• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

kızlaarrrr içimde son bi kaç gündür tuhaf bi his var artık eskisi kadar bebek bebek demiyorum bi kaç gündür istiyorum tabikide yine ama üstüne düşmüyorum nedenini bende anlamadım bi rahatlama geldi bebeğin boşlugunu bi huzur duygusu doldurdu sanki eşime daha çok düştüm yani onu görünce ilk gün ki heyecanı bilirsiniz her defasında onu yasıyorum bana gülerek bakarken yüreğim yerinden çıkacak gibi oluyo :) eşimi zaten çok çok çok seviyodum son bi kaç gündür bu değişiklikler oldu inşallah kısa sürmez bu rahatlama duygusu:) kafam rahat olursa kendiliğinden gelir bebiş diye düşünüyorum :KK76::21:
aynen öyle canım rahat ol hayırlısını iste allahtan bol bol dua et

Aaaa evet biz sormamisiz demekki :) neresinde oturuyosun canım :))) herkese başarılar :)))
Gungorendeyim ben ;)
kızlaarrrr içimde son bi kaç gündür tuhaf bi his var artık eskisi kadar bebek bebek demiyorum bi kaç gündür istiyorum tabikide yine ama üstüne düşmüyorum nedenini bende anlamadım bi rahatlama geldi bebeğin boşlugunu bi huzur duygusu doldurdu sanki eşime daha çok düştüm yani onu görünce ilk gün ki heyecanı bilirsiniz her defasında onu yasıyorum bana gülerek bakarken yüreğim yerinden çıkacak gibi oluyo :) eşimi zaten çok çok çok seviyodum son bi kaç gündür bu değişiklikler oldu inşallah kısa sürmez bu rahatlama duygusu:) kafam rahat olursa kendiliğinden gelir bebiş diye düşünüyorum :KK76::21:
Valla ayni sey bana da oldu bu ay durup durup esime bakiyorum mal gibi kurban oldugum diye bagiriyom :D ve uyurken izliyyorum bebek olana kadar bebegim o :) hepimize masaAllah Allah daha da arttirsin kocalarimiza duydugumuz askimizi

Gungorendeyim ben :KK66:

Valla ayni sey bana da oldu bu ay durup durup esime bakiyorum mal gibi kurban oldugum diye bagiriyom :KK70: ve uyurken izliyyorum bebek olana kadar bebegim o :) hepimize masaAllah Allah daha da arttirsin kocalarimiza duydugumuz askimizi
aynen aynen :) içimden yanaklarını sıkıp çimdikleyesim geliyo

biliyorum hemde ağlarsın sonra olmadık kötü hayaller kurup daha aglarsın sahsen bu tür müzikler beni bunaltır içim şişer
yok kız şu an için ağlamak için bi sebebim yok çok şükür eşim yanımda anam babam kardeşlerim bi telefon uzağımda eşim beni seviyo ben onu rabbime şükür olsun ağlanacak iş vermesin rabbim

Back