• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Belki de Ramazan ayı, ne mübarektir o ay! Belki de kim bilir Allah o zaman nasip eder, üzülme ve stres yapma sadece, tabi bu benim için ve herkesin için de geçerli :)
inş ve bu arada ovulasyon testınde gebelik testıne gore daha erken ogrenılebılıomus hamıle olup olmadgmz

folik asidi hamile iken değil hamiş olmadan önce kullanmak lazımmış biliyormuydunuz bana doktor dedi

Belki de Ramazan ayı, ne mübarektir o ay! Belki de kim bilir Allah o zaman nasip eder, üzülme ve stres yapma sadece, tabi bu benim için ve herkesin için de geçerli :)
bende öyle düşünüyorum hayırlı mübarek ay inşallah hepimize uğurlu gelir o yüzden olmadı diye sıkmayalım canımızı:KK68:

inş ve bu arada ovulasyon testınde gebelik testıne gore daha erken ogrenılebılıomus hamıle olup olmadgmz
O konuda hic bolgim yok cnm. Ov. Testi hic kullsnmadim ben. Hamilelik hakkinda kesin bilgi verdigini de nilmiyorum ama ole olsa gebelik testine ihtiyac duymaz insanlr ya bunu bi aeastiriyim hatta bilgisi olan var mi burda soralim. Sen nerden ogrendm cnm doktordan falan mi

A.s. cnm basustune :)
Folik asit evet cnm 3 ay kadar hamile kalmasan once killanmk iyiymis. Cocugun ilk sinir sisremi olusuyormus, folik asit de bunun icin iyi geliyrmus.

Back