- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
ay evet bi sağlıkla gelsinlerr de sen vur teyzesiHahaha dovcem zaten ben onları :)) hic merak etme kicina kicina vurcsmm :)) h
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay evet bi sağlıkla gelsinlerr de sen vur teyzesiHahaha dovcem zaten ben onları :)) hic merak etme kicina kicina vurcsmm :)) h
kuzum kendini topla bir an evvel, gelecekteki bebişin seni bekliyor.o arkadasım degıl baska bırı yanızdaydı tanımıyorum zaten arkadasda tepkisini verdı ona zaten
aahh çook sevindim yaa...
tatlım,uzun zamndr hamilelikle ilgili topiklerin hiç birine girmiorum bilinçli olarak.. Biraz piskolojim toparlansın istedim. Kafaya çok taktığım için kotu olmuştum..şimdi işe alındım inşllh kafamı tam dağıtırım yaa..
Canım sen neler yapiosun calisiyomusun?
Hisgeldin gel beraber olsun bayan :)sohbetiniz bol olsun hatunlaarr
ay evet bi sağlıkla gelsinlerr de sen vur teyzesi
sohbetiniz bol olsun hatunlaarr
geldim geldim zaten aklım hep burda işlerimi bitirdim oturdum valla . bu topikten okuduğum bi kitap vardı ona bakınıyorum öyle güzel şeyler var içindeHisgeldin gel beraber olsun bayan :)
Evet tatlim ben ogretmenim calisiyorum. Hergun okula gidip geliyorum, hergunum dolu. O yuzden gunduz cok girme yazma sansim olmuyo topige :) bole aksamlari takiliym genelde :)
napim canım sabah doktoruma gittim geldim biraz dinlendim baya başım ağrıdı sonra iş güç şimdide burdayım sen nasılsın napıyosun canımmHos geldin canimm :-* neler yaptın bakalım
napim canım sabah doktoruma gittim geldim biraz dinlendim baya başım ağrıdı sonra iş güç şimdide burdayım sen nasılsın napıyosun canımm
Oo super :) nemis o bakim guzel mi :)geldim geldim zaten aklım hep burda işlerimi bitirdim oturdum valla . bu topikten okuduğum bi kitap vardı ona bakınıyorum öyle güzel şeyler var içinde
Amin insallah cnm :) okullarin son haftalRi, ogrencilerde not kaygilari, karne hZirliklari derken elimizden geleni yapiyoruz :)Yaa ne güzel Allahım isini rast getirsin saygılar sevgiler öğretmen hanim
doktor iğne verdi canım aşılama ve tüp bebekten önce kullanılan bi iğneymiş klomenden daha etkiliymiş ilk dozunu kendi yaptı diğerlerini ben yapıcam cumartesi kontrole çağırdı aynı iğneden bi kutu daha alıp gel dedi . çatlatma iğneside verecek galiba bu ay öyle canım işte . kitap çok güzel dini bi kitap çocuk sahibi olmak isteyen çiftler önce bol bol istiğraf çeksinler tövbe etsinler diyor çocuk olmamasının ilk nedeni günahlarınızdır diyor böyle imtihan oluyorsunuz belki o yüzden hergün estağfirullah çekmeliymişiz .. bide böyle şeyler var içinde yamuk çıktılar ama nedenseDoktor ne dedi canimm ? :) kitapta bilgili neler var canım etkilendiğini birseyi bizimle paylaş bakım :) merak ettim
okunacak dualar filan var ben bu ay uygulayacağım bi kaç tanesini kitabın adı her anneye lazım . sadece gebe kalmakla ilgili şeyler yok hamileyken yapılması gereken şeyler okunması gereken dualarda varOo super :) nemis o bakim guzel mi :)
Anladimm. Guzelmis ya ben internetten arastirmistim bu tarz bilgileri tabi kitaota daha derli topludur. Ben de bakim bi olmazsa onumuzdeki aya insallah.tesekkurler paylasim icin :)okunacak dualar filan var ben bu ay uygulayacağım bi kaç tanesini kitabın adı her anneye lazım . sadece gebe kalmakla ilgili şeyler yok hamileyken yapılması gereken şeyler okunması gereken dualarda var
Amin insallah cnm :) okullarin son haftalRi, ogrencilerde not kaygilari, karne hZirliklari derken elimizden geleni yapiyoruz :)