul et en azindan hile kalabiliyorsun ne bilim.bu tarafindan bak sabirla bekliyoruz hepimoz canim bende bir yil once gebe kaldim ama dusuk oldu ondan sonrada gebe kalamadim bidaha tiroid cikti onu hallettik ilac kullaniyorum ama yine olmadi doktor yumurtalar icin igne tedavisine baslatti bu aySenin neyin var canim
Aminn allah/im bidaha evlat acısı ile sinamasin kimseyi gerçekten çok zor bi acı .oyüzden hep sükredilim betern beteri varÇok üzüldüm gerçekten Allahım kimseye yasatmasin bak iste biz bu acıyı görmüyoruz dusunemiyoruzAllahım sabir versin canım en kısa zamanda meleginee kavusursun insallah
RABBIM yenuden hauirli ve saglikli bi bebis nadip etsin insallah cnm, hg aramuzaÜzülme canım nolur bi dahaki aya inşallah ben de yeni üyeyim.ben 4 ay önce doğum yaptım ama bebegimi kaybettim
Sadece allaha siginiyorum herseyin iyisini o bilir.bi bırakmam kendimi toparlanmam canım o yüzden eşim için ayaktayim .bende zor hamile kaldim iltihabim vardıKiyamam sana okudum msjlarini metanetli ol tevekkul et en azindan hile kalabiliyorsun ne bilim.bu tarafindan bak sabirla bekliyoruz hepimoz canim bende bir yil once gebe kaldim ama dusuk oldu ondan sonrada gebe kalamadim bidaha tiroid cikti onu hallettik ilac kullaniyorum ama yine olmadi doktor yumurtalar icin igne tedavisine baslatti bu ay
HB canım allah hepimize sağlıklı beb işler nasip etsin :*RABBIM yenuden hauirli ve saglikli bi bebis nadip etsin insallah cnm, hg aramuza
Suanda var akinti çok rahatsız edici ilaç kullaniyorumSadece allaha siginiyorum herseyin iyisini o bilir.bi bırakmam kendimi toparlanmam canım o yüzden eşim için ayaktayim .bende zor hamile kaldim iltihabim vardı
Hiç dikkat etmedim canım göğüslerime bide adet olacağıma yakın karnım şişerdi sertleşirdi şuan yumuşacık :)
İnşallah canım benim yaaa inşallah haziranın 22si benim doğum günüm inşallah o gün bana uğurlu gelir yaa :))))Ayy bal damliyo yine insaallah hepimizin ayi olsunnnn yarabbimm
Aynesten iyilik saglik, naber nassin iyilik saglik
Allah razi olsun cnm sana da hayirli Cumalar. Hg :)
bizim muhabbete sarj dayanmiyor valla
Allah size saglik.sihhat versin doktora gidiyo musun suan devam eden bi tedavin var miSadece allaha siginiyorum herseyin iyisini o bilir.bi bırakmam kendimi toparlanmam canım o yüzden eşim için ayaktayim .bende zor hamile kaldim iltihabim vardı
Aminn allah/im bidaha evlat acısı ile sinamasin kimseyi gerçekten çok zor bi acı .oyüzden hep sükredilim betern beteri var
Amin canım birkez göründum doktora zaten doktordan snra hani neden oldu bebegimn hastalığı benden mi kaynaklaniyo die çok şükür bişey çıkmadı ama korunma verdi bi kaç ay folik aside başladım öyle hamile kaldıktan snra çağirdiAllah size saglik.sihhat versin doktora gidiyo musun suan devam eden bi tedavin var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?