- 28 Nisan 2015
- 117
- 144
- 18
- 44
yakın sayılır canımÜmraniye ben de :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yakın sayılır canımÜmraniye ben de :))
aynen öyle canım rahat ol hayırlısını iste allahtan bol bol dua etkızlaarrrr içimde son bi kaç gündür tuhaf bi his var artık eskisi kadar bebek bebek demiyorum bi kaç gündür istiyorum tabikide yine ama üstüne düşmüyorum nedenini bende anlamadım bi rahatlama geldi bebeğin boşlugunu bi huzur duygusu doldurdu sanki eşime daha çok düştüm yani onu görünce ilk gün ki heyecanı bilirsiniz her defasında onu yasıyorum bana gülerek bakarken yüreğim yerinden çıkacak gibi oluyo :) eşimi zaten çok çok çok seviyodum son bi kaç gündür bu değişiklikler oldu inşallah kısa sürmez bu rahatlama duygusu:) kafam rahat olursa kendiliğinden gelir bebiş diye düşünüyorum
Gungorendeyim benAaaa evet biz sormamisiz demekki :) neresinde oturuyosun canım :))) herkese başarılar :)))
Valla ayni sey bana da oldu bu ay durup durup esime bakiyorum mal gibi kurban oldugum diye bagiriyom ve uyurken izliyyorum bebek olana kadar bebegim o :) hepimize masaAllah Allah daha da arttirsin kocalarimiza duydugumuz askimizikızlaarrrr içimde son bi kaç gündür tuhaf bi his var artık eskisi kadar bebek bebek demiyorum bi kaç gündür istiyorum tabikide yine ama üstüne düşmüyorum nedenini bende anlamadım bi rahatlama geldi bebeğin boşlugunu bi huzur duygusu doldurdu sanki eşime daha çok düştüm yani onu görünce ilk gün ki heyecanı bilirsiniz her defasında onu yasıyorum bana gülerek bakarken yüreğim yerinden çıkacak gibi oluyo :) eşimi zaten çok çok çok seviyodum son bi kaç gündür bu değişiklikler oldu inşallah kısa sürmez bu rahatlama duygusu:) kafam rahat olursa kendiliğinden gelir bebiş diye düşünüyorum
hissettiklerimi hisseden arkadaslarım dostlarımın olması beni daha da rahatlatıyo
yakın sayılır canım
aynen aynen :) içimden yanaklarını sıkıp çimdikleyesim geliyoGungorendeyim ben
Valla ayni sey bana da oldu bu ay durup durup esime bakiyorum mal gibi kurban oldugum diye bagiriyom ve uyurken izliyyorum bebek olana kadar bebegim o :) hepimize masaAllah Allah daha da arttirsin kocalarimiza duydugumuz askimizi
çok şükür iyiyim kız türkü benim ruhumu dinlendiriyo hem dinlerim hem söylerimevet türkü güzel ama biraz canlanın sizi bunalıma sürükler bu türkü kopun biraz canlanını dans edin hoplayın kendinize gelin hade bakalım
biliyorum hemde ağlarsın sonra olmadık kötü hayaller kurup daha aglarsın sahsen bu tür müzikler beni bunaltır içim şişerçok şükür iyiyim kız türkü benim ruhumu dinlendiriyo hem dinlerim hem söylerim
yok kız şu an için ağlamak için bi sebebim yok çok şükür eşim yanımda anam babam kardeşlerim bi telefon uzağımda eşim beni seviyo ben onu rabbime şükür olsun ağlanacak iş vermesin rabbimbiliyorum hemde ağlarsın sonra olmadık kötü hayaller kurup daha aglarsın sahsen bu tür müzikler beni bunaltır içim şişer
34 yasındayım ben canımEvt canım yakin yaşın kaçtı zozan bu de ne zamandır evlisin :)
3 yıldır evliyim canım34 yasındayım ben canım
3 yıldır evliyim34 yasındayım ben canım
tamam şekerim öyle diyosan öylediryok kız şu an için ağlamak için bi sebebim yok çok şükür eşim yanımda anam babam kardeşlerim bi telefon uzağımda eşim beni seviyo ben onu rabbime şükür olsun ağlanacak iş vermesin rabbim
Bde 17yasinda anne oldum darisi digerlerini basina insallahherkesin derdi ayrı ya işte bende 15 yaşında evlendim 17 yasında anne oldum ne garip
şimdi kaç yaşındasın canımBde 17yasinda anne oldum darisi digerlerini basina insallah
28 yasindayim 2 cocugum varşimdi kaç yaşındasın canım
allah bagıslasın28 yasindayim 2 cocugum var