- 13 Şubat 2015
- 511
- 413
- 103
Evet canm tahlil yapyo dktr sen bi ay kullan bi dene bkalm ama once oku yorumlari mustafa hoca dye biri varya kurler veren hani onun tavsyesi bu macunCnm ben bunu duydum okudum da daha once ama hani dedin ya sut hormonu yuksekse onerilmiyo diye bunu nasil biliyoruz doktora gidip tahlil falan mi gerekiyo
Kzlar aeolun iyiki tanstk smdi esm gelyo isten ckaym ben yarn tekrar gorusrz insallah Rabbim gonlumuzdeknin en hayrlsni nasp eder cumlemze insallah
Evet canm tahlil yapyo dktr sen bi ay kullan bi dene bkalm ama once oku yorumlari mustafa hoca dye biri varya kurler veren hani onun tavsyesi bu macun
Tovbee allah islah etsn ;(kızlar haberlerde gördüm az önce Rabbim herşeyin hayırlısını versin ve kıymetini bilmeyi nasip etsin ... Filipinlerde kadın 2 yaşındaki çocuğunun boğazına tasma takıp köpek maması yedirirken fotoğraflarını çekmiş ve gülerek yorumlar yapmış Allahım ne günlere kaldık ya Rabbim resimleri görmeye tahammülünüz olmaz o yuzden koymuyorum
OYyy canmmmmmm ❤❤❤❤❤Ole deme ama ya kim takmiyomus seni bakim :) ben olsam takardim da cevap yazardim da hemencik ama yorgunluktan pek giremedim bu aksam :) relax relax takilirdikBerf0o0o mizin masallahi var ama hepimize yetiyo sagolsun Allah razi olsun :)
Ole deilmi amaHehev:) sevdim bunu ne guzel demisin :) bu arada benm de aslannnnn
Çünkü 2. Üyelik...melaba kızlar ben xessica diğer hesabım engellenmiş hata verip girmiyo neden ki
Ayyy gec cvp yazdim bebegim kusura bakma hb melegimmm ♡♡♡Hoş geldin melegimm :-*
As :)) hb :))Sana da selammmm tatlimmm :) hg :d
ün 2 gün geçiyo hala olmadım ben hamiş olmuşum sanırımGünaydın canlaaarrr
Canim hosgeldin aramizaaMerhabalar bende yeni katildm aranza 1ay snra 22yasmi dolduruyorum ve yne 1aya kadar 1senelk evli olacagm insallah bende hamile kalmak isteyenlerdenm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?