- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Cnm sen de burda takıl bak burası çok güzel çok hareketli, senin de güzel haberlerini burada alalım inşallah :)hosbuldum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm sen de burda takıl bak burası çok güzel çok hareketli, senin de güzel haberlerini burada alalım inşallah :)hosbuldum :)
peki.. amiiin inşallah tez zamanda yarabbım :))Cnm sen de burda takıl bak burası çok güzel çok hareketli, senin de güzel haberlerini burada alalım inşallah :)
Duanın gücü... Biraz da sabır inşallah olur Allah'ın izniyle tatlım..peki.. amiiin inşallah tez zamanda yarabbım :))
bakalım artık son dort gun kaldı adetıme olmazsa ramazana kaldı artk :)Duanın gücü... Biraz da sabır inşallah olur Allah'ın izniyle tatlım..
Belki de Ramazan ayı, ne mübarektir o ay! Belki de kim bilir Allah o zaman nasip eder, üzülme ve stres yapma sadece, tabi bu benim için ve herkesin için de geçerli :)bakalım artık son dort gun kaldı adetıme olmazsa ramazana kaldı artk :)
inş ve bu arada ovulasyon testınde gebelik testıne gore daha erken ogrenılebılıomus hamıle olup olmadgmzBelki de Ramazan ayı, ne mübarektir o ay! Belki de kim bilir Allah o zaman nasip eder, üzülme ve stres yapma sadece, tabi bu benim için ve herkesin için de geçerli :)
evet canım işten cıkana kadar burdayım slm söyle herkesesen işten çıkana kadar burdasın dimi cnm ya tühh, akşama herkeşlereee selamını söliim ben :)
bende öyle düşünüyorum hayırlı mübarek ay inşallah hepimize uğurlu gelir o yüzden olmadı diye sıkmayalım canımızıBelki de Ramazan ayı, ne mübarektir o ay! Belki de kim bilir Allah o zaman nasip eder, üzülme ve stres yapma sadece, tabi bu benim için ve herkesin için de geçerli :)
üzülme bende kırmızı kart gördümKızlar hasta oldummm
yaaaaaa ağlamak yokk stres yokk bidahaki aya daha kuvvetli verimli çalışmak varr belki bu ay olsa senin içiny a da bebeğin için hayırlı olmayacaktı böyle düşün bide sağlıkla gelsin yeter ki varsın bi ay geç olsun üzme kendiniKızlar hasta oldummm
evet canım unutuyorum bazen ama alıyorum bende günde bi tanefolik asidi hamile iken değil hamiş olmadan önce kullanmak lazımmış biliyormuydunuz bana doktor dedi
O konuda hic bolgim yok cnm. Ov. Testi hic kullsnmadim ben. Hamilelik hakkinda kesin bilgi verdigini de nilmiyorum ama ole olsa gebelik testine ihtiyac duymaz insanlr ya bunu bi aeastiriyim hatta bilgisi olan var mi burda soralim. Sen nerden ogrendm cnm doktordan falan miinş ve bu arada ovulasyon testınde gebelik testıne gore daha erken ogrenılebılıomus hamıle olup olmadgmz
Hadi yaa ama olsun cnm umudumyz kirilmicak. Allahin izniyle sabirla oteki ayi degerlendiririz. Umit, sabur ve dua!Kızlar hasta oldummm
Bence de tatlm :) sdoli cnm bak bu tarafi da guzel, bi de bole dusun :)bende öyle düşünüyorum hayırlı mübarek ay inşallah hepimize uğurlu gelir o yüzden olmadı diye sıkmayalım canımızı
Bu huznun tarifi yok... Aglamaktan geberdim bu ay cok umutluydum cook