• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Psikolojik canım ya hormonal oluyormuş galiba pek anlamam ben ilk defa perşembe muayeneye gideceğim bakalım ne diyecekler inş hayırlı haberler alirim
Ben de bilmiyrm pek cunku hic doktora gitmdm ben de.. bi sure daha gitmicem ama. Simdilik bi deneylm beklylm de olmazsa o zmn gidym diyrm. Ins guzel haberlerle donersn cnm hayirlisyla

Bana 1 yil bekle diyorlar ama bence daha erken gidilebilir. Bise varsa caresi aranir diye ama ins guzel haberler alrsn cnm
Canim ya gidicem ben valla en azından hormon testiyle yumurtlama takibi yaptırıyim. Muayene yani .. bu ay imi muayeneye vermeyi düşünüyorum. Tedavi değil ..bişey varmı öğrenmek istiyorum.yoksa da kafam rahat eder ki:)

Canim ya gidicem ben valla en azından hormon testiyle yumurtlama takibi yaptırıyim. Muayene yani .. bu ay imi muayeneye vermeyi düşünüyorum. Tedavi değil ..bişey varmı öğrenmek istiyorum.yoksa da kafam rahat eder ki:)
Ins cnm ins :) git tabi ins bise yoktur da icinuz rahtlr :)

Back