• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

aahh çook sevindim yaa...
tatlım,uzun zamndr hamilelikle ilgili topiklerin hiç birine girmiorum bilinçli olarak.. Biraz piskolojim toparlansın istedim. Kafaya çok taktığım için kotu olmuştum..şimdi işe alındım inşllh kafamı tam dağıtırım yaa..

Bence eeen iyisini yapmissin zaten burda hamilelik dışındaki bütün topikler piskolojimi bozuyo :))))) çok sevindim gerçekten iyi oldu senin icin

Doktor ne dedi canimm ? :) kitapta bilgili neler var canım etkilendiğini birseyi bizimle paylaş bakım :) merak ettim
doktor iğne verdi canım aşılama ve tüp bebekten önce kullanılan bi iğneymiş klomenden daha etkiliymiş ilk dozunu kendi yaptı diğerlerini ben yapıcam cumartesi kontrole çağırdı aynı iğneden bi kutu daha alıp gel dedi . çatlatma iğneside verecek galiba bu ay öyle canım işte . kitap çok güzel dini bi kitap çocuk sahibi olmak isteyen çiftler önce bol bol istiğraf çeksinler tövbe etsinler diyor çocuk olmamasının ilk nedeni günahlarınızdır diyor böyle imtihan oluyorsunuz belki o yüzden hergün estağfirullah çekmeliymişiz .. bide böyle şeyler var içinde yamuk çıktılar ama nedense :KK43:

Eklentiler

• 2015-05-26 21.53.23.jpg
    2015-05-26 21.53.23.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 37
  • 2015-05-26 21.53.56.jpg
    2015-05-26 21.53.56.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 36
okunacak dualar filan var ben bu ay uygulayacağım bi kaç tanesini kitabın adı her anneye lazım . sadece gebe kalmakla ilgili şeyler yok hamileyken yapılması gereken şeyler okunması gereken dualarda var
Anladimm. Guzelmis ya ben internetten arastirmistim bu tarz bilgileri tabi kitaota daha derli topludur. Ben de bakim bi olmazsa onumuzdeki aya insallah.tesekkurler paylasim icin :)

Back