• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

doktor iğne verdi canım aşılama ve tüp bebekten önce kullanılan bi iğneymiş klomenden daha etkiliymiş ilk dozunu kendi yaptı diğerlerini ben yapıcam cumartesi kontrole çağırdı aynı iğneden bi kutu daha alıp gel dedi . çatlatma iğneside verecek galiba bu ay öyle canım işte . kitap çok güzel dini bi kitap çocuk sahibi olmak isteyen çiftler önce bol bol istiğraf çeksinler tövbe etsinler diyor çocuk olmamasının ilk nedeni günahlarınızdır diyor böyle imtihan oluyorsunuz belki o yüzden hergün estağfirullah çekmeliymişiz .. bide böyle şeyler var içinde yamuk çıktılar ama nedense :KK43:

:'(

Muhabbetiniz bol olsun kızlarr:KK66: kocişle evdeyiz Aşk Yeniden izliyoruz çay içiyoruz :KK50: sen neler yapıyon??

Ayyy gel beraber olsunn :-* canım ya ne guzelsiniz öyle afiyet bak seker olsun kahkaha eşliğinde hemi de çok romantiksiniz :) survivor izliyoruz biz de çok romantigiz baaakk :))))

Ayyy gel beraber olsunn :-* canım ya ne guzelsiniz öyle afiyet bak seker olsun kahkaha eşliğinde hemi de çok romantiksiniz :) survivor izliyoruz biz de çok romantigiz baaakk :))))
saol canım hemde ne kahkaha eşim arada bilgisayarın başına geçiyo ama gözü TV gülüyo :KK48: önceden survivor izlerdi de şimdi karışmıyo kumanda bende :KK53:

saol canım hemde ne kahkaha eşim arada bilgisayarın başına geçiyo ama gözü TV gülüyo :KK48: önceden survivor izlerdi de şimdi karışmıyo kumanda bende :KK53:

Sen smileyleri ne güzel kullaniyosun yaa :) ask yeniden çok güzel ama bu survivor başka bi heyecan veriyo gerçekten :))))

Ne oldu canim ya :KK43:

Dediklerini çok dokundu biliyor musun? Dualarimiz kabul olmuyosa ilk gunahlarimizdir sebebi o yüzden dilimizden tövbe istiğfar eksik etmemeliyiz dedin ya nasil çaresiz bir duruma düştüm bilemezsiniz bahanelerim o kadar çok ki namaz kiliyorum çok şükür ama sadece namazımda kalıyor dilime alistiramadim saçma sapan şarkılar söylemeye birim ama iste dua bike ederken i kadar utanıyorum ki yüzüm yokmuş gibi hissediyorum kotu oluyorum :(

merhabalar kaderdaşlar ben geldim :KK52: beklenmeyen adet gününe kalan 3 gün abowwww ... Az önce test yapmak üzere yan yan girdim odaya testi aldım tam çıkacam eşim yapma aşkım bekle dedi :eek: ben de ya bi yapayım dedim yapma sonra çok üzülüyorsun daha erken dedi... Adama anlata anlata jinekolog kıvamına getirdim benden çok bilgisi oldu mübareğin :KK67: hemen bıraktım bende tabi aff afff beklemek ne zor çünkü beklenen çok güzelll :KK46:

merhabalar kaderdaşlar ben geldim :KK52: beklenmeyen adet gününe kalan 3 gün abowwww ... Az önce test yapmak üzere yan yan girdim odaya testi aldım tam çıkacam eşim yapma aşkım bekle dedi :eek: ben de ya bi yapayım dedim yapma sonra çok üzülüyorsun daha erken dedi... Adama anlata anlata jinekolog kıvamına getirdim benden çok bilgisi oldu mübareğin :KK67: hemen bıraktım bende tabi aff afff beklemek ne zor çünkü beklenen çok güzelll :KK46:
Uzulmene uzulur o senin yapma olsun :) biraz daha sabir :)

Sen smileyleri ne güzel kullaniyosun yaa :) ask yeniden çok güzel ama bu survivor başka bi heyecan veriyo gerçekten :))))
Onları kullanmayı seviyorum canım:KK39:işte o heyecana dayanamıyorum acaba ne olacak kim yenecek şöyle böyle yap filan yok anam gelemiyorum :confused:

Aynen oyle o kadar bunalım takılıyorum kı napcağımızı şaşırdık :KK17:bekleyecem inşaAllahhh Rabbim hepimizin bekleyişini hayra çevirsinnn :KK51:
Amin cnm, ben bekledim 5. Gun regl oldm. Bunaltma kendinu ama strees yapmamaya calus. Baya icin en etkileyici durum stres malesef

Back