Psikolojik canım ya hormonal oluyormuş galiba pek anlamam ben ilk defa perşembe muayeneye gideceğim bakalım ne diyecekler inş hayırlı haberler alirimBenim 28 ama bu ay gecikti ya o etkiliyo mu nasi etkiliyo pek bilmiyrm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Psikolojik canım ya hormonal oluyormuş galiba pek anlamam ben ilk defa perşembe muayeneye gideceğim bakalım ne diyecekler inş hayırlı haberler alirimBenim 28 ama bu ay gecikti ya o etkiliyo mu nasi etkiliyo pek bilmiyrm :)
Ins hepicigimiz hamis oluruz cnm :)İnşaAllah bir daha ki ay hiç beklemeden müjdeni alırsınnnnn inşaAllahhhh hepimize nasip olsunnn
Ben de bilmiyrm pek cunku hic doktora gitmdm ben de.. bi sure daha gitmicem ama. Simdilik bi deneylm beklylm de olmazsa o zmn gidym diyrm. Ins guzel haberlerle donersn cnm hayirlisylaPsikolojik canım ya hormonal oluyormuş galiba pek anlamam ben ilk defa perşembe muayeneye gideceğim bakalım ne diyecekler inş hayırlı haberler alirim
Kaç aydır deniyorsun canım?Ben de bilmiyrm pek cunku hic doktora gitmdm ben de.. bi sure daha gitmicem ama. Simdilik bi deneylm beklylm de olmazsa o zmn gidym diyrm. Ins guzel haberlerle donersn cnm hayirlisyla
Benim bu ikinci aydi cnm daha yeni, senin kacti? Eminim yazmissindir daha once ama ben hatirlayamadim :sKaç aydır deniyorsun canım?
Him daha yeniymis canım 5 yada 6 ay oldu artık bi gidiyim dedim.Benim bu ikinci aydi cnm daha yeni, senin kacti? Eminim yazmissindir daha once ama ben hatirlayamadim :s
Bana 1 yil bekle diyorlar ama bence daha erken gidilebilir. Bise varsa caresi aranir diye ama ins guzel haberler alrsn cnmHim daha yeniymis canım 5 yada 6 ay oldu artık bi gidiyim dedim.
Canim ya gidicem ben valla en azından hormon testiyle yumurtlama takibi yaptırıyim. Muayene yani .. bu ay imi muayeneye vermeyi düşünüyorum. Tedavi değil ..bişey varmı öğrenmek istiyorum.yoksa da kafam rahat eder ki:)Bana 1 yil bekle diyorlar ama bence daha erken gidilebilir. Bise varsa caresi aranir diye ama ins guzel haberler alrsn cnm
Ins cnm ins :) git tabi ins bise yoktur da icinuz rahtlr :)Canim ya gidicem ben valla en azından hormon testiyle yumurtlama takibi yaptırıyim. Muayene yani .. bu ay imi muayeneye vermeyi düşünüyorum. Tedavi değil ..bişey varmı öğrenmek istiyorum.yoksa da kafam rahat eder ki:)
He canm eşim biraz kızıyor erken daha diye ama dinleyen kimm:))Ins cnm ins :) git tabi ins bise yoktur da icinuz rahtlr :)
günaydınlar kızlarrrrr
öylesineGunaaaydin canimmmm kulaklarını niye tikiyon :))))))
öylesine
hakkari sen nerelisin canımMerak ettim yaa nerelisin :))
hakkari sen nerelisin canım
Gunaydn tatlislarr :)(